Gå til innhold
Bilforumet.no
Zilla

Bytte stereo i Audi a6 2002

Ranger emnet

Anbefalte innlegg

Hei.

Jeg har akkurat plukket ut navi stereon i audin min. Har en 2002 avant med gps.  Kjøpte en pioneer deh-x8700dab som jeg håpet på at bare var å sette rett inn mtp iso koblinger men det ble ikke sånn. Det har helt tydelig vært folk bak stereoen før. Det har vært koblet til en jack plug som kunne brukes på mobilen, den har fjernet. 

Jeg har koblet på iso koblingen som fulgte med spilleren (ser det på bildet) og lyden fungerer som den skal, det er lys i displayet osv. Problemet er at hver gang jeg starter bilen så må jeg ha en "set up" på pioneer spilleren. Jeg har forsøkt å bytte om kablene slik at rød går på gul men det hjelper ikke, spilleren oppfører seg ikke noe annerledes. Noen tips til hva jeg bør gjøre? 

Lurer også på om jeg skal kjøpe meg en sånn her fordi jeg liker å bruke multifunksjonen på rattet men er usikker på om dette er riktig vare til min bil https://www.dynamicsounds.co.uk/connects2-ctsad001-2-audi-a2-a3-a4-a6-a8-steering-wheel-interface-adaptor.html?page=2

 

Jeg er ikke veldig god på bilstereo og trenger derfor litt veiledning.

Prøvde å få lastet opp bilde men det fungerte ikke. Skal prøve å få lastet opp siden. Kan evt sende de på mms/epost, send pm.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er rød og gul ledning inn på spilleren som er til spenning. Rød ledning skal ha spenning med tenningen på, og gul ledning skal ha spenning hele tiden. Så fram med multimeter å se hvordan det ligger an ;)

Du kan med fordel legge opp en ny plussledning rett fra batteriet. Bruker du en ledning 4-5gg så tykk som den gule inn på spilleren, så vil du få mye bedre lyd også. Husk sikring ved batteriet :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×