Gå til innhold

Pirium

Bruker
  • Innholdsteller

    165
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Pirium

  1. Har selvsagt vært ute med org. høyttalerne. :) De er laget av JBL, men har (selvsagt) plastchassis.Det er imidlertid solid og vridningsfast plast, men kvalitetsinntrykket er ikke veldig bra, selv om det står JBL på magneten... Kommer IKKE til å koste på noen forsterker på de, det er helt sikkert! Om jeg (les: min samboer, det er hennes bil jeg skal montere dette i) ikke blir fornøyd med de, bytter jeg frontsett. Uansett tror jeg ikke forsterker til frontsettet er nødvendig, dette er hverken en SPL-bil eller råner-bil.. ;)
  2. Om du vet av en kurrant 4/5-kanaler til samme pris (ca.1000kr) så si fra.. ;) Dynabel 802 er en tokanaler ja, grunnen til at jeg antakelig går for denne er at jeg har god erfaring med å drive "små" sub'er med denne fra før. Bruker den selvsagt brokoblet, da skal den levere 260w rms i 4 ohm. Jeg kommer til å dele bort den dypeste bassen fra frontsettet, da kommer ikke spilleren til å slite like mye som om man kjører fullband på frontsettet. Jeg er klar over at det finnes bedre løsninger enn det jeg har valgt, men da blir det også vesentlig dyrere.
  3. Da har jeg bestillt DEH6100BT og TSSW1041D. Neste trinn er en rimelig forsterker til å drive sub'en. Finnes det reelle alternativer til dynabel 802? http://www.mamut.net/dynabel/subdet746.htm Om noen har tips om bedre alternativ til samme pris, rop ut! Brukt er også et alternativ.
  4. Da har jeg bestemt meg for deh6100bt som spiller, dynabel 802 som subforsterker (har gode erfaringer med denne fra før, prisen er også meget god hos Eltek) og tssw841 eller tssw1041 som subelement, litt avhengig av pris. Støper kasse under passasjersetet, og monterer forsterkeren under førersetet. Frontsett blir evt byttet etterhvert, spilleren må da ha krefter nok til å drive et stk frontsett ok, når jeg deler bort den dypeste bassen...?
  5. Litt vanskelig å svare på det, da jeg som sagt har rabatterte priser via jobb... Skal jeg ha noe fra andre merker enn pioneer må det havne på +-2000kr (spiller blir pioneer uansett.)
  6. Da har jeg bestemt meg for spiller, det blir en DEH6100BT, da jeg har god bruk for bluetooth-handsfree. Spørsmålet nå er om jeg skal beholde de originale høyttalerne (peugeot 406, 6,5" i dørene foran, diskant ved a-stolpen) og gå for pioneers slim-element og forsterker, eller bedre komp.sett og forsterker. Hvordan vil TS-E170Ci spille, med en egen forsterker på de? Vil de spille noe bass i det hele tatt, kanskje tilogmed gi noe av det samme som pioneers slim 8-tommer sammen med org. høyttalere? Jeg er ikke på utkikk etter noe som spiller ekstremt rent og klart, men noe som tar lite plass og spiller ok med litt volum på radioen. Grunnen til at jeg er "låst" til pioneer er gode priser via jobb. Vil ikke bruke penger på BÅDE godt frontsett OG sub/forsterker. Alternativene mine blir som følger: TS-A170Ci og TS-WX22A ELLER TS-E170Ci og GM-3300T ELLER Org. frontsett og GM-3300T og TS-SW841D I tillegg til spilleren selvfølgelig. Den er kanskje kraftig nok til å drive TSA/TSE170Ci uten hjelp av forsterker, selv om jeg kutter ut sub? Takker for all hjelp..! :) PS: Om noen vet av sub'er som er på linje med eller bedre enn TS-SW841D, bygger mindre enn 9cm i dybden, og koster max 1000, rop ut!
