Gå til innhold

Rune M2-touring

Bruker
  • Innholdsteller

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Rune M2-touring

  1. Fra informerte kilder på bimmers.no har jeg fått vite at vedkommende har blitt tatt for å vandalisere/knuse en BMW E90, så han fortsetter dessverre i samme spor som tidligere.
  2. De henviser til sine standard klageskjema som må fylles inn. Hvis man trenger juridisk bistand, må man dekke dette selv. En del saker havner nok i forliksrådet (behandlingsgebyr her også), og siden jeg antar at vedkommende ikke eier nåla i veggen finnes det ikke mulighet for tvangsinndrivelse. Det beste er nok bare å glemme hele saken, men jeg har hvertfall fått advart mange fra å gå i samme fella. Trådene vil jo poppe opp i mange år framover hvis noen googler navnet hans (noe jeg også gjorde før denne handelen, men da var det ikke noe på nett som vekket mistanke).
  3. Pengene er nok tapt. Har fått tilbakemelding fra informerte kilder om at han er en velkjent kjeltring i området, og at han skylder penger til alt og alle. Pengene går med til å ruse seg.....
  4. Holder på som bilselger også, men dette fikk vi stoppet ved hjelp av gode medhjelpere :-) 9200 visninger på 4 ulike tråder så langt!
  5. Pengene har gått med til tatovering av håndbaken (Bilde fra Facebook). Han kunne like gjerne tatovert "idiot" i panna, men dette har vel omtrent samme effekt . Lav profil når man opptrer som svindler er jo bare tull . Måtte bare få det postet for å holde litt fart i tråden.
  6. Jeg tror jeg har forklart det ganske tydelig, og de kan jo bare lese trådene. Det er bare å innse at dette ikke var noen god forretningside, gjøre opp for seg, og ta lærdom.
  7. Takker for støtten! Det er allerede registrert en bedragerisak hos politiet, så jeg vet de ikke de har så gode kort på hånden. Saken kan jo løses svært enkelt hvis de kan vise litt redelighet og gjøre opp for hele beløpet (motostyringen har jeg ikke interesse av å motta slik saken har utviklet seg) Jeg skal selvfølgelig fjerne alle tråder umiddelbart hvis det skjer. Vedkommende må bare innse at disse pengene ikke tilhører han.
  8. Denne saken har nå tatt en ny vending. Jeg ble kontaktet av vedkommendes far på telefon, og han truer med både advokat og politianmeldelse for det jeg har lagt ut på nett. Han viste blant annet til at det var mindreårige familiemedlemmer i husstanden, og at dette virket truende. Jeg vil bare på det sterkeste understreke at jeg ikke på noen måte har oppfordret andre til å oppsøke noen på denne adressen, så det er helt klart. Har derfor slettet adressen i dette innlegget. Jeg er på ingen måte tilhenger av å henge ut folk på nett, og det har jeg heller ikke gjort tidligere. I dette tilfellet er det gjort en bevisst handling for å oppnå egen vinning, og det finnes ikke tvil om hvem som har utført det. Jeg har gitt vedkommende en fair sjanse til å ordne opp, men det var dessverre ikke vilje til det. Jeg har av hans far fått frist ut dagen til å fjerne alle innlegg i denne saken, ellers får jeg både advokat og politi på nakken. Bør man tvinges til taushet i slike saker? Er dette akseptabel oppførsel? Det er sikkert mange meninger om det der ute, og jeg er mottakelig for all konstruktiv og saklig kritikk.
  9. Her er Facebook bilder av han, som advarsel til potensielle arbeidsgivere og svigerforeldre.
  10. Da er all info oversendt til forbrukerrådet, så får vi se om de kan være behjelpelige. Det er enkelte som får litt kalde føtter hvis man truer med å kontakte arbeidsgiver. I dette tilfellet finnes det nok ingen arbeidsgiver bortsett fra NAV vil jeg tro. Null inntekt i 2014.
  11. Jeg kan gjøre et forsøk der. Er det mulig å søke opp evt arbeidsgiver til en person (ikke det at jeg tror at vedkommende er i lønnet arbeid, men er villig til å prøve alt)?
  12. Tar de oppdrag ved kjøp fra privatperson?
  13. Saken er politianmeldt, og jeg har sendt inn reklamasjonssak overfor banken, så får vi se hvordan det går. Regner med henholdsvis henleggelse og avslag i begge tilfeller dessverre. Han skal nok starte ny monkey business nå siden han har fått nytt nummer. Han poserer visstnok i samme jakka han sendte meg på sin egen Facebook profil.
  14. Vedkommende har fått nytt telefonnummer 474 43 507, samme adresse. Det gamle nummeret var nok "oppbrukt".
  15. Takk skal du ha Jesper1201! Jeg mener det er viktig å få fram slikt i lyset. Vedkommende er bare 19 år gammel etter det jeg har funnet ut. Det er bare trist når noen havner på skråplanet på denne måten. Det er jo mulig å sende han SMS med anbefaling om hvordan man bør oppføre seg. Nummeret ligger jo i linken. Det er alltid mulig å innrømme feil man har gjort, og ordne opp, men nå er lyset i ferd med å brenne ut for vedkommende (etter 5 virkedager).
  16. Jeg visste heller ikke at man kan inspisere innholdet før betaling tidligere, men det skal jeg hvertfall benytte meg av i fremtiden. Han har ikke på noen måte prøvd å skjule sin identitet. Han blir tydeligvis provosert av at jeg offentligjør dette, men når man oppfører seg slik bør man ikke hevde sin egen stolthet. Takk for støtten!
  17. Jeg har hatt dårlig erfaring med oppkravskjøp i det siste, så jeg legger ut link til min historie. Bedrageren driver oppsøkende virksomhet, så han kan nok tenkes å tilby deler til forskjellige bilmerker for alt jeg vet. Håper jeg kan avverge at medlemmer på forumet blir utsatt for vedkommende (full identifisering). Han har hatt 5 virkedager på å ordne opp, så det er bare viljen det står på. Det er opprettet bedragerisak hos politiet, og jeg har også fått suspendert han fra finn.no, da han faktisk hadde salgsannonse inne. Jeg har betalt kr 5000,- (500 forskudd + 4500 oppkrav) for dette til: Jonas Wærhaug Skogduevegen 1A 2032 Maura Tlf: 99537999 og 47443507 Kontonummer: 12067074171 http://www.02classic.no/forum/viewthread.php?thread_id=3602
  18. Er det store forskjeller på disse motorene? Vurderer å sette inn AJM motoren i -99 Passat syncro (som har AFN motor nå). Har begge bilene komplette, så jeg kan flytte over det jeg trenger av deler. Er det fysiske forskjeller som tilsier at motorene ikke er ombyttbare (AJM motoren kommer fra Passat 2wd -99 eller -00)? Hva med motorstyring / startsperre? Er det bare å flytte over motorstyring som tilhører AJM motoren?
  19. Har kjørt litt logging med VCDS-Lite, og funnet at MAF ga feil verdier over hele spekteret. Den ga imidlertid ikke feilmelding i VCDS-Lite. Har nå byttet MAF, og motoren går som normalt igjen. Jeg har en delebil med 116hk motoren (AJM). Er det mye som må bygges om for å montere denne inn som erstatning for AFN motoren i en -98 1.9 tdi syncro?? Hvis den er tilnærmet "bolt-on" vil jeg beholde den som reservemotor, hvis ikke kommer den for salg etter hvert.
  20. Har testet litt mer i helga, men har ikke funnet feil. Koblet vakuummeter i serie med VNT aktuator på turbo, og kjørte test av N75 med VCDS-Lite. Vakuum varierte da fra 0 til 25" Hg (0.85 bar) ved henholdsvis lukket og åpen ventil. Er dette normale verdier, eller burde man få fullt vakuum ved denne testen? Koblet også måler inn i serie på vakuumslangen inn til N75 ventilen når jeg kjørte denne testen, og den holdt konstant -1 bar. Ved rusing av motor måler jeg fallende vakuum inn på aktuator på turbo i forhold til når den går på tomgang, så jeg tror det må være noe galt med N75 ventil, eller signalene den får fra motorstyring. Prøvde å koble vakuum direkte på aktuator og ruset motoren til ca 3000 omdr, og da poppet trykkslangen av på metallrøret som ligger under radiator. Det er tydelig at turboen lader når aktuatoren har fullt påtrekk. Tror jeg skal prøve med en ny N75 ventil før videre feilsøking.
  21. Jeg er takknemlig for alle forslag her, og jeg skal sjekke dette med forvarming av diesel. Er det noe som sitter i selve dieselpumpa? Jeg har ikke noen elektriske tilkoblinger på selve dieselfilteret som jeg har lagt merke til.
  22. Har sjekket vakuumslanger, og jeg kan ikke finne noe feil på disse. Den holder vakuum etter at motoren er stoppet også. Det hjelper ikke å slå tenningen av og på lenger. Det fungerte tidligere da MAF var dårlig.
  23. Hei, Vet ikke om den går i "nødmodus", men den går hvertfall like dårlig som den har gjort når MAF har feilet ved tidligere anledning. Jeg har tatt diagnose etter kjøretur, og har hatt PC koblet til under kjøring også. Ingen feilmeldinger. Jeg har registrert lisens på VCDS-Lite, men regner med at denne skal fange opp samme feilmeldinger som VCDS?
  24. Har Passat 1.9 tdi syncro -99 med AFN motor som går elendig. Har tidligere hatt tendens til å gå i nødmodus når den har blitt presset i lange motbakker etc, men dette har latt seg resette ved å stoppe motoren noen sekunder. Nå virker det derimot som om motoren har gått i konstant nødmodus. Dårlig dreiemoment, og ikke villig på turtall. Jeg har så langt gjort følgende for å få denne til å gå normalt igjen, uten hell: Bytteturbo (fabrikkoverhalt) Ny MAF Ny MAP Ingen feilmeldinger med RossTech VCD Nytt dieselfilter Sjekket drivstoffslange til tank, og det er ikke undertrykk i slange med motor i gang. Justert innsprøytningstidpunkt dynamisk med RossTech VCD. Kontrollert innstilling av veiv/kamaksel/dieselpumpe. Kontrollert funksjon til N75 og N18 ventiler som styrer aktuatorer på henholdsvis turbo og EGR (RossTech VCD). Har også prøvd å bytte om på disse to ventilene, da de har tilnærmet samme funksjon. Koblet til vakuummeter i serie med aktuator på turbo samtidig som test ble utført, og fikk ut fornuftige verdier her. Sjekket alle vakuumslanger. Blendet av EGR ventil (skal aldri mer kobles inn). Demontert innsug. Dette var ganske tett av olje og sot (tidligere defekt turbo), og ble rengjort med propanbrenner / skraping. Løsnet eksosrør fra turbo for å sjekke evt mottrykk / tett katalysator. Ingen forskjell i ytelse. Sjekket trykkrør og intercooler for evt blokkering. Har ikke trykksjekket disse ennå, men gått over visuelt (oljelekkasje fra gammel, defekt turbo ville avdekket luftlekkasje her). Motoren er lettstartet og går uten ulyder, så jeg antar derfor at kompresjon og mekanisk tilstand er ok. Jeg tror derfor at det må være feil med motorstyring eller dieselpumpe som ikke lar seg avdekke med RossTech VCD. Har ikke vært innom VAG verksted for diagnose ennå, men hvis de har mulighet for å resette skjulte feil er vel det neste mulighet. Hvis noen ser ting jeg kan ha oversett, er jeg svært takknemlig for tips. Hvordan kan man for eksempel avdekke pumpefeil med RossTech VCD?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår