Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'N146'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 1 result

  1. min Audi A6 2.5TDI Quattro (1998) stoppet momentant under kjøring. Det ble kjørt diagnose på bilen, hvor jeg fikk feilkode: 01268 - Quantity adjuster (N146). Gjorde masse søk på internett samt snakket med fagfolk, hvor alle konkluderte med at dieselpumpen (høytrykkspumpa) har tatt kvelden. Noen andre meninger? Jeg fikk skrudd av en brukt pumpe som stod på en helt maken bil. Denne bilen hadde vært kollisjonsskadet, men motoren gikk fint helt til bilen ble satt til side. I dag ble denne pumpen montert i min bil. Da jeg for første gang med ny pumpe skrudde på tenningen startet dieselpumpa å lage en "elektronisk lyd". Hørtes nesten ut som en liten el-motor som jobbet. Denne lyden fortsatte etter at jeg hadde tatt ut nøkkelen, men gav seg etter hvert. Noen meninger eller erfaringer om hva dette er? Jeg har fått diesel fra filter ned til pumpen, men grunnet lite strøm på batteri fikk jeg ikke luftet det videre. Kan det være at pumpen prøver å trykke gjennom diesel, som ennå ikke er kommet gjennom hele pumpen?
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.