Jump to content
Bilforumet.no
Sign in to follow this  
pahf

Dynamo lader ikke på V50 2.0D

Rate this topic

Recommended Posts

Her om fredagen begynte den røde varselslampa på min 2.0D 2007 mod å lyse med beskjed om å ta el service snarest.

Jeg målte spenningen på batteriet til 12V og 11.5 når motoren sto på tomgang.

 

Plutselig stoppet bilen, og batteriet var nede på 6V, så jeg går utifra at det er dynamoen som er røket?

 

Noen som har noen ca anslag på kostnad å bytte dette hos verksted? Tror dynamoen ligger på mellom 4-5 lapper, men vet ikke hvor mange timer slikt tar?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det første du må gjøre er å finne ut hva som er galt, er ikke sikkert dynamoen er ødelagt. Kan være noe så enkelt som laderegulator eller en løs ledning, eller manglende reim... Men går ut ifra du har sjekket sistnevnte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Med min fattige kunnskap, så jeg ingenting som så unormalt ut nei, bortsett fra litt sviddlukt, men etter hva de som kan dette sier så kan det ha sammenheng med gåen dynamo og gnisninger mellom børstene der?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.