Jump to content

Batteri og stopp lys

Rate this topic


aslunde

Recommended Posts

Kjørte vivaro 2 km, så kom ladelys og stopplys opp. Kjørte 5 minutt til og parkerte. Då eg sku videre seinere på kvelden va den tom fot straum.. Monterte nytt batteri dagen etter og hadde kablar fra ein anna bil. Men starter virker ikkje, berre eit klikk når eg vrir på tenning.  Den starter fint når eg triller den i gong, men den lader heller ikkje... Forslag motas med takk:)

Link to comment
Share on other sites

Sjekk kabling mellom batteri og startmotor (og dynamo), samt batteri og chassis. Tipper det er dårlig kontakt et sted fra batteri - startmotor - dynamo siden du ikke får start, samt ingen lading når motor går. Dette såfremt nytt batteri er oppladet og dynamo fungerer.

Bilforumet.no
Administrator

Lag en tråd om du lurer på noe, ikke send PM.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy