Jump to content

Feilkoblet Lysbryter?? 88 mod. CL

Rate this topic


tokanero
 Share

Recommended Posts

Nei, er A som sitter i bilen( se bildet i første posten)..

Vet ikke om det kan brukes som referanse men om man ser på feks. denne bryteren hos Skruvat.no så er den de har erstatning for både A og H så disse er tilsynelatende like..??

Har kjøpt en ny bryter derfra, men resultatet er det samme som A bryteren min, bortsett fra at med den nye så lyser instr. Lys også konstant uten bruk av hverken Lysbryter eller tenning på.

Altså helt likt som ved J bryteren..

Skal prøve å måle litt som du sier :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Ser ut som problemet mitt er delvis løst.

 

Fikk tak i en annen 7 pins "J " Lysbryter som jeg satte i for å teste.. (Selv om det var 8 pins som satt i ) Da virker alt som det skal

Parklys på første trinnet og hovedlys på andre trinnet i bryteren.

I tillegg har jeg nå delvis automatiske kjørelys dvs. Parklys tennes automatisk ved tenning på.

Så problemet ser ut til å ha vært at en tidligere eier har satt inn feil bryter engang i tiden.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy