Jump to content

A4 B6 1.8TQ dyse/ladetrykk problem?

Rate this topic


Kesam
 Share

Recommended Posts

Heisann som fersk Audi eier så trenger jeg litt bistand med feilsøking av et problem jeg har

Bil: 2002? a4 b6 1.8T Quattro 5tr manuell (AVJ motor 150hk) km stand rundt 290tusen Muligens chippet går greit.

Kjøpte denne bilen som en billig brukis å er egentlig ganske fornøyd men problemet jeg har er som følger. 

hvis jeg gir godt med gass går bilen egentlig ganske bra, men når jeg legger 5 gir å gir gass så får jeg "ujevnt" ladetrykk å antydning til kutting, altså virker som hu kanskje får for lite bensin i forhold til ladetrykk så det er egentlig ikke mulig å ha stram wire i over 100km/t. Ingen feilkoder på motorstyring via Delphi feilkodeleser.

Noen som har vært borti lignende? er det mulig at dyser kanskje ikke leverer nok når bilen har chip? turbo begynner å bli sliten da den skriker/blåer litt men bilen går ganske greit opp til rundt 90km ish. har litt oljeforbruk men det er noe jeg kan leve med. 

Alle tips mottas med stor takk :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy