Jump to content
Bilforumet.no

AdamLakz

Bruker
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About AdamLakz

  • Rank
    Registrert bruker
  • Birthday 02/02/1990

core_pfieldgroups_99

  • Modell (eks S4)
    E30 (325i)
  • Biltype (eks Audi)
    BMW
  • Årsmodell (eks 1995)
    1987
  • Yrke eller sivil status
    Student
  • Motor (eks 1.6)
    2,5
  • Fylke
    Rogaland

Contact Methods

  • Bosted
    Stavanger
  1. Hadde fått en dynamo som også var ødelagt, satte i ny og ladet med en gang :) Takk for hjelpen folkens ;)
  2. Har prøvd å lade to forskjellige batterier med begge dynamoene, så er ganske sikker på at det ikke er batteriet. Skal inn til varhaugs diesel elektro å få dynamoen testa i dag.
  3. Har målt dynamo når bilen sviver uten hjelpestrøm, gir spenning. Fulgte med spenningsregulator når jeg kjøpte dynamo. Prøvde både "ny" regulator på den originale dynamoen, og original regulator på "ny" dynamo og nå til slutt både "ny" dynamo og regulator. Samme utfall hver gang. Jeg begynner å lure på om denne dynamoen jeg har fått er kaputt den også. Eller er det noe annet som kan være ødelagt, er vell ikke så mange alternative ting i leddet mellom lading og batteri? Det er vertfall ikke batteriet, prøvde mor sitt batteri å det ble tomt fort som fy det også.
  4. Har en audi a6 2004 som plutselig sluttet å lade. Kjørte ca 15 km så begynte varsellampen for batteriet å lyse, ca 5-10 km til så stoppet bilen, helt utladet. Jeg snakket med forskjellige verksted og fikk beskjed om at dette er dynamoen. Kjøpte en ny dynamo kjørt 50.000 men stått på lager i 2 år. Skiftet først regulatoren over på den gamle dynamoen for å sjekke dette. Byttet så dynamo, men lader forsatt ikke. Med startkabler står den på rundt 12v, men om andre bilen ligger på rundt 2000 omdreininger ligger batteriet mitt opp til 14v. Lades rett ut når kablene tas av. Børstene virker fine. Whats wrong?
  5. Jeg har en ford transit 2,5 td som ikke starter. Jeg har så og si null peiling på bil, men vet at dieselpumpe blir dyrt. Det står diesel ut til dysene på bilen men den starter ikke? Hva kan være problemet?
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.