Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'kontakt'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 4 results

  1. Har en 2011-modell som snart har passert 100.000 km. Det har skjedd et par-tre ganger at GPSen slutter å virke. Kontakt med null satelliter. Jeg har en teori om at det er en løs kopling et sted - for når jeg sist hadde den på service (i april 2016) fant de ikke noen feil. Men, de hadde løftet og senket rattstammen. Nå sent i høst falt den så ut igjen, og jeg stoppet, flyttet litt på rattet - inn og ut/opp og ned, og signalet kom tilbake. Er det noen der ute som har erfaring med hva som kan være feilen? Noe jeg kan gjøre selv? Dag
  2. Hei, har en 2001 e46 316i m43 sedan. Jeg har byttet starter og driver nå og setter sammen alt. Jeg glemte å merke en kabel. Og nå husker jeg ikke hvor den skal til... Den går ned fra boksen over innsuget og ned under mitten av innsuget. Den er teipet sammen med hovedstrømmen og styrestrømmen til starteren. Den har blå/rød og rød/hvit ledninger Den har 2 kontaktpunkter inne i pluggen Den har også et klips på seg. Jeg misstenker at det er en av de innafor den røde ringen på bildet. Men en av dem på bildet er det. Det hadde vært veldig fint om noen kunne kommet med forslag om hvor den skulle.
  3. Noen som vet om det er mye jobb å koble opp tilhengerstøpsel på en A4? 2002 A4 B6 Avant. Og noen som vet hvor jeg får tak i det?
  4. Hei. Sliter med å få av ledningene i kontakten til Multi-Function Temperature Sender. Som bildene viser, så er det svært mye irr på koblingene til denne. Virker som det er en mothake som holder igjen kabelskone. Noen som vet? Er redd jeg ikke får på nye om jeg klipper dem...
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.