Gå til innhold

hardrocx

Bruker
  • Innholdsteller

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av hardrocx

  1. Bilen er blitt bra! Kjøper mest sannsynlig en 320i neste uke, og ska kjøpe meg M-tech styling, men ser på ka orginalt koster kontra ka den pakken med alt koster på koed så lurer eg på om noen har prøvd dette kittet? Hvordan er passformen? Må bare få byttet eksos nå så er bilen utroli bra!
  2. http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article3082160.ece
  3. Nei det tror eg du ska slippe ;) Har eg aldri gjort, og TROR ikje det er noe særlig normalt heller? Men hvis du vasker bilen veeldig godt har du spart deg for mye arbeid med rensen, pluss du riper mindre når du cleaner... for hvis du ikje vasker ekstremt grundig, er det fare for at du rett å slett drar drit rundt på bilen ;)
  4. Roger Waters-perfect sens http://youtube.com/watch?v=RiFC8nLfiUw&mode=related&search= Hør hele! Helt sykt når alle synger med!! Har vært på konsert når 10tusen sang med på den sangen der, får frysninger av sant!
  5. Joda, vasker vell noen ganger i uken og vokser 3-4 ganger pr måned :P Joda greit å jobbe me folk å sånt, men har vært her siden eg va 16, og er 18 11/2 nå og ska i lære no i desember.. Så er passeli lei! Men har trivdes som bare det frem til nå i det siste, har liksom ikje hatt noe fri så er rimelig utmattet.. Men nok OT no, vi får ta det på PM sandersen ;) ps.. Joda kjekt me en del rabatter på MG produkter joo!:yummy:
  6. sandersen Jobber deltid på Bilxtra i Bergen ;) Heldigvis snart ferdig! Bare 1 1/2 måned igjen no så e det knall!
  7. Åja... hmm.. men tech wax vil funke litt hvertfall!
  8. Hahahahahaha!!! Lo så eg grein her sandersen GENIALT å filme alt også, hehehe ler bare eg tenker på det... Og det passer seg gjerne ikje siden eg e på jobb å står me kunder hver gang eg tenker på det :P
  9. Plast-X fra MG, så tar du på Tech wax etterpå så har du knall resultat på lyktene! ;) Men ska du virkelig har forskjell kan det være greit å få vasket lykten innvendig også! For der ligger det mye drit... Det ser eg på bilen eg kjører nå med en ny lykt og en gammel, den gamle er gulfarget innvendig pga drit og støv mens den nye e helt blank!
  10. Afetting eller NXT car wash og en ivri hånd som vasker så e det vekke ;) Har dette til stadighet på bilen, men aldri noe stort problem å få vekk ;)
  11. MG har jo en rens for tepper og seter osv.. den funker sikkert gull til tak også ;) sandersen eg leste det samme, tok meg selv i å måtte lese flere ganger mens eg lo så eg grein!
  12. Det problemet har eg med armor all og alle de dritt produktene der og.. men ikje støtet borti det med MG.. støv kommer det selvfølgeli, men ikje mer enn det ville gjort hvis du hadde vasket det med grønnsåpe eller lignende ;)
  13. Nei, det er ofte ett stort problem me sånne produkter. Men syntes ikje det er noe stort problem me meguiars sine produkter.. Tror ikje det er så mye silikon eller ka faen som er i de, som støvet fester seg i... Blir ikje noe mer støvete enn det blir hvis du bare vasker med vanlig vann føler eg ;)
  14. Innvendig ville eg brukt en bøtte med Pittelitt grønnsåpe for å få det reint, gå over alt og vaske alt som kan vaskes.. Derretter hvis du har tilgang til trykkluft ville eg blåst alt tørt, for så og ta en pad og dusje denne inn i tech protect fra meguiars. Dette påfører du alle steder UNNTATT Rattet, gir spake, håndbrekk og dørhåndtak (pga det blir forbanna glatt!) Eg pleier å dynke alt godt inn me tech protect (t-p), før eg lar det stå en god stund så det får trekke inn, det som vil trekke seg inn ;) Mens dette står og godgjør seg kan du eventuelt vaske ruter (noe eg HATER) Eller vaske tepper osv på gulv og seter i bilen? Når du er ferdig me dette kan du tørke av det som er igjen av t-p me en micro fiber klut eller noe som ikje lo'er. Når du har gjort dette er det på tide å igjen finne trykkluften og dusje først luftekanaler og trange steder me t-p for å blåse det tørt med trykkluft ;) Når dette er gjort så ska du begynne å nærme deg ferdig og en ren bil innvendig ;) Hvis ikje tror eg du har feilet ett sted, eller at eg har skrevet feil her og noen faktisk følger slavisk det eg har skrevet :P Mvh Daniel
  15. Hahaha, for å si det sånn så hadde det skjedd hvis eg hadde fått bestemme... MEN har enkelte butikk sjefer som ikje blir me på den e eg redd! Har hatt besøk av (bjørn?) eller noe hos panvulk og han hadde en liten gjennomgang i produktene.. men vi var 4-5 stk som var til stedet..
  16. Beklager Kazzper Leste ikje innlegget ditt skikkeli.. Såg bare bilxtra og tenkte "hello der, det stemmer ikje!":P Beklager..
  17. Dette er gjerne feil... Eg er deltidsansatt/ekstrahjelp hos oss, og ingen av de som jobber der til daglig kan noe i det hele tatt... mener at Turtle funker helt fint osv... Bare en av de som jobber der fast har prøvd maguiars, men pleier ikje vaske bilen sin selv en gang så... Så akkuratt den derre kan være veldig tynn asså, men selvfølgeli kan det godt være det er sånn flere steder.. Men tror det ikje e sånn i Bergen hvertfall ;)
  18. Gjør sånn som meg (bor i Bergen så dette med regn kan eg) Eg vasker bilen heme, om det regner gjør ingenting... Du holder jo på med vann likavell! Så kjører du til nærmeste statoil stasjon eller lignende som har vaskehall inne, og spyler bilen rein igjen der, før du står der og koser me bilen ;)
  19. Spørr de som jobber der du vurderer å kjøpe produktene.. Forhåpentligvis er det noen av de som kan noe.. Men desverre er det alt for få som faktisk vet hva de selger.. Sånn som her hos oss (Bilxtra Lagunen, Bergen) så er det faktisk bare eg som bryr meg om bilpleie og har sotte meg inn, og ikje minst prøvd produktene litt.. Så eg prøver å svare så godt eg kan, men er alt for få som ikje kan noe om produktene de selger! Dette er egentlig veldi leit når dette med bilpleie er noe som er virkelig inn for tiden.. Mvh Daniel
  20. Tror "japse" gutta bare er lei av at det år på år, i MANGE år har vært amrikanere som har eid gatebil miljøet, og tror de syntes at det er på tide at det blir en endring i det.... Men tror det blir lenge til japesene har eid gatebil miljøet så lenge som V8'erne... Og så blir de vell lei seg når de bruker manfoldige tusen på stereo, men fremdeles ingen som hører at de hører på musikk hvis de står i siden av en sin V8'er på tomgang :D
  21. ZyXEL Dette med å kjenne bilen er eg enig i.... MEN en ting som du ikje lærer på en bane med en bilcross bil som ska knuses, er hvordan faktisk trafikk bildet og ting fungerer!! Hjelper ikje at du kjenner bilen og kan kontrolere den i sladd, hvis du sladder i en rundkjøring eller sving, og bilene i mot reagerer... det går gjerne fint med deg, MEN personen som kvapp når du plutselig kom i gjerne feil felt i sladd, kvepper så kan det gå gale... Samme som dette med å kutte svinger osv, mange mener at de kjenner bilen så godt og er dyktig å kjøre pga de kan kutte svinger og ligge bilen helt ut i veg kanten og vite kor bilen er.. ka faen hjelper dette hvis du får ett vogntog i mot deg, som trenger gjerne store deler av ditt felt også? Mange glemmer at det ferdes andre trafikkanter på vegene i norge også.. Har begynt som lærling som yrkessjåfør, og hadde min første kjøretime på torsdag, men har sotte på med vogntog mange ganger før, men tror det er skremmende få som tenker at det faktisk kan kommme noe stort i mot de, og mange tenker gjerne sånn: " Lastebilen er "bare" 2.55m brei (eventuelt 2.60m hvis den e termo) og det er plass til det, men er dette i en sving så må faktisk traileren langt ut i svingen for å klare svingen uten å kjøre i grøften med innerhjulene, eller overhenget på semien kommer ut når du svinger kommer ut.. Det skremmer meg hvor få som tenker på dette... kjører daglig til skolen på en vei som er smal og trang, her ferdes mye tung transport så vell som biler.. Denne veien har ett utroli svingete parti, her er det veldigmange personer som sitter kaffen de nettopp kjøpte på hydro i halsen! For det er så smalt at når vogntogene kommer rund høyresvinger så må du som sagt gå ut i svingen, og her kvepper folk som kommer i mot, for ingen tenker på dette, og eventuelt stopper og venter, eller faktisk ligger seg ut på skulderen så det er plass til begge... Så vil faktisk påstå at det er like viktig å kunne lese trafikkbilde og se hva som kommer, som å kunne gire, clutche osv bra.. For så lenge du kan clutche bilen ut, så er du nesten aldri ett hinder i trafikken (og om det ikje er behagelig så kommer det seg etterhvert) Men å lese trafikken er noe som folk som sitter på, gjerne ikje ser, men folkene som ferdes i trefikken rundt deg ser, og treffer du på en idiot som deg selv som ikje kan forutse at du plutselig kan skifte felt eller svinge av uten å bruke feks blinklys, så får begge seg en trykk, og gjerne en dag så går det desverre gale.. Mener at alle som ska kjøre opp til både moped, mc, bil osv skulle hatt en dag på bane med lastebil så de kunne laget til "hendelser" som kan oppstå i trafikken sånn at folk faktisk kan forstå at det er ikje alt som trenger like liten plass som en pug 106... Mvh Daniel
  22. Mener en gatebil skal kunne kjøres til og fra butikken, den skal kunne bli stoppet i en kontroll og kunne kjøre der i fra, med papirer på at ting er i orden (at noen ting ikje er som det ska være går fint) men bør være godkjent me motoren hvertfall, om anntall hk ikje stemmer helt, driter eg egentlig sinnsvakt langt i! Eg mener en gatebil skal kunne kjøres uten alt for stort ubehag til og fra stevner og treff.. Om du bor i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller andre steder driter eg og i. Bilen SKAL gå og fungere på pumpe drivstoff... Om den kjøres på racefuel på bane så gjør det meg ingenting.. Den skal være bremset og kjøres me den effekten det er snakk om, dvs. Hvis bilen har bremset 1300 hk ska den ikje kjøres på gaten med 800.. Dekk osv må folk få bytte som de vil, hvilken kasse folk kjører med, eller hvordan bilene ser ut innvendig er heller ikje viktig. Men bilen skal kunne kjøres uten at det er ett ork, og du ska kunne kjøre på tur uten å måtte kvi deg for bilen går ikje ann å kjøre i byn med, eller fordi den ikje går ann å kjøre over en homp med. Og alt i alt er det vell ikje så mange Gatebiler igjen som blir kjørt på rudskogen, de fleste er banebiler.. Er det ikje skilt er det ikje gatebil.. Enkelt å greit.. Min mening er at faktisk Polly er øverst på listen over gatebiler i norge, bilen er godkjent (vell å merke med 1200 hk) Men 200 til og fra speller det noen rolle då? vil også påstå at Omegaen til Ole ringstad må være en av de mest gjennomførte ekstreme gatebilene! Men som alle andre er dette min mening, og om Bead-lock eller noen andre ikje er enig, gir eg egentlig en god faen i, for som sagt før, det er like mange meninger som folk som tenker over dette her. Mvh Daniel
  23. Min første bil, var en Chevrolet Celebrity 2.8 V6:assman Hvit av farge, og litt arbeid for å få skilter på... Dette balte jo på seg når eg ikje var mer enn 16 når eg fikk den, og fikk aldri gjort noe arbeid skikkelig pga mangel av plass å stå... Bilen står hjemme på tunet endå, uten skilt... MEN skiltene kommer på så fort eg får muligheten (pengene) til det.. Eneste grunnen til at eg kjøpte bilen er pga sjarmen den bilen har for min del... Bilen er stygg, går dårlig, det er V6'er (mangler to cylindre) men dæven så gla eg e i den bilen fordi om... Og det værste e at de fleste vennene mine elsker bilen! Maser og gleder seg til den kommer på veien... Men bilen har sjarm for min del, og virker som den kanskje har det for andre også? Lyden i den er faktisk ikje så gale, få på litt annen eksos en orginal eksosen, og ett filter og litt sånn så kommer det seg :D Gleder meg til å få den på veien, men tenker ofte forbanna dritt bil... Helvete så mye kødd, dører som henger seg opp så ikje går ann å åpne osv... MEN bilen blir aldri solgt, det e hvertfall en ting som er helt sikkert!:usa: Bilde:
  24. Pads'ene vasker eg for hånd, zalo i en hånd LITT på padsen og det varmeste vannet springen klarer, så e det bare å gnikke å gnukke ;) Blir helt rene så vidt eg kan se, og tror nesten alle stoffene som sitter nede går vekk... Mens som vil ha skyline sier, så kan de vaskes i maskin, men når eg sammeligner padsene eg hadde me de han har vasket i maskin, funker det bedre for hånd enn maskin ;)
  25. Vinter bilen må parkeres for ny vinterbil?:eek: Må si bilen din er noe av Norges flotteste bygge!:worshipbm:
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår