Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'opel corsa'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
  • Diskusjonsforum Bil
    • Teknisk
    • Elektronikk
    • Bilpleie
    • Bilsport
    • Felg og dekk
    • Hobby, photoshop og spill
    • Juridisk
    • Lakk og Karosseri
    • Bobil og camping
    • Elbil
    • Veteranbil
    • Bilder og videoer av biler
    • Prosjektforum
    • Biltreff/aktiviteter
    • Annet bilrelatert
    • Off topic
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
  • Bilmerker
    • Sportsbiler
    • Amcar - amerikanske bilmerker
    • Audi
    • Alfa Romeo
    • BMW
    • Citroën
    • Daihatsu
    • Fiat
    • Ford
    • Honda
    • Lastebiler
    • Hyundai
    • Isuzu
    • Jaguar
    • Jeep
    • Kia
    • Lada
    • Land Rover
    • Lancia
    • Lexus
    • Mazda
    • Mercedes
    • Mini
    • Nissan
    • Opel
    • Peugeot
    • Porsche
    • Renault
    • Saab
    • Seat
    • Skoda
    • Subaru
    • Suzuki
    • Tesla
    • Toyota
    • VW
    • Volvo
    • Øvrige bilmerker
    • Mitsubishi
  • Kjøp og Salg

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


Skype


Yahoo


ICQ


Website URL


MSN


Bosted


Location


Interests


Rank


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 6 results

  1. Jeg har en liten opel corsa, 1999-modell (automat). Jeg har et problem med servoen. Den lever rett og slett sitt eget liv. Den virker når den selv vil. Servoen fungerer alltid med en gang jeg starter bilen og ca 20 minutter etterpå. Deretter kan den slå seg inn og ut hele tiden. Dette er meget irriterende da jeg føler at bilen rykker til når den slår seg av og på. Dessuten krever det litt styrke hvis jeg skal inn og ut av en trang parkeringsplass og servoen ikke virker. På langtur virker den overraskende bra. Etter å ha kjørt en times tid så kan den fungere i flere timer etterpå, men med en gang jeg stopper bilen litt så fungerer den ikke igjen. Noen som vet hva dette kan være? Og eventuelt pris? Jeg tror ikke hele servoen er gåen da den som sagt kan fungere i flere timer om jeg kjører sammenhengende og det har vært slik en stund. Jeg innbiller meg at det er noe elektronisk, men jeg er ikke akkurat en bilkjenner. I tillegg har jeg et annet spørsmål. Bilen har begynt å tulle mye ved oppstart. Den starter og rygger fint, men stopper bare når jeg setter den i drive. Dette skjer bare når jeg starter den for første gang. Hvis jeg lar bilen gå i ca. 5 minutter først så går det fint. Dette er jo ikke normalt. Jeg hadde skjønt det om det var kaldt ute, men det er jo sommer. Om solen har stått å skint på bilen så går det derimot helt fint å kjøre. Om jeg prøver å kjøre før den er varm så rykker den til og det kommer høye skrangle-lyder som høres ut som de kommer fra bak hanskerommer på høyre side. Noen som vet hva dette kan være? På forhånd takk!:)
  2. Hei.. Har en gåen O2 sensor, mister effekten på høyere turtall. Er dette noe som må skiftes, evnt hvordan, hvor er denne i bilen, og hvordan kommer man til den? Takk på forskudd :)
  3. Hei! Har en opel corsa 1,4 2001. Når det regner kommer det inn vann på førersiden. Vannet ligger "gjemt" når bilen står vannrett. Men når jeg kjører i oppoverbakke så kommer vannet rennede ned på føttene, fra den "skjermen" over føttene... Så vannet ligger tydeligvis i noe som gjør at det ikke renner rett ned ved vannrett stilling på bilen. Noen som veit hvor lekkasjen kommer frà? Hadde satt stor pris på om noen kan gi meg svar:-) mvh Børre
  4. slubbert

    ESP-Feil?

    Hei hei! Jeg kjører en Opel Corsa, 2007 Modell. Igår, etter å ha kjørt ca 2 mil, begynte ESP-kontrollampen å lyse og motoreffekten ble redusert. Faktisk så redusert at bilen nesten stoppet helt. Jeg stoppet derfor bilen og slo av motoren. Jeg startet bilen igjen etter en liten stund, og da fungerte alt som det skulle. Helt til jeg igjen hadde kjørt ca 2 mil, da det hele gjentok seg. Kan legge til at veiene jeg kjørte på hadde tørr og fin asfalt, og det skulle ikke være noen grunn til at ESP'en skulle slå seg på. Kan også legge til at jeg ikke har noe som helst greie på bil. Hva kan dette komme av? Burde man ha oppdaget en feil eller lignende da jeg hadde bilen på service i høst? På forhånd takk for hjelpen! :) - Slubbert
  5. Ønsker å kjøpe en opel corsa b world cup, må være i brukbar stand, skal brukes som bruksbil med langtids planer om å gjøre den clean og få fint stuk på den. Må befinne seg i sør Norge, henting tom Trondheim er uaktuelt. Vestlandet og sørlandet er ett stort pluss. Kom med forslag, alt av interesse!
  6. Hei. Som tittelen sier, mister min Corsa motorkraft, men bare i oppoverbakke. Den vil liksom ikke opp i fart selvom jeg ligger i 60 i 3. gir og bunner pedalen skjer det ingenting. Jeg tenkte det kunne være tennpluggene, men det var det ikke. Har også lurt på om det kan ha noe med insprøytningen eller tenplugghettene å gjøre. Noen som vet? Dette er en 1,2 45hk mener jeg. Takk på forrhånd =))
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy