Jump to content
Bilforumet.no
Sign in to follow this  
traxtor

AC sluttet å fungere

Rate this topic

Recommended Posts

Har en aygo 2009' som konebil i huset. Nå har AC sluttet å fungere. Lyset på AC knappen i konsollen fungerer heller ikke. Har sjekket samtlige sikringen i hovedboksen uten å finne noe feil. Noen som vet hva årsaken kan være? Funksjonensfeil på knappen? Regner ikke med at mangel på freon vil gjøre at knappen ikke lyser?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vifte og varme fungerer. Ikke garanti i Norge. Import bil. Synes det er rart knappen ikke lyser på AC når jeg trykker. I mitt hode virker det som en koblings- eller elektrisitetsfeil av noe slag?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da AC på min Audi nektet å bli slått på (gikk automatisk tilbake til Econ) og blåste kun varmt var det en trykksensor som var synderen, synes å huske det kom opp når tok diagnose.

Har ikke lest så nøye, men kan denne malen gi noen tips til muligheter for feil/feilsøking?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.