Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'gasspjeld'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 6 results

  1. Skrevet denne på engelsk forum så legger den bare ut her på engelsk da jeg ikke har tid til å oversette! Håper så mye på svar, da jeg trenger bilen så sårt i både jobb og ellers.. Hi. I'm new to the Pajero, its a 2008 3.2 DID driving it for the first time yesterday. Drove about 20 miles, when the engine all of a sudden stopped. Was cruising at about 40mph it happened. Pulled up to the side of the road and immediately checked all gauges and dashsignals. All is good. Then went to check all fluid levels, which also where at its supposed to be. First thoughts took me to the fuel filter, since it seemed like a fuel cut. Drained on the water plug and pumped diesel with the return hose coming from the high pressure pump off to see if there was circulation. Diesel seems to flow fine. After several start attempts where the engine would crank all fine but not give a slight sign of firing, I got the car brought to my garage by a rescue truck. Bleed the fuel system many times including change of filter. But it will not fire. Called up a friend of mine who has a OBD2 diagnostics reader and checked engine codes. There was an EGR fault code stored. Deleted code and tried starting again, but to no luck. Also tried injecting starter fluid spray in the intake hose after filter. But engine would not fire still!! And I have NEVER had a diesel not willing to simply run on the starter fluid alone, so I'm scratching my head at this one... There are no sounds or motions that would indicate the timing chain has jumped a tooth, and there is still long time untill change interval. Thoughts I'm in need of discussing: - Since it happened that all off a sudden with no pre-stuttering or power loss I would assume its not the fuel pump. - Since it will not run on starter fluid i would assume starter fluid ain't reaching the combustion chamber; Clogged throttle body causing the valve to be stuck in closed position, obstructing air to the mix in combustion chamber? EGR cloogged in fully open position so that the intake air is to polluted with exhaust (BUT since it wont fire, the exhaust would be just more diesel?)
  2. Hei Fikk for noen uker lyste den gule motorfeillampen opp og noen ganger blinket glødelampen under kjøring, merket ingenting på motoren før jeg skulle stoppe den. Da jeg slo av tenningen brukte den et halvt sekund lengre og ristet litt før motoren stoppet. Har kjørt diagnose og der lå det inne alarm på gassjeldet. Demonterte gasspjeld og fant ut at det var fyllt opp med olje inni der hvor motoren og elektronikken er, rengjorde gasspjeld og EGR, men er ennå ikke kvitt problemet så nytt gasspjeld er bestillt på Møller. Men jeg lurer nå på hvorfor gasspjeldet var fullt i olje. Er det en sammenheng meg andre forestående havarier som f.eks tett veivhusventilasjon? Har noen tegningsdiagram over veivhusventilasjonen?
  3. hei ja. har en 99 passat 1,8t som jeg håper noen kan hjelpe meg med ;) Problemet er at når jeg først får startet den går den veldig lavt på turtall og hvis du gir litt gass bare hopper den opp og ned på turtall og gir du mer gass stopper den, noen som har noen anelse hva dette kan være? har byttet gasspjeld, Plugger, Luftmengdemåler og tenningsmodul :) er gnist på alle pluggane og lukter da bensin så tror den får nok av det også :P takker for all hjelp jeg kan få :)
  4. Hei Trenger ny ledning som går fra gasspjeldet til et lite deksel som monteres på blokka. Er det noen som vet hvilken funksjon ledningen har og hva den heter? Er det jording?
  5. Hei, Har en Mercedes C180 96mod som går ikke på tomgang når den er kald, etter 4-5 min så går den på tomgang, men omdreningen går opp og ned mellom 1000rpm og 2000rpm. Har skiftet luftmengdingsmåleren, men ingen forandring. Er det veldig viktig å resete hjernen etter at en har byttet måleren? Noen ideer på hva som kan være problemet? Tror kanskje det kan være gasspjeldet, men å bytte det bare på en huntch har jeg ikke helt lyst til. Noen som har vært bort i samme problem? Takk!
  6. har problemer med god golfen min, bilen fjusker har nesten ikke nå motor kraft og bilen bakker ujevnt, byttet coiler ble ikke bedre, prøvd å bytte gasspedal, tilbakeføringsventil på eksos, gasspjeldhus m sensor, å bytett plugger, ble ikke i orden :( etter æ bytta pluggan blei den i orden kjørte ca 7 km så byntte den å jokkse å ville ikke bakke ordenlig å tung startet, må la bensin pumpa gå 2-3 ganger før æ må file den igang. men når bilen er kald ikke motor temp så så starte den å går helt fint. noen forslag på hva det evt kan vær som er galt da? sku nesten tro at pluggene var ødelagt igjæn
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.