Jump to content
Bilforumet.no

JannaB

Bruker
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Jeg skal kjøre en selvtest på clina imorgen. opelduude, når du sier viften, så er det selve viften, og ikke regulatoren du mener?
  2. Hei, takk for raskt svar. da har jeg undersøkt nærmere selv. Opplysningene jeg hadde fått var litt unyanserte - Det er strøm på enheten - displayet virker fint og alle knapper virker og gir respons på displayet. Når jeg kjører fort, kommer det luft opp på frontruten, men ikke nok til å fjerne dugg og gjøre det hyggelig og varmt i bilen. Så det ser ut som at det eneste problemet er at viften ikke snurrer og går, uansett fart eller temperatur som stilles inn. Har vært igjennom alt av sikringer og alt ser greit ut - kan ikke se at det er en egen sikring i sikringsboksen for selve viftemotoren, men har vært igjennom alle sikringer jeg ikke visste hva gjaldt. Hva er neste feilsøkingspunkt? Ledninger inn på viftemotoren og fra betjeningsenheten? I tilfellet, hvor finner jeg disse?
  3. Hei, Jeg har en 2005 Polo 9N 1.2 med Climatronic. Klimaanlegget er plutselig helt dødt, umulig å få det på i det hele tatt. Ingen ting kommer opp i displayet og viften er ikke på. Noen som har noe forslag til hva som kan være galt med det?
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.