Jump to content

Torkster

Bruker
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Torkster's Achievements

Menig

Menig (1/13)

0

Reputation

  1. Takk Bwana! Litt rotete å lese i på min nettleser, men skal ta vare på den og sjekke litt mer.
  2. Noen som har en link til PDF av denne på nettet? Mvh Torkel
  3. Hei! Vi drar bare ned på den lokale innleveringa av biler. Bor i en småby og de er grei å ta imot folk som vil ha deler. Men skal litt til å treffe rett farge. Jeg ødela min list litt når jeg skulle skru den av. Har ikke funnet rett farge/ modell enda. Du klarer ikke tette med silikon eller noe?
  4. Du åpner fra innsiden av luka. Jeg har åpnet og renset bryteren for vann flere ganger. Virker ok nå. Men har laget meg en hillbillypatent med en vaier som jeg kan låse opp med manuelt.
  5. Endte med at rengjorde starteren for støv og skitt rundt børstene. Alle ledninger og kontakter vei til startmotoren ble sprayet med kontaktspray. Når vi montere alt inn igjen startet bilen uten problem.
  6. Hei! Byttet kontaktstykket- ingen endring. Har tatt ut og sjekket starteren. Den fungerer. Ser ut til at det kan være sensor eller ledningsbrudd på styring fra automatkassen. Noen som vet om det er lett å komme til sensor/ bryter for automatkassen?
  7. Hei! Skal forsøke skaffe delenummer og se hva jeg finner. Veldig irriterende å stå med igjenfroset bakluke. Så litt på ledningene til låsen. De virket litt korte, men det er vel forholdsvis greit å skifte.
  8. Hei! Har en Avensis 2003. 2.0 bensin. Bilen vil ikke starte. Er strøm på den, men når jeg vrir på nøkkel er det ingen reaksjon på startmotoren. Dashbordlyslys, stereo, vifter etc fungerer, det klikker i bensintilførsel, men ingen lyd fra startmotor. (Nærlysene ikke kommer på når jeg vrir på tenningen.) Har ikke hatt noen tegn på at startmotor er utslitt. Sjekket masse sikringer og fant ingen feil. Googlet litt og fant ut at det kan være "kontaktstykket" i tenningslåsen som er ødelagt. Bestilt på eBay til 24 pund med frakt. Noen som har vært borti samme problem? Hilsen Torkster Ny på forum idag, har lagt ut to problemer... takker for alle svar!
  9. Hei! Har en Avensis 2003, stasjonsvogn. Har problem med at åpner på bakluka fungerer dårlig, spesielt i kaldt vær. Har hatt den oppe og renset den, men den fungerer likevel dårlig. Tror det kan være fukt som fryser. Tips for å unngå problem. Noen som har skiftet den? Hilsen Torkster
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy