Gå til innhold

Nismo

Bruker
  • Innholdsteller

    793
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Nismo

  1. Hva skjer på høsttreffet? Vurderer du å ta turen til Sommertreff i August og lurer på hva som skjer denne helgen? For de som evt ikke har fått med sag hva dette er så er Sommertreff NordNorges største biltreff hvor tusenvis av mennesker og biler samler seg 2 ganger i året på en av de beste asfaltbanene i NordEuropa, nemlig Arctic Circle Raceway:) Fredag åpner vi portene kl 10:00 og derfra er det full gass fram til søndag kl 18:00 når området stenges. Første konkurranse settes i gang på fredag og da er det TimeAttack som gjelder. Hver bil som deltar får 1-2 flying laps alene på banen til å sette sin beste rundetid. Den som kjører raskeste runde i denne konkurransen vinner. Lørdag åpner banen igjen kl 10:00 og man får varmet opp bilene til vi starter 201m dragrace. Her kjører vi 2 og 2 biler sammen mot hverandre på start/mål-strekka hvor vinner går videre og taper ryker ut. Siste bil som står igjen vinner konkurransen. Så lørdag ettermiddag kommer det store høydepunktet - BREISLADDKONKURRANSEN! Her satses det 120% fra alle sammen, og den prestisjetunge konkurransen er det mest populære på programmet vårt. I vår regnet konkurransen bort, så høstens konkurranse blir årets happening på banen! Møt opp å se selv:)
  2. 23 og 24 juli arrangerer vi Sommertreff Racing for andre året på rad. Dette er treffet for deg som elsker banekjøring, og hater å stå i kø:) Her slipper vi inn maks 50 biler, og alle skal være i stand til å holde et greit tempo rundt banen. De som ønsker å delta må søke om plass av meg på morten@sommertreff.no Vi setter krav til både bil og fører, men ikke bli skremt av dette. Alt vi krever er at du har litt erfaring fra banekjøring tidligere eller evt hatt førerkort i flere år sammenhengende og at du kjører en bil som klarer å kjøre under 2 minutter rundt ACR. Dette klarer en potent sjåfør i en standard Golf GTI. Prisen vil være 1.000.- for inngang og banekjøring begge dager, og vi leier ut pitbokser for 500.- pr stk. Merk dere at dette er et lukket og eksklusivt treff hvor man får full utnyttelse av Nordens råeste bane, og kun er sammen med erfarne sjåfører. Ingen fest, fyll eller store publimuksmasser som henger over deg. Bare god gammeldags racing! Meld din interesse idag: morten@sommertreff.no 14-16 August åpner vi igjen portene på ACR til årets siste Sommertreff. Her blir det full pupp igjen med 201m, breisladd, utstilling, firmastands og mye grom kjøring. Vi har plass til 250 biler på banen og førstemann til mølla gjelder som vanlig. Les mer her: http://www.sommertreff.no
  3. Ansvarsforsikringen gjelder her så det blir ingen problemer for de i Opelen og få erstattet sitt tap med mindre forsikringsselskapet mener de selv var skyld i hendelsen.
  4. Har vært endel "nære på" opplevelser i den utkjøringen når folk krysser den linja, så det er nok en ganske god regel å følge det der. Dette gjelder jo mest for motorsvake biler, men vi kjører knallhardt på det uansett. Bedre å svartflagge noen ganger for mye enn at noen blir torpedert av en bil i 150km/t der:)
  5. Noen som begynner å bli klare? Regner med det skrues for fullt i garasjene rundt i NordNorge:) For de som lurer så blir ikke programmet på banen noe kortere selv om det er konserter på festivalen i år. Banen er åpen like lenge som den har vært tidligere og det koster akkurat like mye (eller lite passer kanskje best) å delta der som før. På konsertarenaen er følgende på plass: Fredag: Pristine Karpe Diem Alex Rosèn & the young dudes Publiners TNT Lørdag: Ghost Dog Joddski Intrigue Dead by April Turboneger På konsertarenaen vil det bli solgt varm mat og kald drikke:)
  6. Får oppdatere med litt nyheter her da: På bilarrangementet har vi fått en flott avtale med Meguiar´s som leverer premier til vinnerne av konkurransene. Hvis du er mer interessert i hestekrefter enn vask og puss kan du dra bort til Endless Norge og måle hestekrefter i dynobenken som de har på standen sin. På Live:09 har vi idag avslørt at TNT kommer å spiller på fredag kveld. TNT er et av Norges største rockeband gjennom tidene og vi er stolte av å presentere dem for vårt publikum på ACR. http://www.myspace.com/tntonline Dere kan lese mer om dette på http://www.sommertreff.no og http://www.sommertreff.no/live
  7. Hehe, tok ikke den der med en gang, men du jobber kanskje på datakjeden?
  8. Turboneger blir dødsrått, men det kommer mye annet bra og som ikke er offisiellt ennå. Kan være lurt å skaffe seg billetter med en gang: http://www.sommertreff.no/Live/billetter.html Foreløpig har vi bare tillatelse til å slippe inn 5.000 publikum. Sist Turboneger var på Mo solgte de 8.000 billetter til festivalen.
  9. Priser i år er som følger: Inngang publikum Sommertreff 250.- (under 18år 150.-) Gjelder hele helgen, men kun inne på Sommertreff(Banen) Inngang publikum Sommertreff Live:09 550.- Gjelder hele helgen, men kun inne på Live:09(Konsertene) Inngang publikum "Festivalbillett" 700.- (Under 18år 600.-) Gjelder både Sommertreff og Sommertreff Live:09 hele helgen. Banekjøring 600.- for bil og fører, hele helgen. Utstilling 400.- for bil og fører, hele helgen. Bane og utstilling kan oppgraderes til festivalbillett for 450.-
  10. Vi har begynt å forhandle med busselskaper ja, og til nå ser det lovende ut. Ene selskapet vi snakket med kunne stille med 10 busser, og kanskje 15 hvis alt klaffet. Vi må likevel få litt mer tid på oss til å få dette i boks, men vit at det er prioritert. Ang krav til biler er det i utgangspunktet ikke noe spesifikt, men kommer du med et gmmelt vrak du ikke har orket å vaske en gang kan det nok være du blir sendt litt i bakerste rekke:) Vi prøver fortsatt så godt vi kan å gjøre dette treffet for folk flest, men noen av de absolutt fineste og råeste bilene vil naturligvis få noen fordeler.
  11. Det stemmer. Baneområdet blir "stengt" på kvelden for vanlig ferdsel, og kun de som bor der oppe slipper inn etter konsertene.
  12. Da er planleggingen godt i gang og vi har endret navn på musikkdelen av Sommertreff til: SOMMERTREFF LIVE:09 Headline her blir Turboneger, og både fredag og lørdag blir spekket med kul musikk for å avslutte dagene på banen. Det er nå ingen grunn til å la være å komme. Norges beste bane, Norges kuleste biler og Norges beste liveband bør være nok til å sette av denne helgen i kalenderen uansett hvor i verden du befinner deg:)
  13. Får komme med en liten update her da:) 200 biler er allerede påmeldt og det er snart fullt inne på standområdet. Blant de påmeldte finner vi selvsagt alle de kuleste bilene som er å oppdrive i NordNorge og i tillegg noen sørfra. En av de aller verste er nok TEVO sin "rørrammecarbonsupra" eller hva vi nå skal kalle dette udyret av en bil:) Det blir knallhard kamp om TimeAttack-seieren og i breisladden får dere god konkurranse nå som Yngve Lindgren har meldt sin interesse for 2009 også. I tillegg til tidenes største og beste biltreff inne på ACR, utvider vi helgen med en musikkfestival siden Mo i Rana har mistet sin store arrangør her. Vi er litt tilbakeholden med info om artister i skrivende stund, men vi har offentliggjort at Karpe Diem f.eks spiller på fredag kveld. Lørdagsnummeret blir STORT! men inntil videre hemmelig:) I tillegg til høyt profilerte band slipper vi til noen lokale band fra NordNorge til å varme opp scenen på ettermiddagen så her blir det litt for enhver smak. Priser og vilkår ang festivalen vil komme når alle tillatelser o.l er på plass. Tilskuerprisen for kun biltreffet blir IKKE øket fra i fjor:) Se http://www.sommertreff.no for mer info!