  7. Kan høres ut som forsterkeren din gir (litt) DC (likespenning) ut på venstre utgang, ingen høyttalere tåler likespenning over tid. Om du har koblet ut delefiltrene, og faktisk spiller bare noen knepp under max volum, spørs det om det er deg selv som er "problemet", no offence :)
  8. Har sett på de elementene der, og er enig i at det helt sikkert er en bedre løsning. Det store spørsmålet er om jeg har plass til en kasse på 11 liter (innvendig volum) under setet. Under setet er eneste sted jeg kan ha sub, sub og hund i samme bagasjerom er ingen god løsning for hunden.. :) Og jeg vil ha en permanent installasjon. Kan du beskrive litt nærmere hva du ikke likte med TS-WX11A?
  9. Den der blir nok for stor, dessverre. Må ha noe som får plass under passasjer/førersetet pga plassmangel. Barnevogn, hund etc.... Har gode priser på alt fra Pioneer, det er grunnen til at jeg vurderer kun de to. Hvilken av de vil du karakterisere som "best" da? Er de såpass ubrukelig at jeg kommer like langt med å bruke pengene på en forsterker til frontsettet istedet?
  10. Er det noen her inne som har hørt disse?: http://www.pioneer.no/no/products/25/131/201/TS-WX11A/specs.html http://www.pioneer.no/no/products/25/131/201/TS-WX22A/specs.html Er klar over at det ikke er noe spl-monster, vil bare ha noe for å backe opp frontsettet. Blir veldig glad om noen som har hørt disse kan gi en kjapp tilbakemelding. :)
  11. Takk for gode råd. Ser følsomheten på TS-A ligger 3-4db over TS-E, så de spiller sikkert en del høyere rett på spilleren? Om du har erfaring med dette, fortell gjerne om det. Om de i praksis spiller like høyt (drevet av kun spilleren) går jeg for TS-E. Det blir nok sub i bilen etterhvert, men det er ikke prioritert ennå. Må også finne en sub jeg får plass til under forsetet, da jeg ikke kan ha den i bagasjerommet. Er noen av de aktive subene på markedet brukende til noe? Tips mottas med takk! Bygger gjerne kasse selv.
  12. Har vel aldri sagt at jeg var ute etter det heller.. Jeg er ute etter noe som spiller dypt nok til "vanlig" musikk, dvs pop og rock. Hvordan er lydkvaliteten på TS-A serien? De ser mer ut til å være egnet til å drive med kun spilleren, da slipper jeg ekstra forsterker og ekstra mikk makk med det. Trenger forresten kun ett komp-sett, da det ikke er plass for høyttalere i bakdørene, men i bakluka. I bagasjerommet har jeg 55 kg hund som hater musikk, så der trenger jeg ikke oppgradere noe... :D Er som sagt ikke ute etter noe som trøkker fælt, heller ikke meget høy SQ da bil aldri vil bli et godt nok lytterom for min del.
  13. Så det er gode saker, som klarer seg godt uten sub? Bilen er en peugeot 406 stasjonsvogn, 2000mod.
  14. Har ikke plass til sub, så jeg trenger et frontsett som spiller greit med bass alene. Er ikke ute etter vanvittig trykk, men at det går dypt nok til at man ikke føler det mangler noe. Spiller mest pop og rock. Skal ha to frontsett eller et frontsett og et komp, må ha lyd i alle dørene pga barn i baksetet. Spilleren blir en pioneer DEH-P700BT, om jeg må ha forsterker for å drive frontsettene er det greitt. Jeg ønsker anbefalinger på pioneer sine høyttalere, da jeg har ok pris på alt fra pioneer. Pioneer har vel ok lydkvalitet på sine høyttalere?? Om det er slik at jeg bør holde meg unna pioneer, gi meg beskjed! :) makspris pr frontsett ca 2000. på forhånd takk!
  15. Som skrevet tidligere i dommen, hadde han over 50 forhold på seg, som han ble dømt for. Han fikk ubetinget straff, husker ikke hvor mye. Akkurat mitt forhold fikk han kun påtaleunlatelse for, dessverre. Ser at det er flere som har anmeldt ham for svindel i ettertid også, det vil nok føre til en lengre ubetinget dom, i og med at han er dømt for svindel fra før av. Det jeg først og fremst ville oppnå med denne tråden, var å advare folk mot ham. Det ser ut som denne tråden allerede har avverget flere svindelforsøk, og oppfordret folk til å anmelde ham. Han har blitt anmeldt av over 50 personer, hvor mange er det som IKKE har anmeldt ham? Jeg skjønner meg ikke på slike som mr. Hesseberg, det må da være et utrivelig liv å vite at Norge er fullt av folk som bare lengter etter å grisebanke han. For ikke å snakke om familien og dama hans, de går vel bare å venter på besøk på døra de også....
  16. Saken endte med påtaleunnlatelse på akkurat min anmeldelse, da han hadde så mange saker på seg at om min ble med eller ikke ikke ville ha betydning for straffeutmålingen. Ingen hjelp fra stat og myndighet til å få ordnet opp nei.. Han var allerede dømt for flere slike forhold, vet ikke hvilken straff han fikk etter siste runde. Oppfordrer alle som har utestående hos ham til å anmelde ham, og få han i buret en runde til. Ble ganske forbanna når politiet opplyste om at det ble påtaleunnlatelse, hun jeg snakket med sa det selv at eneste mulighet til å få igjen pengene var enten sivilt søksmål med fare for STORE saksomkostninger som JEG kan ende opp med å måtte betale, eller å "ta det direkte med ham". Det siste frister mer og mer, har IKKE glemt ham for å si det sånn.
  17. Har sett annonser for slikt i avisen mange ganger, men nå som jeg trenger det, finner jeg selvsagt ikke noe... Er det noen som vet av noen, som frakter biler til opphuggeri? (Evt noen som vil kjøpe en 1991 peugeot 309 med 1,9i 105hk, uten frontrute, for vrakpant?)
  18. Da er saken mot vedkommende berammet, den kommer opp i slutten av mai. Han har over 50 saker mot seg nå, dom er beregnet å komme i Juni. All ære til politiet som faktisk har brukt ressurser på å få stoppet denne karen!:disco
  19. Du kobler frontsettet til de to frontkanalene (LF og RF), og subbene på hver sin bakkanal.
  20. Regner med du har sjekka sikringa til pumpa?
  21. Rikelig var det absolutt ikke, i og med at bilen ikke får tilstrekkelig kjøling,du har så lite kjølevann at det ikke blir sirkulasjon i varmeapparatet, og vannnivået i radiatoren er så lavt at vifta ikke starter. (Når temp.sensoren ikke har kontakt med kjølevesken, kan den heller ikke måle tempen på kjølevesken.) Godt mulig kjølesystemet ditt er selvluftende, om det ikke er det, står luftinga beskrevet i instruksjonsboka di. Husk å fyll på kjøleveske før du begynner å lufte da..
  22. Sier seg selv at når en kjøleslange løsner så forsvinner kjølevannet ut der. Fyll kjøleveske og luft systemet.
  23. Hei Sender deg en mail om saken. Om du leste hele tråden, så du sikkert innlegget fra en som kaller seg "hansk" på forumet, som har blitt svindlet av samme person. "Hansk" og jeg har både ringtes og mailet hverandre, og kommet frem til at vi begge anmelder ham. Fremgangsmåten hans er at han tar kontakt med folk som annonserer etter saker på finn.no. Han er MEGET god til å snakke for seg, og når sakene/pengene ikke dukker opp, har han "gode" og mange bortforklaringer. Men som sagt, sender deg en mail på adr du oppga her.
  24. Vel, det har ikke ordnet seg, enda... Jeg leverte en bedragerianmeldelse på ham i dag. Han har nå lovt å ordne opp, og da kommer jeg til å trekke kravet jeg fremmet hos politiet. Men ikke før jeg har fått ALLE pengene mine..
  25. Etter å ha lagt ut navnet på svindleren her, slik at han er søkbar i Google, har det skjedd saker. Mer sier jeg ikke, enda, men forvent en oppdatering fra andre enn meg, som har handlet med samme fyren.......................................
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår