Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'avgassmåling'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Rank


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 1 result

  1. Hei, driv og feilsøker ein Polo som ikkje kom seg igjennom EU-kontroll grunna avgassmåling. Ikkje sikkert det hjelp å bytte lambda, men verdt forsøket (den som står i ser sliten ut - gått 150000). Eg har eit spørsmål om kontakttype, biltema-sensoren eg fekk med meg har ikkje kontaktplugg, men berre fire lause ledningar, mens den originale som står i har fire ledningar inn i pluggen (sjå bilete under). Har eg fått feil sensor (har biltema sensor med plugg?), eller bør eg berre spleise kablane på gamle kontakta? [ATTACH]25841[/ATTACH] Gamle-lambda med plugg, den nye eg fekk frå biltema har har berre fire kablar som kjem ut frå isolasjonen. Takk for evt. innspel.
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.