Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Klimaanlegg'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
  • Diskusjonsforum Bil
    • Teknisk
    • Elektronikk
    • Bilpleie
    • Bilsport
    • Felg og dekk
    • Hobby, photoshop og spill
    • Juridisk
    • Lakk og Karosseri
    • Bobil og camping
    • Elbil
    • Veteranbil
    • Bilder og videoer av biler
    • Prosjektforum
    • Biltreff/aktiviteter
    • Annet bilrelatert
    • Off topic
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
  • Bilmerker
    • Sportsbiler
    • Amcar - amerikanske bilmerker
    • Audi
    • Alfa Romeo
    • BMW
    • Citroën
    • Daihatsu
    • Fiat
    • Ford
    • Honda
    • Lastebiler
    • Hyundai
    • Isuzu
    • Jaguar
    • Jeep
    • Kia
    • Lada
    • Land Rover
    • Lancia
    • Lexus
    • Mazda
    • Mercedes
    • Mini
    • Nissan
    • Opel
    • Peugeot
    • Porsche
    • Renault
    • Saab
    • Seat
    • Skoda
    • Subaru
    • Suzuki
    • Tesla
    • Toyota
    • VW
    • Volvo
    • Øvrige bilmerker
    • Mitsubishi
  • Kjøp og Salg

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


Skype


Yahoo


ICQ


Website URL


MSN


Bosted


Location


Interests


Rank


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 2 results

  1. Hei, Jeg har en 2005 Polo 9N 1.2 med Climatronic. Klimaanlegget er plutselig helt dødt, umulig å få det på i det hele tatt. Ingen ting kommer opp i displayet og viften er ikke på. Noen som har noe forslag til hva som kan være galt med det?
  2. Hei, tidligere idag slo jeg av klimaanlegget og cd spiller fordi den sto med tenningen på (10-15 minutter) Audi a4 b6 2003(prod 04) Når jeg skulle kjøre bilen hjem noen timer etterpå skjer det ikke noe i klimaanlegget ved start, har trykt på +/- og off flere ganger men den skrur seg ikke på. Sikringen er hel, og off lampen lyser så hva er problemet??
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy