Jump to content

viktaz

Bruker
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About viktaz

  • Birthday 04/05/1987

core_pfieldgroups_99

  • Interesser
    Omtrent alt som har med motor =)
  • Modell (eks S4)
    C180 W203
  • Årsmodell (eks 1995)
    2001
  • Biltype (eks Audi)
    MB
  • Motor (eks 1.6)
    2.0
  • Fylke
    Akershus

Contact Methods

  • Bosted
    Akershus

viktaz's Achievements

Menig

Menig (1/13)

10

Reputation

  1. Hallo folket. Det var den sikringen til kaldstartdingsebomsen i den sølvboksen bak batteriet! Så da starter den med engang igjen :)
  2. Nei, tenkte jeg skulle gj�re det etterp� idag :) S� f�r vi se:) Men hvordan sikring er det da ? S�nn lang tynn ? som de i sikringsboksen?:)
  3. Ok, samma som med min også.. Spent på hva som feiler din. De finner det sikkert ut :) Tenker jeg gjør det samme selv snart, vis jeg ikke finner ut hvorfor den har så vanskelig for og starte når den er kald :)
  4. Hei, Det er kun når bilen er kald det er et helvette og starte den. Starter nesten med engang du vrir om nøkkelen men så bare går starteren rundt en stund før det "skjer" noe. Og når jeg får start på den går den så vidt over 500 så må hjelpe til litt med gassen. Når den blir varm ligger den på ca 800. Har skifta tennplugger+ledninger men ble ikke bedre. Er så rart for når den er varm starter den med engang. Kanskje no med choken?
  5. Hvordan har det gått med bilen ? =)
  6. Ja det må fjernes =) Og kamføleren sitter med èn skrue. Null stress
  7. Du kan ha blått lys i computer displayet også =)
  8. Det er nødprogrammet ja.. Sjekk hva det er med en datatest. Jeg byttet bare kam følern !
  9. Jekk opp bilen så får du bedre plass til og se =) Huset er hvitt på min 98mod. Er bare en kontakt på den. har du funnet ledningen ? Har du det setter du den i og det blir lys=)
  10. Den delen som hullet er i er bare ett varmeskjold. Rørene er inni det så er vanskelig og se skaden, men må nok bytte fra grenrør til kat. Altså den delen med hull i. Vet ikke om man får kjøpt bare den da...
  11. Den ble jo strøken =)
  12. Har hatt det samme problemene de siste dagene. Kjørte en test på verksted og det var feilkode på kamakselfølern. kosta 1750,- uorginal. Dem skulle ha nesten 3000,- for den orginale. Bytta det sjøl og bilen går som vanlig igjen=)
  13. Det er bra ! =) Det vet jeg ikke. Men mulig du må bytte hele dørlåsmekanismen i høyredøra. Den ligger på rundt 1500.- orginalt da =/ MEN det er ikke sikkert det er det som er problemet. Har du skjekka ledningen som går ut i fra dørlåsmekanismen inne i døra? Kan være brudd i ledningen et sted også. Er så mye det kan være.. =P Må nok muligens få den på verksted vis du må ha den i orden.
  14. Prøv og nullstille sentrallåsen. Skru på tenninga og hold inne låseknappen. Passasjersiden virker heller ikke på min. koplet den ut pga. den låste seg helt(sikkerhetsmodus) sa de på opel. Får bare bruke den manuelt da, som jeg gjør=) Vis du ikke er villig til og kjøpe en ny da.
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy