Jump to content

Varmeproblemer? :)

Rate this topic


sallysun
 Share

Recommended Posts

Heisann

Jeg har en OPEL AGILA 2002 mod. Gått 69000 km I forrige uke begynte det å ryke noe voldsomt fra panseret på bilen min å den måtte bli tauet av falck til nærmeste verksted. Det var tomt for kjøleveske å så bløtt ut i motoren. Der fant de en defekt slange som de byttet ut. Fikk bilen igjen på fredag, å i dag tidlig begynte den å ryke litt fra panseret igjen. Den var å veldig varm. Så måtte stoppe igjen. På varmeindikatoren i bilen så ser alt normalt ut, den står på midten som alltid. Denne gang er den ikke bløt i panseret å kjølevesken er der fremdeles, jeg peilet oljen i dag å det var lite olje på. Kan det være noe så enkelt som å fylle olje? Jeg kjører den selfølgelig ikke nå før den er i orden for har forstått at det kan by på mer problemer. Kan dere tenke hva det kan være?

 

Sally

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy