Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '1.4'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
  • Diskusjonsforum Bil
    • Teknisk
    • Elektronikk
    • Bilpleie
    • Bilsport
    • Felg og dekk
    • Hobby, photoshop og spill
    • Juridisk
    • Lakk og Karosseri
    • Bobil og camping
    • Elbil
    • Veteranbil
    • Bilder og videoer av biler
    • Prosjektforum
    • Biltreff/aktiviteter
    • Annet bilrelatert
    • Off topic
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
  • Bilmerker
    • Sportsbiler
    • Amcar - amerikanske bilmerker
    • Audi
    • Alfa Romeo
    • BMW
    • Citroën
    • Daihatsu
    • Fiat
    • Ford
    • Honda
    • Lastebiler
    • Hyundai
    • Isuzu
    • Jaguar
    • Jeep
    • Kia
    • Lada
    • Land Rover
    • Lancia
    • Lexus
    • Mazda
    • Mercedes
    • Mini
    • Nissan
    • Opel
    • Peugeot
    • Porsche
    • Renault
    • Saab
    • Seat
    • Skoda
    • Subaru
    • Suzuki
    • Tesla
    • Toyota
    • VW
    • Volvo
    • Øvrige bilmerker
    • Mitsubishi
  • Kjøp og Salg

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


Skype


Yahoo


ICQ


Website URL


MSN


Bosted


Location


Interests


Rank


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 3 results

  1. Har plukket i biter en 1.4L Opel Atra motor for full renovering. Her sitter oljepumpa direkte på veivakselen med 2 tannhjul i et kammer som driver oljen ut i systemet. jeg tok å skrudde av oljepumpa fra veivakselen siden jeg syns veiva gikk så veldig tungt rundt. Det viste seg å være oljepumpa som "holdt igjen". Jeg tok å demonterte pumpa, avgradet riper og sjekket at det ikke var noe "grader" rundt om. Så tok jeg å smørte det i motorolje og monterte det sammen. Tannhjulene gikk rundt i kammeret sitt uten problemer. Men med en gang jeg setter på bakdekselet på kammeret og strammer skruene litt. så går ikke tannhjulene rundt, dem sitter dønn fast. har sjekket med et opel-verksted, og fått tegninger på enhenten, men den viser ingen form for pakning som eventuelt kunne vært der heller. Spørsmålet er om det eventuelt vil bli såpass trykk i pumpa når motoren starter at kammeret "ekspanderer" eller lignende? Jeg irriterer meg grønn over dette og setter stor pris på svar.
  2. Har da en VW Polo 6N 1997 open air. :cab Lurer på forksjellige tips til enkle inngrep for og få bilen " Kulere " =P Har vurdert og fjerne lister på sidene og skvettlapp og Polo merket bak, som jeg har sett de fleste har tatt vekk. Også har jeg tenkt og sote rutene og evt. sette på lys - folie. Noen flere forslag? =P Her er noen bilder av bilen: Kansje Evt Lakkere felgene? :o
  3. Hei. Jeg kjører en liten golf 4 2000 model. Kjørt 181000km. Desverre bare 1,4liters, menmen. Den har tikket en del på ventilene stortsett hele tiden jeg har hatt den (snart 2 år), men siden den er litt lav på ventilløfterne regner jeg med å få bort det meste dersom jeg bytter disse. Den har brukt en del olje, ca 3 liter på litt over 5k, noe jeg synes er alt for mye. Fikk et problem med den nå i vinter, da den en skikkelig kald dag plutselig skøyt all oljen ut i motorrommet, undersøkte og kom etter mye om og men fram til at det var toppakningen som var røket (bl.a siden mye hvit røyk fra eksosen). Skiftet toppakninga, noe som tok litt lang tid, så bilen ble da stående i ro en stund. Etter dette så fungerte den fint en stund, før oljeforbruket gikk kraftig opp. Nå kan bilen bruke opp til 3 liter olje på 14 dagen, og da med normal kjøring, og ikke så veldig unormalt mye kjøring. Det er ingenting lekkasje å se utenpå motoren, men den ryker noe hvitt/grått spesielt ved gasspådrag. I tillegg høres bilen ut som om det er en ordentlig storbil med disel, selv om det bare er en liten bensiner jeg har. Den dreger i tillegg dårligere enn normalt nå etter at oljeforbruket har gått sånn opp. Så jeg lurer jo på om det kan være stempelringene som har hengt seg opp, slik at olja kommer inn i sylinderne. Noen som har opplevd lignende? Tips til hva jeg kan gjøre? Må jo si det frister lite å rive ut motoren for å overhale den (bytte veivlager, stempelringer, pakninger, og evt ventilløftere siden man først har demontert...) Synes jeg er mye plaget med tanke på at 180k ikke er SÅ mye for en bil, nå tildags.
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy