Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'Motorfeil'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 11 results

  1. Hei har akk kjøpt en 2003 d22 navara. Denne blinker motorlampe på ved kald motor og ved start når det er kaldt ute.ser også at temp måler "hopper" litt frem til den får litt motortempratur.da slukker også motorlampe å blinke. Er dette feil på temp sensor? Og er dette et kjent problem? Bilen går som den skal.
  2. Igår kveld fikk jeg meldingen, stop oil pressure engine off, og jeg stoppet da bilen med en gang. Bilen ble kjørt til verksted og de konstaterte med at det var oljepumpa, eller overføringen fra balanseaksel til oljepumpe. Ny oljepumpe, balanseaksler og hus koster rundt 17.000 + mva, syntes det var litt drøyt å bytte oljepumpe på en bil som er gått 150.000 Noen som har vært borti dette? Og hvordan løste du problemet? Er redd for om jeg bytter delene at det skjer igjen, og det er heller ingen garranti for at motor ikke har tatt skade av havariet, selv om bilen ble dauet med en gang varselet kom opp. Bilen er forøvrig en 2008 passat 2.0tdi pumpedyse. Oljepumpa er av typen med giroverføring og ikke kjede.
  3. Hei! Her kommer en "case" til dere proffe gutta! Ser spesielt at Nightking har svar på mye, så håper du har svar på dette også! Jeg har som sagt en Grand vitara 1,9Ddis, 07 mod. Bilen har gått ca 107000km, alle servicer er fulgt hos verksted. For en ukes tid siden, var jeg ute og kjørte med familien i Nordnorge. Etter et stopp kom den kjente "Harry-potter-lampa" opp(feil på motorens innsprutningssystem elns). Har fått opp denne tidligere, men da grunnet defekt glødeplugg - dette er fikset. Merket denne gangen at bilens motorkraft var redusert kraftig, men etter en stopp hvor jeg skrudde motoren på og av, var den borte. Kjørte så fra Bardufoss og ned til Narvik. I løpet av ettermiddagen kom lampa på igjen ved start og ville nå ikke gå av igjen. Bilen gikk som en dass, akkurat som at turboen var kuttet ut eller at den ikke fikk luft. Sjekket alt av olje, vann og eksos. Alt på stell og ingen svart, hvit eller blå røyk. Skulle så kjøre bilen tilbake til Bardufoss på søndagen, da mine foreldre skulle ta flyet herfra og jeg har tilgang på verksted her. 5 km utenfor Narvik kvelte plutselig motoren seg, og den stoppet helt. Prøvde å få start, men den kvelte seg med en gang. Prøvde igjen etter 10 min og fikk da normal start (fortsatt med lysende lampe), men satset ikke på å kjøre videre og lot Falck berge meg tilbake til Narvik. Bilen står nå på merkeverksted der. De har gjort feilsøking, samt gitt meg prisoverslag på jobben som de mener må gjøres. Legger ved diagnosekodene, samt hva de mener som må gjøres og hva delene heter. Det de skriver som "motorlampa" er harry-potterlampa, den firkanta med lyn gjennom Det jeg lurer på: Varselampen for tett DPF lyste IKKE under denne kjøringen. Den har lyst for noen uker siden, etter en periode med småkjøring. Har da gjort som det står i manualen og kjørt en god langtur på en time med høyere hastighet, til den slukket (den lyste i maks 2 timer). Verkstedet mener at det trengs tvungen regenerering med tanke på de feilkodene de har lest av (se bildet). Kan denne feilkoden være fra feilen kom opp tidligere, og at den ligger lagret i minne? Merket jo heller intet gradvis tap av motorkraft, bortsett fra at bilen gikk i nødmodus. Det verkstedet også sier er at jeg har et defekt "Svirv-spjeld"(siterer mekaniker). At dette er knekt, at jeg trenger et nytt spjeldhus + pakning og at dette er årsaken til at bilen stanset. Er det noen som vet hva denne delen egentlig heter, og om det er mulig å få tak i selve spjeldhuset brukt, evt billigere enn vedlagt blodpris? Når jeg søker det opp på nett, får jeg bare opp spjeldhus til bensinutgaven... Har mange mekanikere på arbeidsplassen min (dog ikke Suzuki-spesialister). Kan jeg prøve å først få byttet ut dette spjeldet, og se om det holder? Som sagt har ikke DPF-lampen lyst i dette tilfellet. Er veldig glad i bilen min på mange måter, men den har blitt en belastning med mye tull det siste halvåret, så prøver å gjøre det billigst mulig :P Om bildene ikke kommer opp, si ifra, så får jeg legge inn alt som tekst! mvh - Jonas
  4. Etter å ha kjørt en liten stund blinker glødelampe. Leste i instrbok at det betyr motorfeil. Når jeg stopper motor og starter igjen forsvinner den, men kommer tilbake. Noen som har gode råd?
  5. Hei, siksak lampen lyser når jeg starter. Dersom jeg kjører en tur , kan jeg stoppe motoren, starte den igjen, og feilindikatoren er slukket.. Har avlest feilkoder.. p0409 EGR intern feil. P0403 EGR plusskontakt.. P0670 Gødetidstyring funksjonsfeil. Motoren er ok å kjøre, merker ikke noe til feilene. Bør jeg alikevel bytte EGR ventilen?
  6. Heisann, Motoren i min Ford Mondeo 2005, 2.0L ble ødelagt her for ett par dager siden. Klarte å kjøre denne tom for Olje, så det gikk varmgang i stemplene, og disse ble utvidet. Mitt registreringsnummer er: TF 21177 Må nå bytte motor i bilen min og lurer derfor på følgende: Har funnet en brukt motor på nbfbildeler/finndel.no. Informasjon om delen Delnr: 144161 Delenavn :MOTOR BENSIN Deleprodusent: CJBA Orig. delenummer : CJBA Kvalitet A14 Opplysninger CJBA Bilmerke FORD Biltype MONDEO 01-06 Årsmodell 01 Kmstand 149 823km Karosseri 5D ST.VOGN Motorstr 1999/107KW Motor CJBA Chassisnummer WF0WXXGBBW1B71468 Lurte derfor på om denne motoren ville passe i min bil, uten å måtte forandre på noe som helst. Takker for at dere tok dere tid til å titte innom denne tråden, og eventuelle svar :) Svar kan også sendes til min epost om det er ønskelig: a_k@broadpark.no
  7. noen som har noen forslag? eventuelt liste over mest vanlige feil. har hatt en før som vetil sete ikke tetta på. seter pris på all hjelp jeg kan få:)
  8. Hei.. Jeg kjørte i ca 100 kmt da oljelampen begynte å lyse.. da jeg fikk stoppet opp i veikanten etter ca 3 minutter stoppet motoren. den sto da fast (varmskjært) til motoren ble kald.. prøvde å starte den igjen da den var blitt kald, den startet lett men det ramlet fælt.. (kjørte den altså bare i 3 sekunder..) det jeg da lurer på er.. hva bør jeg gjøre? bruke noen tusen på å få ett verksted til å feilsøke på motoren eller bare bytte den ut med en brukt motor med en gang..? bilen har gått 160.000 km..
  9. Hei, har en Astro Awd som har vært en ekte sliter men i det siste begynt og gitt opp. Problemet er at ved gjevn fart/gass kommer det en viss lugging/fusking. Merker ingenting ved gass pådrag utenom at motor har mistet mye effekt. Har hatt bilen inne på merkeverksted for feil en del ganger men ingen feil funnet. En meget merklig ting som skjer er at ingen motorlampe lyser, men plutselig går motor som normalt og da kommer service/motorlampe :S Så blir motorlampe borte igjen og feilen er tilbake.. hehe Motor har gått rundt 210k km, bilen er 1994 model. Noen som har greie på denne motoren eller er chevy mekaniker og har en fornuftig forklaring til meg? :P Nylig skiftet av deler: Bensinpumpe, bensinfilter, tennplugger, fordeler, coil, pluggledninger, luftfilter, motorstyring(1år siden) og diverse slitedeler som ikke har noen sammenheng med feil..
  10. Hei! Min Ford Escort 97 går ikke høyere enn 4 tusen omdreininger. Den nekter.. Jeg hadde den på EU og fikk konstatert for høy CO og Lambaverdi. Etter litt undersøkelser oppdaget jeg at den ikke går på sylinder nr 3, (ingen forskjell på motorlyd når jeg tar av og på plugghetta mens motoren er på). Jeg har byttet plugger (Biltema), pluggledningsett (Torshov bilrekvisita) og coiler (kjøpt brukt fra bilvraker). Men samme feilen med turtallet. Noen her med noen gode råd hva jeg bør sjekke ut? Er forresten en nybegynner som har kjøpt meg Haynes bok:P
  11. Jeg har en Nissan Primera 2.0 TD stasjonsvogn. For to uker siden begynte lampa om motorfeil å lyse. I instruksjonsboka står det at dette betyr enten vann i dieselfilteret eller feil med NATS(Nissan Anti Theft System). Jeg drenerer dieselfilteret og primer det igjen, lampen lyser sjeldnere, men problemet ser ut til å fortsatt være der. Fyller også opp tanken med diesel og kondensfjerner. I går eskalerte plutselig problemet. Hvis jeg lar bilen gå på tomgang, har den en veldig ujevn tomgang. Det er også store mengder hvit røyk, og lufta lukter diesel(!?). Hvis gasser på vil motoren gå jevnere, men det er fremdeles mer hvit røyk enn vanlig. Jeg prøvde å drenere filteret og prime det igjen, men denne gangen hjalp det ikke i det hele tatt. Det virker naturlig å se en sammenheng mellom vann i dieselfilteret og den høye mengden hvit røyk, så jeg skal bestille nytt filter i dag. Men jeg er ikke helt fornøyd med denne løsningen. Det er noe som sier meg at problemet er mer alvorlig enn litt vann i dieselfilteret. Noen tips?
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.