Gå til innhold

FirstPrice

Bruker
  • Innholdsteller

    255
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av FirstPrice

  1. 2014, registrert 22/12. Vet ikke! Kjennemerke på kontrakten er til en Kia! Det er Nissan vi har kjøpt!
  2. Tror faktisk i tillegg det er tysk-import. Jeg har undersøkeplikt, men forhandler har faen opplysningsplikt også!
  3. Hei. Torsdag byttet jeg inn bilen min til en forhandler i Østfold som skulle vise seg å være morsom. Prøvde bilen , merket ikke stort under prøvekjørling. La merke til at dekkene var feil montert, med kina dekk og continental-dekk foran, og det samme bak. Ba om å få kina-dekkene foran før jeg kjørte å henta den. Skrev under avtalen og kjøpte bilen. Dagen etter, sist torsdag kom jeg. Henta bilen, å kjørte. 10minutter ut i turen merka jeg at det var kast i bremsene, felgene var ubalansert og en var det bulk i (kjørte innom dekkverksted). Det kom "system error" og "chassis error" i displayet på bilen, å AC var det ulyd i, å fungerte ikke. Parkerte bilen hos forhandler, daglig leder kom ut, å så var det en ansatt som rygga i 25kmt inn i fronten på bilen jeg hadde kjøpt. Forhandler skulle reparere alt, å lakkere og rette felg osv. Dette gjorde de fra Fredag-Tirsdag, altså 4 dager. Høyre frontlykt var presset 5cm inn, å framskjermen tok i førerdøra. Spørsmål: 1) Hvordan stiller jeg i forhold til lov om å kreve fullstendig NAF test og kvitteringer på skader? 2) reprasjon og lakkering er gjort utenom forsikring. Hvordan stiller dette seg iforhold til generelt garanti på Nissan? Blir den opprettholdt?
  4. Det er nettopp det jeg også mener. Når det er såpass omfattende at alt av bremserør skal byttes, så burde det også se ut som det. Jeg har allerede bestilt etterkontroll på et lokalt verksted. Så får de se hvordan det står til. Sier de at det burde byttes, så bytter jeg. Er ikke verre.
  5. Ikke sant. Nå er jeg ikke så glad i å gjøre ting halveis, men om det er dette som menes med rust, så pusser jeg det regelrett vekk, å etterbehandler. Nå har det sikkert gått fort i svingene, men jeg har etterkontroll på bremserør iforhold til rust. Jeg tar en nærmere titt og ser på saken. Takk
  6. Hei. Kjøpte en bil av en kar. Var tatt EU kontroll og skiftet deler for rundt en 32 000kr.Kvittering medfulgte. Ble tatt en etterkontroll på samme verksted, der de fant rust på bremserør, foran, midten og bak. Han som eide verkstedet ga eieren av bilen et bud, å kjøpte den, for å selge videre til meg. Etter dette skulle jeg til å skifte røra foran,midten og bak, men jeg finner ikke rørene rustne - Men da igjen, så er ikke jeg noen ekspert (mildt sagt) på bremserør. Jeg tok et kjapt bilde av røra midt under bilen. Noen som har en mening om tilstand? De prikkene nederst til høyre er vann-dråper. Ikke rust.
  7. Hei. Har en grei dårlig jobb foran meg. Bakhjulet kan gå 2-3 cm frem og tilbake, grunnet dårlig foring i travers bak. Har allerede kjøpt foringa hos mekonomen, men trenger tips. Må jeg ha av hele traversen? Må jeg bruke presse, eller kan jeg hive på ei stort borr, å regelrett ødelegge den gamle foringen til den er ute? Evnt må jeg ikke bruke en presse for å få den nye foringa i? Noen som har et tids-estimat på det? Bytta hjul-lager bak, å det tok meg en 40min totalt. Tror detta tar ganske lang tid.
  8. Synd han driver med båt, å ikke innsug. Om du har sett folk bygge alu innsug, så ser du de tar litt gods i det, ofte også med støttepinner på innsiden, grunnet trykk. Nå kommer det jo også ann på om det er NA eller turbo el kompressor. Er jo heller ikke værre enn å prøve, vel og merke; best resultat er å lage en glassfiberform, å støpe carbon ut av den igjen. Isopor og skum blir ikke nøyaktig.
  9. Skal du støpe innsug, så må du ihvertfall vacumstøpe det, grunnet påkjenninger innsuget vil ha. Er vel mer anbefalt å lage en glassfiber-mold, for så å støpe. Ihvertfall det jeg har lest meg til. Carbon, å vacum er vel også over nybegynner-nivå..
  10. Bare dropp 4 potter bak, altså 2x2.. Da går du fra "klassisk, med alt det innebærer" til å være en kandidat til å stå på Esso kl 23 på julaften, sammen med Volvo 240 og en traktor. Selvfølgelig, en subjektiv mening. Ellers, lyst på en slik en selv. RS2 oppsett også, så er den er jo helt perfekt :-))
  11. Bilen er i god stand, å jeg liker den godt, men var på service på 100k, da viftereima ble tatt. Dette står ikke i serviceheftet. Bilen kostet 5000kr, så driter strengt talt i det, men jeg bare funderer. For min del virker det idiotisk å legge til tall på 100.000 plassen. Den burde jo være et fast punkt.
  12. Hei. Har kjøpt en fiesta, men lurer litt ang km stand. Det står "16400" Km. Tidligere eier solgte meg bilen med 115 000km, som også er spesifisert i kontrakt. Tidligere eier mener det er 115 000km, å han ringte ford, å han sa, at de da sa at dette stemmer. For min del virker det rart at man skal legge på ett 1-tall foran. Hvordan vet man da at bilen har gått 100k, å ikke 400k? Noen som vet? Er en Fiesta MK4, 1998 mod.
  13. Kan jo hende at den var del i det, men problem solved; tok av batteri i 30min, driten nullstilt, å funker tipptoppers nå : ) Eneste er at når jeg girer, så klinker det litt i bakakselen, uten at jeg vet hva det er.
  14. Speedo fungerer som normalt. Alt fungerer som normalt, utenom RPM i gir, i fart. Når bilen står stille, 0km/t, så er RPM veldig fin. I fart, feks 50km/t, så drar rpm seg opp til 4000 ved girskifte. Leste et sted at det var en småkjent feil for zetec maskiner, å at det hadde noe med motstanden i TPS å gjøre. Kommer til å ; 1: Reset ECU /koble av batteri, da bilen nullstilles 2: Gå over vacumledninger 3; Sjekke PAS kobling 4; Sjekke Idle controll valve. Så får vi se.
  15. Hei. Har klart å kjøpe meg en bil idag. Studentbil. Billig, å ræva. Er en Fiesta Flair, 1,2liter Zetec maskin. 5 gir manuell kasse, 150k på tellern(selv om det sto 115k i salsannonsen.....) Greia er at turtallet øker til rundt 4500rpm når jeg har bilen i gir. Å turtallet gir seg etter ganske mange sekunder I fri, er det helt som normalt. Ikke noe etterheng. Hvilke sensorer er det som er ødelagt? Noen tips hva jeg burde ta en titt på? **Greit å si, det er ikke clutch som slipper, ei heller jeg som har foten på gassen. Det er heller ikke IAC eller TPS, da dette bare skjer sålenge bilen er i gir. Tyder på at det er noe elektrisk av noe slag, å jeg er ikke godt kjent med det. Er det en luftlekkasje, feks i vakumslanger eller innsug, så burde det også vært rpm-mongo i fri. Tips?
  16. Følger også med en RSC-232 (com port til UBS) Verdi ; 250kr
  17. Hei. Nå har jeg Megasquirt II V3 satt opp med stimulator og alt, med RS-232 kabel (com port kabel til USB ) Nå er jeg intr i å vite hvordan man kobler seg opp mot MS-et i MS-studio eller tuner. Jeg får ikke kontakt, å MS-et fungerer som det skal. Noen som er flinke på dette? Bruker Windows XP
  18. Hei Grunnet ganske så dyre nye studier, så velger jeg å selge. Megasquirt II V3 + Stimulator, ferdig loddet, med 12" lange isolerte kabler som er godt merket med skrift og farge hvor de skal være. IAT sensor,CLT-sensor, VGA-VGA datakabel, GM TPS giver, og to sveise-bunger til å feste sensorene der du måtte ønske + koblingskjema til alt. ( ALT ER NYTT, IKKE BRUKT, IKKE PAKKET OPP) -To av disse - Stimulatoren. Dette er bare ett ilustrasjonsbilde, da den jeg har drives av en DC12v, som feks strøm til ekstern hardisk, Logitech stereoanlegg, osv. GM TPS giver CLT sensor Luftsensor Kan sendes som kjøper vil, eller møtes. Pris : 4500 uten frakt. Kan nås på mobil, mail, msn, faceboob, skype. Stian Løkkeberg Theresesgate 7b, 0358 Oslo 91663646 jvvlo12@hotamil.com
  19. Hei Grunnet ganske så dyre nye studier, så har jeg ikke noe annet valg enn å selge. Megasquirt II V3 + Stimulator, ferdig loddet, med 12" lange isolerte kabler som er godt merket med skrift og farge hvor de skal være, IAT sensor,CLT-sensor, datakabel, GM TPS giver, og to sveise-bunger til å feste sensorene der du måtte ønske + koblingskjema til alt. ( ALT ER NYTT, IKKE BRUKT, IKKE PAKKET OPP) - Passer alt fra 2 takts crosser til 16sylinder stridsvogn. -Alt for å få igang motor. Innovative LC-1 /med display i blått. Esken er åpnet for å se på den, men er ALDRI blitt brukt. Alt er HELT nytt, ikke brukt. Alt ligger i esker(!) Kan sendes som kjøper vil, eller møtes. PRIS : 1500,- for BBlamdean 4000,- for megasquirt (selvfølgelig inkl alt.) 4800,- for MS OG LC-1 - Eller seriøse bud. Kan nås på mobil, mail, msn, facebook. Stian Løkkeberg Theresesgate 7b, 0358 Oslo 91663646 jvvlo12@hotamil.com
  20. Hei. Siden jeg noen ganger har fått pedalen i bånn når jeg har brå bremsa, så tenkte jeg at jeg burde lufte de litt. Har 2 slanger med enveis-ventil i endene på, har brukt de på BMW-en min, å de har funka fett. På 190`n, funker de ikke så bra. Har helt på kanksje 6-7dl nå, å det tar aldri slutt. - pedalen er litt tung når jeg har helt bremsevæske HELT opp til kanten. - Når det er bremsevæske til "MAX" Merket på bremsevæskebeholderen går pedalen veldig, veldig lett i bånn, å den suger ikke lenger væske. -Når jeg har pumpa litt, å heller på væske igjen, så kommer det bobler opp i beholderen, å nivået går nedover, hva antyder dette? Noen tips å triks? Slange med enveisventil på burde jo være en enmannsjobb, å en veldig enkel en sådan.
  21. Hvordan er det med blokker og stempler fra forskjellige motorer? Trenger en ny blokk da denne var rasa. Kan jeg da bruke stempla fra denne inn i en helt lik, men annen motor?
  22. Utdyp deg, eller trekk pistolen mot tinningen din :)
  23. Med andre ord, sålenge stemplet er likt på alle kanter, å kryssbolten står sentralt, så burde ikke veien stemplet "skal" stå ha noe å si, sålenge det ikke slår i innsugsventil eller nevnverdig. Skyt meg om jeg tar feil nå!
  24. Om du ikke vet det sikkert, er det best å la den stå på troor jeg = )
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår