Jump to content
Bilforumet.no

støff

Bruker
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

støff last won the day on July 18

støff had the most liked content!

About støff

  • Rank
    Korporal

Recent Profile Visitors

506 profile views
  1. Ferien unnagjort, og lambda byttet. Føles som jeg er tilbake ved start: Tungstartet, "stabiliserer" seg på rundt 900 omdr. for så og nesten dø, men henter seg inn igjen. Dette gjentar seg.
  2. Litt vanskelig å si hvor plutselig ting dukker opp på en solskinnsbil som bare blir brukt noen dager i året... Tror jeg har kontroll på slanger og annet som har med luft å gjøre. Spjeldhuset er rengjort, fjærer smurt opp og brytere sjekket. Har sett meg ut dyserens fra Rislone, da jeg har god erfaring med andre produkter derfra. Blir forøvrig ny lambdasonde når jeg kommer hjem fra ferie.
  3. Ny sensor ligger hjemme og venter på å bli montert, men først noen dager ferie
  4. Har lastet opp noen videoer til som info. Samme link som tidligere.
  5. Ikke endret/justert noe. Reg.reim byttet i 2017. Dette er en cabriolet, og ikke brukt i vinter. Gikk fint i fjor sommer, men de siste par turene virket det som den gikk i nødmodus etter at den ble varm, dårlig effekt ved belastning. Måler nå mellom 12 og 14 mA. på DPR. Blir litt mer rufsete i gangen når varm, men ellers samme oppførsel. Temp.føler er ok, ca. 2.3 kOhm kald og 500 Ohm varm.
  6. Har byttet tomgangsventil og vulket et par suspekte slanger (uten å kunne påvise noen hull). Starter nå lett, og stabiliserer seg fint på ca. 950 omdr. Den har imidlertid samme symptomer ved pådrag. Ligger video her: https://www.dropbox.com/sh/mywhb8fa9gc2iut/AAA-D420tiHtlAi7LBKz4Y1Ka?dl=0 Forslag til videre feilsøking? Hvor lang tid tar det på disse før lambdasensoren bidrar?
  7. Har demontert øvre del av manifolden, og med unntak av et par litt løse slangeklemmer ser det helt og fint ut. Reagerte på at det ikke var noen klemme på den vinkla slangen ut fra isv'en og at den andre slangen virket veldig myk. Kan dette ha noe å si? Er en del rust på rørene til dysene, så jeg har ikke veldig lyst til å begynne med dem. Har uansett gitt alle synlige skruer/bolter/mutre en god dusj Fluid Film i tilfelle..
  8. Hei igjen. Min 2.3e 10v ng vil ikke gå på tomgang. Starter, men dør stort sett med en gang. Klarer av og til å lirke/pumpe med gassen slik at den "stabiliserer" seg. Med en gang jeg toucher gassen igjen kveles den. Hvis jeg ruser den virker det som den får for mye bensin. Alle slanger og klemmer ser fine ut, men kommer til å demontere alle for å eliminere falsk luft. Er det noe annet som bør sjekkes samtidig? Eller er det noen som har opplevd det samme, og kan lede meg i riktig retning?
  9. Ble heldigvis ikke nødvendig (og ikke er jeg sikker på om jeg hadde klart det heller med tilgjengelig verktøy), var nok å flytte fokuset til navsiden. Ble nok bare forvirret av teksten i rep.håndboka. Så takk for hjelpa med å få riktig fokus :-)
  10. Slik det står nå skjønner jeg ikke annet enn at akslingen må ned under girkassa for å få løsnet den fra navet.
  11. Har tatt på meg å bytte ytre drivakselmansjett, på høyre side, på A4'en til en nevø. Etter å ha boret ut klembolten og tatt ut de øvre leddene trodde jeg det var grei skuring, men der tok jeg feil gitt. Har løsnet boltene på den indre knuten og navbolten, men får ikke akslingen av. Får ikke dratt den nedover og løs på innersiden. Er det noe mer som må/kan løsnes for å komme videre med dette? Gode forslag til løsning mottas med takk. For ordens skyld, er en -99 1.6 AHL.
  12. Takk for hjelpa så langt :-) Skal sjekke litt mer rundt denne lyden etter hvert, men nå er i hvertfall ny dynamo bestilt (mye penere motorlyd uten den ulinga). Er det komponenter til denne motoren som har en tendens til å ryke, som det kan være greit å bytte for å være føre var? Bilen har gått i overkant av 242 000. Har planer om å ta vare på denne, og siden den ikke er kritisk i forhold til logistikken i heimen så spiller det ingen rolle om dette er litt arbeidskrevende.
  13. Video av "symaskinen": https://www.dropbox.com/s/xeoojwk2492ofhj/2018-08-07 09.37.10.mp4?dl=0
  14. Skal ikke være for stor (52.4 MB, maks er 97.66). Fikk ikke lastet opp bilde heller.
  15. Det vet jeg, men det er slik det høres ut. Skal gjøre et nytt forsøk på å laste opp videoen. Det er ikke sikkert det er unormalt en gang...
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.