Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'audi a 3'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 2 results

  1. Hei! Har en A3 1.8t 99 mod som har et litt spesielt startproblem. Når bilen er kald, under 0 grader i utetemp, så har bilen problemer med å/vil ikke starte. Eller, den starter etter kanskje 10 forsøk, og det virker som om bilen tenner på 2 sylindre, men dør igjen. Til slutt, når det kan virke som om det har blitt litt "varmt" nedi der, starter bilen. Det lukter ubrent bensin og når den først starter, så maler den som en katt. Når motoren er varm, starter den med en gang. Lest flere som har vært inne på startsperre og bensinpumpe, men får ikke noen av symptomene til å stemme med problemet mitt. Noen som har tips? :)
  2. Hei jeg har en Audi a3 S-line 1,9tdi med Audi Concert anlegg, så ser jeg på muligheten for å få montert inn Aux utgang, Noen som vet om dette er i det hele tatt mulig og hvor jeg får tak i eventuellt utstyr?? Mvh John D.
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.