Jump to content
Bilforumet.no

Burny

Bruker
  • Content Count

    2276
  • Joined

  • Last visited

About Burny

  • Rank
    Registrert bruker
  • Birthday 06/15/1988

core_pfieldgroups_99

  • Interesser
    Bil
  • Modell (eks S4)
    Golf
  • Biltype (eks Audi)
    VW
  • Årsmodell (eks 1995)
    1997

Contact Methods

  • Bosted
    AkershuS
  1. Jeg syns det er noen helt utrolige svar og kommentarer i tråden her, som hører hjemme på sånne steder som "Handz on" osv.. Man kan ikke "rubbe" og "glanse" samtidig.. Rubbe= Trenger varme, bryte ned produkt= Ikke noe beskyttelse igjen etterpå;) Svamp er heller ikke greit, hvis man har litt yrkestolthet.. Ingen ønsker og lage mer riper enn nødvendig vel?
  2. Burny

    Snø på tryvann

    Noen som vet om det er snø på tryvann nå?
  3. Burny

    Snø på tryvann

    Begynte kl. 16 igår;)
  4. Sitter denne på registeret, eller er det bare og dra ut den gamle pumpa og sette i den nye? Gjelder en 92mod 316 M40(?)
  5. RENS av lakken først, dvs. vask og clay.. Er jo nesten 4.5time bare det.. Pleier og bruke 3.timer hvis bilen er OK. For 1mnd siden brukte jeg 18.timer på en kundebil, før jeg begynte med lakken. 4.5time på en hel bil er grotesk, og vil ikke tro du korrigerer mye da.. Får jeg spørre, åssen maskin du bruker? VARME er tingen, og det tar tid.. Kjørespor må bort etterpå, så må lakken gjøres LSP klar som kazzper sier.. Alle klarer og "feie" over med "rubbing" "polish" og voks, 1-2-3 step, blank blir det kanskje ja.. En stund. Poenget er og fjerne defektene i lakken, ikke fylle de igjen.
  6. Kjøpt enda en Omega B? :D Kom deg jo nesten hjem da.. hihi Kjørte forbi i den Gule Golfen:D
  7. Godkjent Jetta VR6;) Gule rallye front osv osv:)
  8. Gamle mossevei;) Kroerveien er også morsom.
  9. Han hadde forvilla seg til Vestby idag også så jeg..:ssip:
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.