Gå til innhold

cbx750f85

Bruker
  • Innholdsteller

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av cbx750f85

  1. Motorsport felger lukter DYRT lang vei........ Tenker heller jeg prøver å sette på felger med ET45.
  2. Har en Legacy 2000 modell selv. Veldig fornøyd. Relativt komfortabel, men fremfor alt veldig morsomme kjøreegenskaper :D Lite tull, eneste er at jeg måtte bytte bremseskiver bak, på grunn av klossene tok på for liten del av skiva..... Det eneste jeg kan se av rust er litt lakk rust i front etter steinsprut, men bare små flekker ( må se å få tatt de nå før det går videre.... :eek: ) Sjekk at den er understellsbehandlet, sjekk plast plata bak at du ikke se noe vann i den, eller baklysa. Den er ikke billig å bytte. Måtte det selv for ikke så lenge siden, men det var min egen skyld...... Hadde trykkt igjen bakluka litt for mange ganger i stedet for å smelle den igjen..... Dyr lærepenge. Register reima skal byttes rundt 100 000 km, så sjekk om det er gjordt, og ta det med i pris beregningen. Ellers kan jeg ikke komme på noe. Er i grunnen bånn solide biler. Du bør få en rimelig strøken bil for den prisen. Se etter de som har gått lite, er en del av disse som har gått veldig langt. Prut ut i fra det i tilfelle....
  3. Hvorfor i h... skal subaru ha så innmari sært innpress ?? Går jo nesten ikke å få tak i felger. 48 er minimum lovlig, har finni ett sett, men de var ikke slik jeg ønsker meg. Har finni ett sett Rial felger med innpress på 45 som ser bra ut da. Blir vel de, om ikke folket her har noen tips... ?? Ønsker meg 16"
  4. Coooool happyhappy Stor sansynlighet for at jeg dukker opp ja.... Er det noe som nylig har kommet på plass ? Har ikke sett eller hørt noe om det før nå.
  5. Kom litt seint i fjor jeg da..... Men ett sted må man begynne... Det gikk jo rimelig greit med "rolig spinning" i fjor så kanskje vi kan få lov til litt mer skikkelig leking, ev. om man fikk satt opp noen griser for å beskytte tilskuere. Tross alt bedre enn å bli jaga av onkel blå så fort det klumper seg litt med noen biler.....
  6. Nja.... hadde jo ett lovlig samlingspunkt hos Biltema i Porsgrunn i fjor da. Med litt spoling og gode greier, uten at onkel hadde noe å si... Noe av det samme i år ?? Eller ble det så mye dritt at vi ikke får lov å komme tilbake i år ?
  7. Har forsøkt å søke her men kan ikke finne noe..... Noen som vet noe om hva som skjer natt til 1.mai ? Blir det f.eks noe i Porsgrunn i år ?
  8. Der tar du litt feil......... Det er dilemaet for syklister... De stiller svakt ovenfor fotgjengere på fortau, og svakt ovenfor bilister på veien. Syklister er faktisk stilt på samme linje som biler i veitrafikkloven. Men når det er sagt så er det skrekkelig mange syklister som oppfører seg som bøller og peiser på som om de var udødelige.............. Det blir bare kaos om disse får enda større rettigheter, da må vi jo kjøre i stadig angst for å treffe en idiot som plutselig spretter ut i veien og få full skyld og fengsel og bli rævkjørt i tillegg........... Men der hvor sykklistene kjører som bilister og holder tilnermet samme hastighet skal også de bli behandlet som kjørende, med samme plikter og rettigheter. Det er ikke noe vits i at bilistene på død og liv skal presse seg forbi en syklist rett før ett kryss hvor det står stille i.... Og kanskje ikke syklisten akslererer like fort som en bil, men han tar som regel igjen trafikken i neste kryss igjen....... Sakens kjerne er at syklister bør bli behandlet mer som bilister, med både plikter og rettigheter. Ikke gi dem noen ekstra rettigheter, men heller slå ned på de som bryter veitrafikkloven.
  9. Kan jo alltids hive meg på... Jeg er en 73 modell (tør ikke helt si alderen høyt ut... :rolleyes: ) Har kjørt gamlingens biler tidligere, først en Golf1 som fikk kjørt seg skikkelig... Så en periode med en Audi 80 CL ... Så tilbake til Golf, denne gang en 2 som jeg bretta rundt en lyktestolpe skikkelig grundig.. ( fortsatt gamlingens bil ...) Som forventet ikke spesiellt populært... Så kjøpte min samboer og jeg en Camry fra svigers. Etter litt justering på understell og felger/dekk så ble den ikke så værst. Kjøpte for 1,5 år siden en Legacy 2000 modell. Godbil uten like :) Har kost meg på tværs i det siste nå... :titties: Og nå bli sirkelen sluttet igjen, for nå skal jeg overta golf2-eren fra gamlingen ( den som erstatta den jeg skrota ) som jobb bil. Har ikke brukt så mye på bil egentlig, det dyreste var jo Legacyen, og den er deleid av banken....
  10. :wave Mye bra her , leste faktisk gjennom alle....... Må ha kjedelige, ev. kunnskapsrike kompiser...... Men ett tilfelle har vi jo da. Da hadde han holdt følge med ei Porsche i Corsaen sin, på meget svingete vei..... Men så kjente jo jeg veien veldig godt da...................... Riiiiiight.. Som om Porscha gav maks... Men joda... han så da at Porscha gav på han.. Men når det skal sies så er det utrolig hva han får den Corsaen til å gå da... Har vært nære på flere ganger med å vrenge dekket av felgen, har slitemerker langt oppover dekksidene........ ( original dim )
  11. En kamerat var uheldig ? med en latmansarm med ledd i enden som han brukte til å skifte dekk.. Den knakk i leddet.... Har en slik selv så jeg ble litt skeptisk til å ta i med den.... Men det er jo 10 års garanti da så kammeraten fikk jo en ny uten problemer.
  12. Da må man bruke en Torrent klient, jeg foretrekker Azureus.
  13. Bra kjøring ja.. Ikke noen stor Volvo fan, men det blå der er VASS........
  14. Nja.... Vil ikke si det.... I hvert fall en gang var det bare flaks som gjorde at han ikke traff noen griser under landing fra wheelie.... Og det å kjøre så fort på offentlig vei er ett sjansespill uansett. Jeg har liggi i 140 å kosa meg, og så var det en sving det var masse grus i........ Og så kom det en lyktestolpe å hilste på meg midt inne i bilen... Men du verden, tøfft å se på når det går bra, og ett jævlig rush å kjøre sånn..... når det går bra. Men det er så syltynn linje mellom at det går bra og ikke. Gi oss flere baner å kjøre på !!!
  15. Sykklister faller mellom to stoler ja... En plage for bilister i veien, og en plage for fotgjengere på fortau............... Men i hvert fall i tett bytrafikk er det faktisk lite for biliene å tjene på å måtte TRØKKE seg forbi en sykklist fordi han holder noen få km/t mindre en det er mulig fram til neste kø... Når sykklister kjører i veibanen så har de samme rettigheter og plikter som andre kjørende, det er det mange som glemmer både av bilister og sykklister.... Når det gjelder "kutting" så er det klart at sykklister ikke har noen grunn til å klage om du i god tid blinker og de fortsatt kjører forbi på høyre side, men om du derimot tar igjen en sykklist som kjører i veibanen og så kutter inn forran, da har han all grunn til å bli irritert. Opplevde å bli skjellt ut av en kar for å ha sykkla gjennom rundkjøring så han måtte stoppe for meg, enda han kom fra høyre........ Påsto at jeg hadde jo pokker ikke lov til å sykkle i rundkjøringa... Enda jeg holdt samme fart som bilene, i hvert fall ikke mindre. Generellt vil jeg si at det bør utvises litt mer hensyn, fra alle sider.
  16. Tja....... Kan fort bli dyrt om man skal gjøre noe av de samme aktivitetene som på gatebil...... Onkel er vel som regel ikke så glad i de som lager lokale tåkebanker :rolleyes: For ikke å snakke om at man veldig ofte blir jaga fra sted til sted... Slitsomt i lengden.
  17. Du må vel ha automatisk høydejustering hvis du skal ha Xenon på kjørelys/nærlys. Da må du inn med følere på bakaksel og masse greier...... Xenon fjærnlys derimot har jeg også lyst til å sette inn.
  18. Vart litt skræmt ja............ Eneste som skjedde var at jeg var litt mørbanka...... Krabba ut bakluka som var den eneste døra som funka. Seteryggen hadde knekkt.... Jupp da.... Men fremdeles så "tar" jypplinger i gamle Volvoer ;) Men har skrudd av den værste warp speeden. Skulle veldig gjerne tatt en tur på bane da.. Men synes jeg burde ha litt bedre redskap først.. Family wagon med en sur 2liter hører ikke hjemme på bane, selv om den biter bra fra seg på landeveien.
  19. He, he.... Godveier det der ja m'm Om jeg ikke har slutta med slikt så tror jeg nok at jeg skulle holdt deg med Legacyen min.... Det den mangler i motor effekt tar den igjen i svingegenskaper. Men som sagt har jeg slutta med slikt etter å ha planta en Golf i en stolpe så den hilste på høyrebeinet mitt...................... ( kom inn fra venstre bakhjul )
  20. Noe nytt enda... ? Betaler gjerne en liten penge for noe slikt..... Som f.eks kan brukes til opprydding i etterkant da det viser seg at det er mange som ikke klarer å la vær å knuse ei flaske som de har i handa........
  21. Det enkleste er: Ta backup av det du vil beholde fra 15Ggig-eren. Sett inn kun denne ene HD-en i maskinen du skal bruke. Sett i XP CD-en i leseren og boot fra denne. Da kommer det opp verktøy som du kan ordne med partisjoner og installere XP. Så setter du i 20Gig-eren og henter over de dataene du vil ha og bruker fdisk til å fjerne partisjoner og formatere opp denne.
  22. Det er helt klart at ting skjer fortere enn man tror. Blir en sovepute når man sitter der å koser seg i 100 + og alt flyter fint.... Og så står det stille, der er først da man merker at det 100 faktisk er veldig fort........ At man skulle få avkortning på forsikringa om man kjører med piggfrie på sommeren er jeg litt mer usikker på.... Måtte i tilfelle komme innunder at man kjørte uaktsomt ......... Har også kjørt piggfritt tidligere, men har enda til gode å komme opp i en situasjon som har vært farlig når jeg har kjørt i følge fartsgrenser og forhold ellers. Men det er klart... meier man ned noen i fotgjengerfeltet så er vel sannsynlighetet stor for at man hadde greid å stoppe med sommerdekk...... ( Men fremdeles... Man sklir MYE lengre med sommerdekk på glatta enn med vinterdekk på sommeren ;-) ) Mye av grunnen til at jeg kjører med pigger nå er at jeg har 4WD. Ikke på grunn av jeg er bekymra for å komme meg fram, men for å være sikker på å få stoppa god-bilen. Men det sitter jo noe så inni svarten bra at jeg ønsker meg litt mer pulver for å ha det litt moro... Mye vil ha mer.... Ja, ja sånn er det bare...
  23. Kan vel ikke si at jeg så den "Level Check-en" ... Er en god stund siden jeg var der sist nå..... Men jeg husker ett litt høyt "pissoar" med håndtak på hver side på dassen beer :D
  24. Ser du i hvert fall har tenkt gjennom saken, men jeg er fremdeles ikke enig med deg. Men det virker som det er mange som tenker som deg, eller kanskje tenker enda mindre når vi ser hvordan trafikken går, eller helst ikke går, så fort det kommer noen cm med snø utenom "kjerne sesongen" ... KAOS. Jeg kjører med Michelin piggdekk, kan ikke skryte av at de er voldsomt gode på asfalt, men jeg har ikke opplevd noe problemer med dem.... Men til gjengjeld er de veldig gode på vinterføre. Må vel innrømme at det meste av kjøringa foregår på asfalt, men som sagt så er min vurdering at de er gode nok bare man tar litt hensyn. Og så merker man ikke så voldsomt stor forskjell om man skulle plutselig treffe på uventa isføre. Det er en trygghet jeg er villig til å ofre litt asfalt egenskaper for. Det er vel sant at ikke man mister alt på forsikringa, men gjør selskapet jobben sin bør du få en KRAFTIG avkortning om du sklir rundt med sommerdekk på vinterføre.
  25. Faen er det deg jeg har liggi bak å irritert meg grønn i 50 så fort det kommer litt snøslapps på veien..... anger2 Men seriøst: Jeg kjører heller i 120 på vinterdekk på bar asfalt enn å måtte snirkle meg av gårde i 50 så fort jeg treffer på litt snø. For ikke snakke om hvor dyrt det blir når jeg må betale både bilen min og skaden på den jeg treffer om det skulle gå galt...... Da gjelder nemlig ikke forsikringa ! Men seff, man må jo roe seg et lite hakk på asfalten med vinterdekka...... Kontinentale vinterdekk har jeg aldrig fatta pointet med her oppe i nord. Dårlig på asfalt og dårlig på snø ......
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår