Gå til innhold

Bmw318iGlenn

Bruker
  • Innholdsteller

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Bmw318iGlenn

  1. Til tross for statens vegvesen og politi som måtte lage litt kvalme så var vel kvelden ganske vellykket spør du meg, kan ikke huske sist det var så bra oppmøte på ingierstrand og så mange som faktisk fulgte med tilbake til skedsmohallen i tilegg og lage bra liv der og :) Helt rått :) Hvis det er sånn oppmøte skal bli i 2010 har vi nok mange bra treff og street meet's foran oss :partyon:
  2. Seint igår på ring 3 ved bryn passerte jeg 2 pick up'r med bilhengere, en med en 240 (Police :P) og en merce eller hva det var. begge uten skilt, hvem var det og hva hadde skjedd? :P
  3. Var det du som hadde bilen din på henger etter en Volvo ell? Kjipe greier :/
  4. Fikk en sms idag angående skjærtorsdag og siden jeg ikke har sett det er noen konkret tråd om noe kjøring fra Shell på Strømmen som det var i fjor så får jeg skrive her sjæl ;) Oppmøte kl: 07.00 Shell på Strømmen Avreise kl: Ukjent Rute : E6 Fortell detta videre til alle venner og bekjente så oppmøtet blir bra! Tut og kjør :checkflag:
  5. Til deres orientering er klargjøring av biler fra Erik Arnesen kun en liten bit av det RK-Bilpleie driver med. Ta en titt her http://www.rk-bilpleie.no
  6. Er jo også Amcar greier i Lillestrøm denne dagen da :/
  7. Enig i det dirtyfunker sier, kunne vært bedre og kunne vært VELDIG mye dårligere. Har man noen å snakke dritt med så er det vel ikke noe værre å stå på den plassen der enn å stå på den lokale bensinstasjonen. Og eiriksmil jeg synes det er unødvendig at det første folk gjør når dem kommer hjem igjen fra et eller annet slags treff at folk på død og liv MÅ si noe negativt, er det bare for å være negativ eller var det virkelig såååå inn i H dårlig at man må si noe dritt om det? Trenger man egentlig å si at det var dårlig uansett? Det har vært Street Meet på Ingierstrand som faktisk har vært kjipere enn detta. Skjønner virkelig ikke hvorfor dere må være så negative, hadde dere som sier at detta var så dårlig osv osv fått til noe bedre sjøl? Det er alltid de samma som klager og siden dem faktisk kommer hver gang på treff så har dem seg selv å takke da om dem har så store forhåpninger og blir skuffa hver gang. Sier da ikke at jeg er noe ''Street Meet fikser'' akkurat men synes det ble bra oppmøte og at det var bedre å være der enn å henge hjemme og det er det helt sikkert flere som er enig i. Og crezit, man har det ikke mere morro enn man lager sjøl, og igår var tydeligvis ikke den dagen folk ville lage masse morro :) Sånn er det bare ;)
  8. Var ikke til deg jeg skrev, var til crezit. Så ikke gidd å kall meg rasshøl. Det kan du isåfall væra sjøl.
  9. Så negativ du var a? jaja, skulle lagd litt liv du da vettu ;) Var faktisk flere biler enn det der som prøvde å gjøre noe ut av seg, E30,E28,240,740,MR2,Supra,Bluebird og helt sikkert noen jeg IKKE fikk med meg. Poenget er vel at uansett om det dem gjorde var bra eller ikke så prøvde dem ihvertfall å gjøre noe for å få litt stemning der, synes det er bra gjort uansett ;) Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor folk LØPER til bila bare dem hører ordet politi, det er jo bare å stikke når dem evt kommer? Med mindre du står der med bilen full av blårøyk så er det jo ikke så mye dem kan ta deg på med mindre du kommer der med årets mest shabby bil så er det ingen som kan ta deg på noe. Uansett, trist snuten kom så fort idag. Bedre lykke neste gang ;)
  10. audifrelst : hva skal man si? :D kjempe knall :D NoHero : da kjører vi til Esso på ryen fra Shell, jeg sjøl er litt usikker på veien til Ingierstrand derfra men det kan vel sikkert du? ;)
  11. Avreise fra Shell på Strømmen kl 19.30 for de som er interessert i å kjøre sammen fra Lørenskog/Skedsmo/Rælingen osv til Oslo :biker
  12. Holder været seg nå så blir det vel mye folk :) http://www.yr.no/sted/Norge/Akershus/Oppeg%C3%A5rd/Ingierstrand_bad/
  13. Er vel sikkert noen som har noe verktøy i bilen eller en sliten 240 eller en firehjulstrekker som tar seg av det med en tau :P
  14. Fint å se det er flertall med positive mennesker her hvertfall :pray Til dere som bare klager over fjortisser og dårlig sted å ha meet osv, kan ikke dere bare la de kommentarene/tankene bli oppi huet da og la oss som faktisk er litt gira på å ha en ålreit kveld der ute få ha det uten at folk skal sitte her å sutre? Dere som vil et annet sted drar dit, dere som vil til Ingierdstrand kommer dit ;) Meet'et blir det vi vil det skal bli, og som de aller fleste gangene det er der ute er det vellykket ;) Nå er det vel kanskje på tide å begynne å sende noen sms'r til folk ;) Ha en fin 17. Mai alle sammen, ses neste helg !!
  15. Tydeligvis hver lørdag nå sånn plutselig.Skal det fortsette sånn så blir Street Meet snart oppbrukt... Detta har ihvertfall vært annonsert en stund da så får man se hvor mange som dukker opp på Ingierstrand. Trur det blir bra jeg ;)
  16. At man ikke kan bruke noe over eller under kommer helt an på om det produktet, da gjerne rubbing som blir brukt før legger igjen en hinne etter seg osv, og man skal ikke ha silikon eller voks oppå. Lurer egentlig på hvor mange du kjenner som har vært der på kurs der siden du sier at folk har fått forskjellige forklaringer på ting. Har selv vært på senteret der siden det åpna og jeg har egentlig ikke gjort det noe annerledes nå enn det som ble gjort da unntatt det å bytte rubbing da den gamle vi brukte la igjen en hinne som gjorde at vi måtte bruke xtra tid på å få det bort før vi kunne gå videre i prosessen. Skjønner jo at man kan bli litt forvirra av forskjellige forklaringer for det blir jo litt teit om man skal lære noe også hører man en annen metode etterpå og man da sitter igjen med følelsen av å egentlig ikke vite noe mere alikevel. Skjønner at du ser på det som tull når du leser forskjellige ting men hvorfor dømme produktene sånn pga det? Jeg vet ikke hva du har prøvd og ikke av Glare men jeg skulle gjerne tatt en lakkforsegling på en bil sammen med deg og vist deg hvordan fremgangsmåten er så du kunne fått sett og forhåpentligvis fått et annet syn på det etterpå :) Hvorfor er det feil at jeg synes det er leit? For det første er det ikke jeg som har noe med markedsføring å gjøre av Glare eller noe sånt. For det andre, det jeg sier er kun hva jeg mener selv og hvilke erfaringer jeg selv har gjort rundt Glare. Og ja, jeg synes det er leit at folk har fått et sånt inntrykk av Glare fordi jeg SELV synes produktene er bra og holder mål og har personlig ingen problemer med produktene og måten de blir brukt på. Jeg har egentlig ikke så mye mere å si jeg, synes selv dette er kjempe bra greier og jeg har absolutt ingen tro på at det ikke finnes andre produkter som er tilsvarende men jeg liker selv Glare godt :) Alle har egne meninger og sånn er det :) helt greit ;)
  17. Hva Glare selv har sagt om konkurenter er noe jeg ikke har noe med, jeg er kun der for å utføre en jobb så den kommentaren der ser jeg bare bort ifra :) Det som også må sies er at de biler som er testet med Glare av dere her og på DCN er biler som er tatt med 'mann i gata' produktene fra Glare serien untatt min Peugeot 605 som også ligger i en tråd der. Forseglingen og lakkrensen som blir brukt på bilpleie senteret er noe helt annet, akkurat som forskjellen mellom de vanlige produktene du får fra Meguiars kontra proff serien som enkelte Bilxtra sjapper selger. Å det med garantien, ja det stemmer om man følger et rebehandlings program om man vil det skal vare så lenge og om man ikke vil det så varer det minimum 3 år mot lakkens farge og glans. Vil anbefale deg å ta en tur ned på bilpleie senteret på Ensjø og se på en behandling blir gjort, er det store riper blir disse rubbet bort med rubbingen KCL nå selger og det med å si 'sikkert greit for de som rett og slett gruer seg til å pleie bilen selv, men for oss som er godt over gjennomsnittlig ivrig med å ta ver på bilen blir dette bare tull' det er jo nettopp derfor det er bilpleie sentere da kanskje? Fordi det nettopp er folk som ikke gjør det selv og vil ha folk til å gjøre det. Skal man feks slutte å starte opp bilverksteder da fordi man vet at det finnes personer som klarer å skru på bila sine sjøl? Om du er av den oppfattningen av at skal man ha det skikkelig må man gjøre det selv så er det jo det greit, er nemlig sånn jeg er og men noen må også gjøre noe for dem som ikke kan/vil/gidder, sånn er det bare. For min del spiller det ingen rolle hva du eller andre folk som synes Glare markedsfører på feil måte for det har jeg ingen ting med og synes selv det er leit om folk ser på det på den måten. Og når alt kommer til alt er det alltid kunden det kommer an på, er kunden fornøyd så er det bra.
  18. Leste litt på det du skrev og er noen ting jeg lurer på : -Du sier at man ikke får samma 'varme og glød' i lakken av lakkforsegling som du får av 'god' voks. Jeg jobber nemlig selv med Glare Lakkforsegling og Glare inneholder hverken voks eller silikon men silikat (Silikat (SiO2) er et hardt glassaktig materiale som du finner i quarts, sand og opal. Det er grunnelementet i glass og i keramiske glasurer og lar seg ikke løse opp i vann eller syrer, unntatt i hydrofluoriserende syrer. Silikat er kjemisk inaktivt og må ikke forveksles med silikon) og jeg vil ikke akkurat påstå at det ikke blir 'varme og glød' i lakken etter en behandling. Les mer om Glare på http://www.glare.no /.com (Bilder: http://www.glare.no/visartikkel.asp?art=253) -Du sier også at man må la hvert lag med lakkforsegling herde i 12-24 timer. Det er sikkert sånn med de produktene du har brukt men for for en person som ikke har vært borti lakkforsegling før er det kanskje viktig at du forteller HVILKE ting du har brukt den metoden på i tilfelle han skal bruke noe annet som det ikke er samme fremgangsmåte på da det som regel er forskjellige metoder på forskjellige midler. Holdbarhet på noen forseglinger: Glare - lakkforseglingen gjelder 5år i USA men pga klima her i Norge har man valgt å ha 3 års garanti mot lakkens farge og glans. Man kan få inntil 10 års garanti på nybil om man følger et rebehandlingsprogram. Perma-Shine har garanti på 5 år mot lakkens farge og glans. Man trenger ikke å etterbehandle. Meguiars har 1 år med rebehandling etter 1 år. Ditec har 6 års garanti på biler som er nyere enn 12mnd, bilen må rebehandles en gang i året for å ha garanti i 6 år.
  19. Lørdag 23. mai da? kl 20? sånn inntil videre hvertfall, best å få til en dato flest folk har muligheten ihvertfall, også greit å finne ut noe konkret så fort som mulig så man kan spre ordet :)
  20. Ja kanskje det, men tror ihvertfall en lørdag er det beste uansett når det blir :) mange som ikke gidder å ta turen på fredager fordi dem er slitne etter jobb og sånt :)
  21. Hello folkens, siden været begynner å bli litt bedre nå og mange er ferdig med å skru på prosjekter osv for vinteren kanskje det er på tide med et treff på Ingierstrand? Kanskje ikke helt med en gang siden det nettopp var treff i Drammen men om et par ukers tid eller 1mnd feks? Jeg personlig synes det hvertfall er litt mere stil over de treffa der med unntak av de gangene det kun er de samma bila som er utpå :) Noen som er gira på å få til noe? Noen som vil være med å bestemme en dato feks?:)Etter å ha lest mange inlegg på tråden for Street Meet'et i drammen sist helg så er det mange som disser hverandre for bila dem kjører osv, kan ikke folk med hvilken som helst bil bare komme?Uten masse om og men? Sier ikke jeg selv er FAN av de bila selv men om noen virkelig er SÅÅÅ lei av 240'r og Sierra'r som burner så får dere selv stille opp med en eller annen 'FEIT' brakke da og legge igjen noe gummi og showe litt dere også da og ikke disse alle andre som faktisk prøver å gjøre noe for å glede oss som liker lukten av svidd gummi ;) Værre enn det er det ikke, alle møter opp pga en ting, nemlig interessen for bil. Hva mener dere? ;):cab Vil også legge til at det er veldig fint om folk tar såpass ansvar at dem tar meg seg søpla si tilbake til bilene sine så det slipper å se ut som en søpledynge der når vi drar derfra, og at grise kjøring innover til Ingierdstrand bør droppes. For at vi bilinteresserte skal bli litt mere respektert av Politi, gårdseiere osv så bør vi kanskje begynne med oss selv, vi klager over at vi ikke har noe sted å dra som vi kan være i fred osv å drive med det vi synes er kult men likevel så driter mange i hvordan dem selv oppfører seg. Hvordan ville dere tatt det om dere sa ja til at ungdommer holdt biltreff på tomta di og det var nok flasker der til å finansiere husleie for 1 mnd når de har dratt? Håper folk gidder å ta litt hensyn til dette nå og prøve å forbedre oss på enkelte ting. Ses på Lørdag ;)
  22. Litt bilder fra turen fra Strømmen: Det var det jeg hadde ;)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår