Jump to content
Bilforumet.no

j0k3r

Bruker
  • Content Count

    354
  • Joined

  • Last visited

About j0k3r

  • Rank
    Registrert bruker
  • Birthday 05/16/1988

core_pfieldgroups_99

  • Modell (eks S4)
    220 CDI
  • Biltype (eks Audi)
    Mercedes-Benz
  • Årsmodell (eks 1995)
    2000
  • Motor (eks 1.6)
    2.2
  • Fylke
    Buskerud

Contact Methods

  • MSN
    stakkar88@hotmail.com
  • Website URL
    http://j0k3r.myphotoalbum.com
  • Bosted
    Kongsberg
  1. Jada, Bilen min har tappa seg for strøm og jeg får ikke låst opp bilen med nøkkelen. Funker heller ikke å låse opp manuelt med nøkkelen. Noen som har noen lure tips? :P
  2. Noen som har erfaring med å bestille xenon fra ebay? Lurte på å bestille 6 sett men kan alle bli sendt under en sending, sånn at jeg bare betaler frakt en gang liksom? Så ikke jeg må betale 600 pr sett..
  3. Såklart! Det som ikke går ann er vel å kjøre rundt sånn som den er på det bilde der :P
  4. Litt gamle og dårlige bilder men.. Nye felger og senking til uka! Sommerfelger:
  5. Litt seint ute med å svare her, men vi fiksa det rimelig lett! Bytta topp pakning (lakk litt) også bytta olja ;)
  6. Det går nok bra det ja! Grei plass på W210 ;) *Edit* Altså, at det går bra uten spacere! hehe..
  7. Hallo! :) Har en kamerat som akkurat har gått til innkjøp av en 2001 modell 220CDI (W210). Han har ikke fått lappen enda så den har blitt lite brukt, men når vi skulle kjøre en tur til biltema her om dagen så skjedde det ting. Når jeg skulle bruke tip-tronic'n så hoppa den i "N" og bare rusa seg opp. Jeg prøvde å dra den i "N" og tilbake i "D" men ingenting skjedde. Måtte stoppe og sette den i park også tilbake i "D" for at den skulle gå i gir. Etter dèt var den normal (uten å bruke tip-tronic'n mer), men når vi nesten var hjemme, så ville den ikke gire, ikke i det hele tatt! Måtte kjøre på samme gir'et helt hjem til han. (2. eller 3. gir) :wonder: Han har sjøl vært ute å prøvd den i ettertid, og da virka den normal igjen, men det har bare vært en liten runde utenfor huset da. Noen som har peiling på hva detta kan værra? Muligens på tide å bytte girolje? Bilen har bare gått 190 000km, og er helt fin ellers! Takker for forslag :)
  8. Jepp, har handla meg 210 nå jeg også :) Foreløpig ikke gjort noe med den, men skal ha 50-40 senkesett + Zito Zeus felger til sommern ;)
  9. Og hvis jeg evnt skal legge opp nye kabler, hvor skal signal kabelen trekkes fra? 2 fra batteri og en fra jord?
  10. Er ikke noe fra Spillern som kan kobles til den orange, så har jeg bare lagt til side. Men det som er rart, er jo at den orginale spillern funka jo! Så det burde jo egentlig være i orden bak der. Men er det noen som kan si meg hvilken farge som er hva, ut fra Mercedes'n der? Noen som har samme bil og veit hvilken farge som er hva der? Hadde vært evig takknemmelig om noen kunne si meg det, da veit jeg hvertfall at ting er kobla riktig :P
  11. Det er vacum. De på Mercedes her i byen trodde det var pumpa til s.låsen, som sitter under baksetene. Noen som har andre meninger, eller er enige i det? =P
  12. Jeg har prøvd med 2 forskjellige spillere, men det hjalp ikke. Først så gikk sikringen foran i "sikringskapet" i motor rommet, men etter det har den bare gått på spillern. Og høytaler ledningene er ikke tilkobla når jeg prøver. Men hvorfor trenger spillern strøm fra 2 steder? Hvis jeg skal legge opp nye ledninger, hvor skal jeg ta fra da? Hvor kommer egentlig signal kabelen fra? :P Slenger ut et par bilder av stusseligheten jeg.. Det jeg da kobler er; Svart-svart, rød-rød, gul-brun, blå-blå.
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.