Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'Glødelampe'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 6 results

  1. Hei. Jeg har en 2009 VW Caddy MAXI. I ny og ne blinker glødelampa og jeg får "motorfeil" varsel i displayet. Jeg mister motorkraft og må stoppe og starte motoren før alt er ok igjen. Jeg holder på å få sjekket opp dette. Men er det noen som kan ha en inkling?
  2. Har byttet reg, reim på min partner, skulle starte opp men glødelampa lyser ikke. Alle koblinger er satt sammen igjen, det er spenning fram til glødeplugger selv om glødelampa ikke lyser. Bilen bare småtenner litt når jeg prøver og starte den ...noen tips ?
  3. Etter å ha kjørt en liten stund blinker glødelampe. Leste i instrbok at det betyr motorfeil. Når jeg stopper motor og starter igjen forsvinner den, men kommer tilbake. Noen som har gode råd?
  4. har slitt med blinkende glødelampe siden jeg skulle bytte pærer i instrumentet og fant ut at glødelampa ikke satt fast i instrumentet, men var en egen løs kabel som skulle festes. koblet til en diagnose test og fikk følgende feilmeldinger. 17978 - engine start blocked by immobilizer. hadde av rattet i går og lodda kontakta som sitter på tenninga, håper det hjelper for den har vært vanskelig å starte noen ganger. 00626 - Glow Plug Indicator Light (K29) ( er ikke sikker på om detter er riktig, da jeg bare får opp koden på min uaktiverte utgave av vcds-lite 01266 - glow plug relay ? ( er ikke sikker på om detter er riktig, da jeg bare får opp koden på min uaktiverte utgave av vcds-lite) hvis glødereleet er det som sitter innafor sikringene, som det står 202 på har jeg prøvd å bytta med min bror sitt, men det sto det 208 på, men fortsatt blinkende lampe. men kanskje jeg skulle prøvd å kjøpe et nytt 202 på eBay. har også testa alle glødepluggene, og det er lik ohm på de. når bilen var varm gikk det ikke noe strøm gjennom noen, men når jeg koblet bort temp sensoren gikk det over 20 ampere gjennom alle i mange sekunder. så jeg har ingen problemer med å starte nå, det er bare irriterende med den blinkende lampa. fint hvis noen hadde tilgang på alle feilkodene, da jeg ser beskrivelse kun på den første. tips om hvordan jeg kan aktivere vcds-lite mottas også.
  5. Hei. Har en 2008 A4 2.0tdi 140hk hvor glødelampen begynner å blinke fra tid til annen, når dette skjer mister bilen så og si all kraft (går vel i nødmodus) men bare stopper og starter bilen igjen så blir feilen borte. bilen har også en tendens til å dra litt dårlig når jeg tar igang etter den har stått på tomgang (uansett varm eller kald) men blir bra etter 10-15sek. Vet ikke om dette har sammenheng. men noen som har vert borti liggnede?? Turbo, svinghjul, luftmengdemåler, Dpf?? Mvh Steffen
  6. Hei, Jeg er newbie her. Kjører 1.6 TDI. På siste søndag under kjøringen kom gul katlysator lampe på, og en stund etter begynte glødelampe blinke. Har vært hos verkted. Viser til feil i eksos sensor som gir usannsynlig signal. Har noen vært i samme situasjon før? Hvor lett er det å rette feilen? Hva kan evt være årsaken?
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.