Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'avgass'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
  • Diskusjonsforum Bil
    • Teknisk
    • Elektronikk
    • Bilpleie
    • Bilsport
    • Felg og dekk
    • Hobby, photoshop og spill
    • Juridisk
    • Lakk og Karosseri
    • Bobil og camping
    • Elbil
    • Veteranbil
    • Bilder og videoer av biler
    • Prosjektforum
    • Biltreff/aktiviteter
    • Annet bilrelatert
    • Off topic
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
  • Bilmerker
    • Sportsbiler
    • Amcar - amerikanske bilmerker
    • Audi
    • Alfa Romeo
    • BMW
    • Citroën
    • Daihatsu
    • Fiat
    • Ford
    • Honda
    • Lastebiler
    • Hyundai
    • Isuzu
    • Jaguar
    • Jeep
    • Kia
    • Lada
    • Land Rover
    • Lancia
    • Lexus
    • Mazda
    • Mercedes
    • Mini
    • Nissan
    • Opel
    • Peugeot
    • Porsche
    • Renault
    • Saab
    • Seat
    • Skoda
    • Subaru
    • Suzuki
    • Tesla
    • Toyota
    • VW
    • Volvo
    • Øvrige bilmerker
    • Mitsubishi
  • Kjøp og Salg

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


Skype


Yahoo


ICQ


Website URL


MSN


Bosted


Location


Interests


Rank


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 4 results

  1. Like før EU kontroll hadde jeg motor lampe på dashbordet. Når jeg diagnostisert bilen, fikk jeg feilkoden: p0420 catalyst system efficiency below threshold bank 1. Jeg resette den med OBD og den var borte og kom ikke tilbake igjen. Men på EU kontroll fikk jeg feilen -> avgassutslipp og lambdaverdi. CO-utslipp overstiger generelle grenseverdier (målt avgass:0,17) Er begge disse feilene relatert ? Fikk høre at olje service (olje, olje filter, luftfiler) kan hjelpe, stemmer det? Fikk også tips om å tilsette noe renser / tilsetningstoffer inne besinpumpe og kjøre noe mil med den, slik den renser katalysatoren.. hjelper det ? Hvis ja, hva salgs renser kan jeg ha ? Noe tips til å løse problemet? Bilen er Ford Focus 2006 (1,6 bensin)
  2. Min varsellampe for avgass begynte å lyse gult i dag. Min VW Passat 08 1,9 TDI virker fint, bortsett fra at eksosen ikke er grå/hvit lenger, men mer usynlig og varm...?? Fikk opp feilmelding p0473 Exhaust gas pressure sensor 1. Hva gjør jeg? Bilen fungerer jo. Kan jeg bytte sensoren selv? Ringte VW verksted som sa det kunne være hva som helst fra 1000 kr - 25 000 kr... :-( !?!?!
  3. Hei. Jeg har en Golf V 2005 modell hvor lampen for avgassfeil stadig lyser. I fjor vinter byttet jeg katalysator, uten at det hindret lampen fra å lyse i ny og ne. Siden den gang har jeg jobbet med å finne ut hva som kan være feil. Lampen lyser med jevne mellomrom. Jeg har forsøkt å finne ut hva som trigger den i å starte å lyse, og tror jeg har funnet en sammenheng mellom aircondition og lampen. Når jeg skrur på aircondition for fullt (ikke har på "econ"-knappen) begynner gjerne lampen å lyse. Feilmeldingen som dukker opp i diagnoseverktøet er: "P1672, kjølevifte-aktivering 1, Avrubb/jordkontakt" Noen søk på avgassfeil på google fikk meg en stund til å tro at det var lamdasonden, kan det være tilfellet med den feilmeldingen? Jeg fulgte litt med på viftene, og trodde en stund at den lille viften (som er tilknyttet aircondition?) aldri gikk. Etter enda mer søking på nettet fant jeg en guide til hvordan å demontere og fikse viften. Jeg fulgte guiden, tok ut viften og koblet den til batteriet for å sjekke at den faktisk var død. Men det var den ikke! Deretter satt jeg alt sammen igjen og skrudde aircondition på fullt. Begge viftene jobbet og jeg trodde problemet var løst. Men det var det ikke. Kort tid etterpå begynte lampen å lyse igjen! Jeg har sjekket sikringene til høyre for batteriet, jeg finner ingenting feil her. Noen steder leser jeg om at feilen kan være i "aircondition control unit". Denne får man tak i billig på ebay, så det er jeg villig til å prøve. Men hvor finner jeg denne enheten på min golf? Motoreffekten har jeg ikke merket noe spesielt ved (noen steder står det skrevet om biler som mister effekt når lampen lyser). Håper noen har vært borti dette før:) På forhånd takk.
  4. Begynner å bli passe lei av å se på den lampa. Jeg kan ta det fra begynnelsen slik at noen kansje kan konkludere hva feilen kan være... I vinter røyk ene coilen. Bilen ble ikke kjøre langt, men katta røyk. Monterte ny (brukt) forrige uke og så da at den gamle faktisk var smeltet. Den jeg satte inn så helt fin ut, og det samme gjore begge lamdaene. Ikke noe sot eller tegn på smelting. Kjørte ca 10 mil før lampa igjen dukket opp. Har sluppet opp for idéer... Sjekket med vag-com og har fått følgende feilmelding: 16804 - catalyst system; bank 1: efficiency below threshold p0420 - 35 - 00 - - Bilen går rimelig normalt. Ikke tap av effekt eller noe. Lettstartet er den også. Noen der ute som har noen tips?
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy