Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'immobilizer startproblem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 1 result

  1. Penge58

    206 CC Immobilizer

    Hei. Dette gjelder en 206 CC Vi fikk plutselig en IMMOBILIZER FAULT feilmelding på displayet i konsollen. Leste på nettet at dette hadde med at bilen ikke kjente igjen nøkkelen og derfor ikke ville starte. Vi fant også en prosedyre for å slette feilmeldingen så det fikk vi gjort. Med feilmeldingen borte får vi fremdeles ikke startet bilen, Den tenner ikke. Batteriet er OK...motoren flyr rundt som bare det men den vil ikke tenne. Tenkte kanskje at dette hadde med nøkkelkoden å gjøre men leste at dersom nøkkelen står i og døren åpnes og det kommer en varsel lyd fra bilen så detekterer bilen koden til nøkkelen og da er nøkkelens programmering iorden. Vet ikke om det stemmer da. Men det skjer ihvertfall her. Det piper når døren åpnes og nøkkelen står i. Hva tror dere problemet kan være ? Vi har ikke noen reservenøkkel og heller ikke kodekortet som skulle fulgt med bilen. mvh Petter
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.