  14. Jeg syns det høres ut som man er halvveis til 2, og det er jo bare 1 hvis utgangspunktet er 0. Er utgangspunktet 1, så er jo halvveis til 2 1,5 :)
  15. Vi nærmer oss en ny sesong med banekjøring på ACR, og vi har nå oppgradert nettsiden vår for å gi deltakere og andre interesserte bedre muligheter til å følge med i planleggingen fram mot treffene Ta en titt innom http://www.sommertreff.no for å se hva som skjer fra uke til uke framover Vi mangler fortsatt noen detaljer som webshop og bildegalleri, men håper alt skal være på plass til 01.01.2009 Datoer for 2009 er 12-14 Juni og 14-16 August
  16. Ang den ulykken med PK Racing så tror jeg nok det er lurt å vente noen dager med å legge ut bilder. Bilen ser ut som om det kunne vært en dødsulykke, så er greit at føreren får snakket med familie og kompiser etc først slik at ikke noen blir vettskremt nå de ser bildene. Kan være noe å tenke på. Snakket med PK senere på kvelden og det gikk bra med begge i bilen. Et godt bur og ordentlige seter/belter og hjelm hjalp dem til å gå uskadd ut av vraket. Tenk på dette når dere bygger bil i vinter. Legg av noen tusen til litt sikkerhet:)
  17. Det blir nok dessverre ikke noe rabatt på trekkbil. Blir det for billig fyller vi opp hele anlegget med gamle varebiler i stedet for utstillingsbiler. På vårtreffet måtte vi stenge ute biler som Ferrari, Viper, Porsche 911 etc pga plassmangel inne på området. Dette blir bare enda værre om det skal være rabatt på å ta med trekkbiler inn.
  18. Dette kommer helt an på hvor mye biler som står i kø, men vi skal prøve å få inn forhåndsbetalte så fort som mulig. Sist ble køen så lang at den gikk forbi plassen hvor dere egentlig skulle hente billetter. (Vi hadde aldri trodd at det skulle være 3km kø for å si det mildt) Mest sannsynlig kommer det til å gå folk nedover køen og plukke ut forhåndsbetalte og sende dem forbi køen.
  19. Det er selvsagt mulig å ta med trekkbilen inn hvis dere betaler den inn på utstilling (400.-) Da kan dere ha trekkbilen inne på området og bruke denne til å lagre bensin, verktøy, dekk osv osv... Restriksjonene gjelder for de som ikke orker å betale for trekkbilen. Da må dere ha transportbevis og kjøre bilen ut igjen med en gang.
  20. Hvem er klar for nytt treff på ACR????? 15 august kl 10:00 åpner vi portene igjen, og vi får nesten håpe ikke køen står helt ned til hovedveien denne gangen også:) Av nyheter kan vi minne om at partycampen blir utenfor banen denne gangen, men det er ikke lange biten det blir snakk om. Noen hundre meter å gå så er du midt inne på banen. Grunnen til dette er for å få alkoholen ut fra baneområdet slik at bilene står tryggere inne på banen og de som vil sove får det litt roligere om natten. Ellers blir det full fart på banen slik som sist. Timeattack på fredag, 201m og breisladd på Lørdag og kjøring hele dagen ellers. Det blir også 2 timer familiekjøring(fredag og søndag) hvis noen vil ta med barna på tur rundt banen eller bare vil prøve seg forsiktig utpå i litt roligere tempo. Skal du sikre deg plass inne på baneområdet eller på banekjøring kan du nå betale enten via bank eller PayPal. I vår ble mange stående utenfor portene når det ble fullt på Lørdag....
  21. Du som kjørte Jetpak-bilen? Ble litt overrasket når første bilen vi møter utenfor flyplassen hadde Startnummer fra oss i frontruta.... :)
  22. Så jo artig ut det der. Vi klarte sammenlagt 4 runder du og jeg da:) Får se om jeg henger på etter den lille rotta dere har med Supraen resten av sommeren... Må kanskje slanke den 4-500kg først:)
  23. Der traff du spikeren på hodet. Lindgren vant fordi han hadde finest lakk.... Jeg satt som hoveddommer i breisladden og jeg så vel litt mer kritisk på sladdene enn de fleste som var publikum. Jeg hadde også 2 andre dommere sammen med meg som var enige om plasseringene. Lindgren var uten tvil best. Størst fart, best vinkel og tidligst oppsett i svingen. 2, 3 og 4 plass var utrolig lik. 142'en hadde MYE røyk men kom dessverre litt for sent igang med sladden på finalerunden slik vi så det. Dermed havnet den på 4 plass og utenfor pallen. Nivået på breisladden i år var ekstremt mye høyere enn tidligere, og dømmingen var vanskeligere enn noen sinne. Mener likevel at vi gjennførte en rettferdig konkurranse. Kanskje ikke alle av dere vet at det er kun finalerunden som teller?? Første runde er kun kvalifisering.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår