Gå til innhold

Gatebil har tapt seg..

Ranger emnet


roadbloc

Anbefalte innlegg

Ja det er klart øl selger! uten partycampen hadde jo folk tatt med seg eget øl og drukket det rundt bilene.. Det har da vi i kristiansand vist men forrige streetmeet.. knuste flasker kan bare holde seg nede i det hølet det var nå..

Når jeg nå satte fra meg bilen på gocarten var jeg ikke en anelse redd for hærverk av fylliker i det hele tatt! de hadde fått sitt eget høl å være i.

Ja jeg er VELDIG motstander av alkohol på biltreff, men kan jo ikke komme å klage på gatebil for at de faktisk kontrollerer fyllikene så bra som de gjør! :pray

 

Eneste negative jeg har er som sagt vaktene (spesiellt den klysa som støtta seg oppetter bilen min med de fettete pølsenevene sine!!!)

Men hadde nok vert mer forbanna hadde jeg måttet sove på partycampen i den varmen.. men kan jo ikke skylde på gatebil for at du var for treg med å finne overnatting en anna plass vel?

 

Vi var en gjeng som sov et stykke fra banen, i telt riktignok, men fy flate så morro vi hadde det! Stakk ned på partycampen på lørdagskvelden for å kikke litt, og må si jeg er glad for at jeg ikke overnatta der! Fulle folk lå jo slengt overalt! da var det deilig å kjøre i noen minutter og sitte rund et bål i og gjøre som vi vil.. er vertfall avgjort at jeg stiller neste gang!

[x]86 sierra is *knust*

[x]94 Civic lsi *solgt*

[x]82 Mazda 929 *Rast* (vinterbil)

Nå 98 Integra R

 

Henger du så vidt med til 6000rpm kan du glemme å følge med resten av veien til 9000rpm! :hello:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 233
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Til dere som sier at alkisene hadde sitt eget høl å være i:

Jeg og sikkert tusenvis av andre ser oss ikke som alkiser, vi er bilinteresserte som har stor respekt for andres biler og fingrer ikke borti så om vi har 5.6 i promille! Men vi fikk allikavel plass på party campen.... Selv om vi gjerne ville ligget en helt annen plass, men man sover gjerne mitt i bråk, rusing og børning på kornåker så lenge vi har bilinteresse!

 

Det kan selvsagt ikke sies om alle som var i "hølet" men ikke alle var der "frivelig" :popcorn

62 Chevrolet Impala 2dht "ThinkTwise"

64 Chevrolet Bel Air Stw "BeLow"

71 Mustang Mach-1 "Phat-1"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det er jo klart at vaktene ikke kunne slippe inn alle civic'ene som ville inn på gocartbanen for da hadde det jo stått 30 stk heelt like civic'er der da...alle er jo likt stylet med 105hk og forskjellige farger...jeg syntes det var et rått treff jeg med "noe for alle"...Ikke for mye av en ting, men mye forskjellig...hvis du syns en bil er stygg og jævlig, må du jo ikke gå bort å se på den, men kanskje gå å se på en bil du syns er kul.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

enig marius , nå skal vi ikke fokusere bare på det negative , jeg hadde det drit artig med kompiser , var rundt å så på biler på dagen og drakk inne på campen på kveldene , masse hyggelige folk var der også , skal neste år garantert :popcorn

Golf G60 1991

 

x Golf GTI 16 V - 1988

x Golf GL 1.8 - 1985

x Derbi sm - 2002

Lenke til kommentar
Del på andre sider

nå har jeg vel sittet her i ca. en time og lest meg igjennom 8 sider med "diskusjon"...

 

Da står jeg igjen med et spm:

 

Hva kreves for å være vakt? :)

 

Når sant skal sies er jeg bare 15år, men trur jeg kunne vært bedre enn noen av de vaktene der gitt......

 

(PS: Litt OT men, kom til rudskogen til helga, da er det EM-kval i go-cart! yodude :pray )

 

(PS2: Til de som sa at de maila for å få spesiell plasser etc. PRINT ut mailen og dytt den opp i trynet på vakten og kjør videre... :bump )

928

FL-612

7/CBR1100XX

Serie 3

City 2+2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

']det er jo klart at vaktene ikke kunne slippe inn alle civic'ene som ville inn på gocartbanen for da hadde det jo stått 30 stk heelt like civic'er der da...alle er jo likt stylet med 105hk og forskjellige farger...jeg syntes det var et rått treff jeg med "noe for alle"...Ikke for mye av en ting' date=' men mye forskjellig...hvis du syns en bil er stygg og jævlig, må du jo ikke gå bort å se på den, men kanskje gå å se på en bil du syns er kul.....[/quote']

 

hadde nok vært værre om de hadde sluppet inn alle 200sx'en som ville inn.

hadde nok ikke blit plass til mange andre biltyper da :)

- 2007 SMART BRABUS ROADSTER XCLUSIVE

x 2000 Honda Civic 1,4is

x 1998 Honda Prelude 2.0i

x 1993 Honda CRX Del sol 1.4esi

x 1996 VW golf 1.4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gatebil er blitt norges største fyllefest. 2% av de som er der kjører på bane med bilen sin.

 

Hva er det du prøver å si? At alle som ikke SKAL kjøre på bane ikke trenger å komme? Hva med oss 95% som er der for å SE PÅ kjøringa da?

- 85 Toyota Levin AE86 - F20C

- 87 Toyota Supra MK3 - 1JZ-GTE

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De fleste kommer for å se. Jeg er en av de som kommer for å se. Er kun et fåtall gidder å slite ut bilen sin på banen.

[V]2012 Skoda Octavia RS+, Race Blue Metalic

[x]2008 Toyota Auris 2,0 D4D TTE Edition, Night Sky Black

[x]1998 Nissan Skyline R34 GT-T, Sølv perle

[x]1993 Honda Civic HB Vti, Milano Rød

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest 426hemi

For noen (fridtjow) blir gatebil aldri dårlig uansett hvor dårlig det blir, og for andre blir kanskje aldri gatebil bra. Men så lenge Gatebil LEif kan fortsette å kjøpe seg kliss ny BMW M6 + ford GT40 eller hva det er, så vil nok greia fortsette å være. Det er synd de skal pumpe så jævlig penger, men men.

 

Har selv en lunken innstilling til arrangementet. Var der i 2003, greit nok da. Var det 400 det kosta for en dag med parkering og billett i helga nå?

Det er nok antagelig mye smartere å dra på mindre arrangementer på rudskogen og tilsvarende, for oss som vil se kjøring/ kjøre selv?

 

PS: Kommer moderatorene til å arrangere ett skikkelig streetmeet snart? savner det ass, kanskje en forbedret Gardermoenversjon med lov til piruetter. Jeg kommer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja dette syns jeg er gøy! :D Vi hadde noen svenske telt naboer, de hadde kjørt fra sleften eller sjeleften eller no :P Det var 130 mil, hadde brukt 17 timer, kjøpt inn en goførr for anledninga =) Ble mye drekking og snakking med dem, og de var så storfornøyde, det var noe heeelt annet enn svenske biltreff, de hadde liksom ikke ord, de sa bl. a. at på svenske biltreff var det bare slåssing :P De masa om Hafsengen hele tia, og babe kåring :D Har to av dem på msn nå, og begge har "Rudskogen...Jag langtar till naste år!" i navnet sitt :)

 

Sitat som:

 

"Norrmän vet hur ett motorevenemang ska vara. Norrmän vet hur man bygger grymma bilar. Norrmän vet hur man kör grymma bilar. Norrmän vet hur man ska festa. Norrmän är helt enkelt lite bättre än oss. :)"

 

...er artige å høre :D Kanskje man bare skal være glade man bor i Norge? Og slutte å syte? :D

 

hehe...ja vi møtte på en gangsta same og en kompis som hadde kjørt helt ifra Karasjok for å oppleve dette.

Og så festet vi litt at med en russer som ikke kunne et ord engelsk, annet en vodka å beer da...hvor han kom ifra fatter jeg ikke :wonder

 

Noen skulle sent linken til denne tråden til de som har me gatebil å gjøre. Tviler på at de taper på å vere litt mer imøtekommende og forbedre seg ut ifra det vi besøkende har å si om helgens treff.

1978 Chevrolet Camaro

1999 Opel Omega

1978 Opel Ascona B prosjekt

 

Speed kills, drive japanese and live forever!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min helg har faktisk vært ganske bra, mye på grunn av gjengen jeg tilbrakte helga sammen med. Kø var det lite av, på vei inn vel og merke. Skulle tror dem helt hadde glemt hvordan man skulle få folk ut igjen. Neste år er kanskje et eget "fotgjengerfelt" aktuelt nedover.

 

Når det gjelder innkjøringen på søndag, så lurer jeg på hva vakta midt i bakken (i hvit t-skjote) hadde fått innabords over natta. På lørdag gikk det fint å komme inn. Sa jeg skulle inn å stille ut sammen med klubben. Glei rett inn. Men på søndagen fikk jeg plutselig ikke lov. "Det er fult, slipper bare inne extrembila nå".

 

Hva (unskyld utrykket) FAEN skal det bety? Får det første, så hadde jeg betalt for å stå det oppe hele helga. For det andre, så hadde jeg folk som holdt av plass. For det tredje, det var nok av plasser igjen. For det fjerde. Kubben hadde bestilt plass. Slik irriterer meg utrolig mye.

 

Dem hadde ihvertfall klart å få opp skilt hvor de forskjellig skulle stå i år. Men det virker som folk ikke fatter at dem ikke skal parkere på MB området når dem har en Audi?! Håper det blir strammet inn til neste år.

 

Ellers så blir vel publikumstallet et problem til neste år. Om økringen skal fortsette i dette tempotet så blir det trangt om plassen.

 

Personlig så synes jeg dette har vært ett av de beste Gatebil-treffene jeg har vært på. Stor takk til været som var nydelig (litt vel varmt men). Og alle som klager på varmt vann, det er kaldt vann på toalettet!

Gatebil skal ha stor ros for å holde fulle folk unna området, og holde dem på plass i dumpa. Litt nysgjerrig er jeg dog. Hvofor reise på biltreff, for så å drikke seg DRITA? (sier ikke alle er det, men jeg så da et stort antall) Respekterer alle som vil slappe av med ei øl. Men dette ligner ingen ting.

 

Morro?

 

Skog45.jpg

 

Full2.jpg

 

Full1.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva er egentlig vitsen med en partycamp på et biltreff? Party kan man jo ha andre steder enn på et biltreff, og alle bør vite at alkohol og bil ikke hører sammen.

 

Du er inne på noe meget viktig der ja. Fulle folk og biler hører ikke sammen, sån er det bare :boxing :fuckme2: :aug:

Toyota Sportsbil Club Norge www.tscn.no Klubben for deg med Toyota og Lexus!

Biler: Mange Toyotaer, Lexus LS400 og BMW 320i.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke for å syte, men Gatebil var noe eget for 4-5 år siden. Lykke til alle som gidder å støtte denne pengekarusellen.

 

Gatebil er jo noe eget, hadde gatebil vært som det var for 4-5år siden så hadde det vært det samme som bauda treffet.

 

Rudskogen og vålerbana er vel bortleid stort sett hver helg i sommer, er flust med muligheter for å få kjørt på bane, hvorfor må dere absolutt klage på at akkurat dere ikke får lov til å kjøre på gatebil så mye dere vil?

Gatebil er stort, kan ikke ola dunk bare skjønne at det kan være store arrangemanger i norge også? og da kan ikke alle få det som de vil.

 

Leif hadde vel aldri noen pengeproblemer selv før han gikk inn i gatebil, han hadde vel en s1, sport quattro, cobra og sikkert mye mere.

Så klart tjener han nok en del på gatebil også, men det skulle jo bare mangle?

Og billett inntektene gir de jo muligheter til å ha flere prosjekter, som f.eks gatebil magasinet, dekning av diverse treff rundt om, arrangering av treff på sørlandet osv.

 

Angående fyll så så jeg kun en full kar på baneområdet på hele helga (gjelder ikke på kvelden), hørte ikke antydning til lyd ifra festival området på kvelden på bana.

 

Og folk som klager på at pedern får støtte fra gatebil etter å ha kollidert med veggen etter å ha gitt alt??????

Han har jo brukt mere penger på bil, dekk og bensin på gatebil enn flesteparten her inne vil bruke i hele livet sitt.

Og hvor mange her har ikke kost seg når de har sett han kjøre?

Synes det er flott at gatebil hjelper til litt når en fyr som har gjort såpass mye for gatebil er litt uheldig. det viser jo at de ikke er så griske som folk her skal ha det til.

 

Det er sikkert fint at dere klager.. men prøv å vær litt konstruktive, og slutt med den direkte sytinga... er ingen som tvinger dere på gatebil.

NorskEscortRegister.Net

Escort Mk1 og Mk2 register

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes jaggu du er god til å klage du også "Mark1".

Synes det er helt idiotisk at publikum skal betale masse penger for å komme inn på området også skal de pengene dekke skadene til bilene til enkelt personer som krasjer på banen. Ingen som tvinger noen til å kjøre på banen.

 

Er skikkelig diskriminering og bare slippe inn værstingbiler.......

 

Bare det at det koster 30kr å se på bildene ifra treffet på http://www.gatebil.no sier jo litt om hvor glade i penger de er blitt de som driver gatebil.

 

Det vil alltid være noen som lukker øynene når de ser fulle personer. Jeg var på gatebil 2004 og så mange fulle "fjotiser" som surret rundt i depoet og på gokartbanen.

 

Hadde de hatt mere system på kjøringen så hadde kansje flere fått kjøre på banen også. Nå var ikke jeg der i år, men i fjor så var det masse død tid der det ikke var biler på banen.. Idiotisk. hmmmmmmmmm

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes jaggu du er god til å klage du også "Mark1".

Synes det er helt idiotisk at publikum skal betale masse penger for å komme inn på området også skal de pengene dekke skadene til bilene til enkelt personer som krasjer på banen. Ingen som tvinger noen til å kjøre på banen.

Enkelte personer har vært mere involverte og har vært med på å løfte gatebil i større grad enn andre, pedern er en av dem.

Trenger ikke å oppgi noen flere grunner en dette og det jeg skrev ovenfor.

 

Er skikkelig diskriminering og bare slippe inn værstingbiler.......

Gatebil ER værstingbiler pluss mange av de bedre bilene i norge, skal man kjøre med en middels bil finner man seg andre treff, når bilen min blir ferdig og jeg skal kjøre på bane har jeg ingen problemer med å avstå å kjøre på gatebil, og heller finne mindre treff med mere kjøretid og som er billigere.

 

Bare det at det koster 30kr å se på bildene ifra treffet på http://www.gatebil.no sier jo litt om hvor glade i penger de er blitt de som driver gatebil.

Nok en gang... 30kroner for å se på 1500bilder tatt av profesjonelle folk er da ingenting.

Hvis du ikke har råd til dette, så finnes det tuuuuusenvis av bilder du ellers kan se på, også her er det da mange bra, som f.eks på http://www.evo.no og http://www.serious-performance.net

 

Det vil alltid være noen som lukker øynene når de ser fulle personer. Jeg var på gatebil 2004 og så mange fulle "fjotiser" som surret rundt i depoet og på gokartbanen.

Altså det her gjør meg så provosert, tror du jeg lukker øynene?

Jeg er vel en av de mest objektive folkene som finnes, og vi er i 2005 nå, IKKE 2004, som jeg har skrevet i en annen post, gatebil har virkelig forbedret seg i år, derfor ser du svææært få fulle folk i bane området i år.

 

Hadde de hatt mere system på kjøringen så hadde kansje flere fått kjøre på banen også. Nå var ikke jeg der i år, men i fjor så var det masse død tid der det ikke var biler på banen.. Idiotisk. hmmmmmmmmm

 

Nok en gang klager du på ting du ikke har grunnlag på å klage på, dette var i fjor, du har jo ikke engang vært på treffet som var i helgen.

Dødtid skjer pga biler som kjører ut og må taues opp, publikum som flytter seg eller det klargjøres for ting som breisladden eller gatebil serien.

NorskEscortRegister.Net

Escort Mk1 og Mk2 register

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår