Gå til innhold

"voldsoffer Brutalt Misshandlet Av Politi!"

Ranger emnet


BiOToXiN

Anbefalte innlegg

Originally posted by KeLoN

Å fy faen!

Jeg vet at politiet er noen orntli dritsekker, og det overrasker meg ikke at de ikke er sammarbeidsvillige!

Jeg ville ha gått til søksmål, sånn at du får pressa dem for det de fortjener + at det kan hjelpe på selvtilitten(?)

Men stå på!

Send historien til så mange du kan (politikere, media, alle!)

 

Nei ... Nå er ALL tiliten for politiet borte!

 

Men kan du ikke anmelde vakten (på politistasjonen) for tjenestesforsømmelse også? Da han går forbi cellen og ikke viser noen interesse i å fortelle deg noe? Og du ikke får vaske av deg blodet en gang?

 

Nei fy faen så sinnsykt!

 

jerkoff << Mr. Police man! (on duty)

 

 

Ikke alle politifolk er rasshøl da. Kjenner godt en politimann, er til og med fadder på sønnen hans, han hade aldri gjort noe sånn!

-x 1988 Ford Sierra Cosworth

-x 1991 Mazda 323

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 88
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Joda ... dere har rett i det.

Bare det at alle tjenestemennene/kvinnene jeg har hatt "gleden" av å snakke med, har vært dritsekker og bare sure. Har et godt eksempel fra da en kammerat av meg hadde rasia hjemme hos seg. Det er en spesiell tjenestemann som jobber på manglerud (tror jeg), som har et arr i trynet. Han er orntli drittsekk!

 

Ved næremere ettertanke så har jeg møtt noen kule tjeneste menn når jeg og en gjeng med mopeder var ute på horesafari.

Horene ringte da inn klage på oss, og det møtte opp 4 (!!!) tjenestebiler, blandt dem, en sivil. Dette altså for en gjeng med mopeder ... Uansett, så var en av tjenestemennene hyggelig og sa at de som ikke hadde med førerbeviset (som var 3 stk.) skulle slippe bot, men de måtte ta 10 push-up's hver. Vi hadde jo fortalt at vi var fra Bekkelaget (Nordstrand), og da en klaga over at han ble møkkete pga. bakken, så begynte tjenestemannen å lure på om vi var i fra holmekållen.

 

Så med det trekker jeg til bake det om at alle tjenestemenn/kvinner er drittsekker, og jeg har ikke mistet tilliten til alle av dem, men jeg vet hvem jeg har mistet tilliten til!

-Mercedes Benz 190E 2.3 16V

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forferdelig historie.

 

Dette er en syk måte å utøve makten sin på.

Tenk å la et menneske ligge å blød bare fordi at du enten vil være jævlig, vise at du har makt over den personen eller noe i den duren?

 

Hva annet kan egentlig være grunnen? Det er jo ikke sånn at dem ikke hadde tid til å ringe legevakten eller noe..

 

Og hva faen var grunnen til å arrestere deg for? Bare arrestere deg sånn helt uten videre fordi at du hadde blod i ansiktet og prøvde å prate til dem?

 

Gå til sak mot politiet. Lag oppstyr om dette, sånn at dem virkelig får høre. Sånn at alle får vite hva som har skjedd. Det er det som nytter..

 

Men, alle politi er ikke som dette. Noen er faktisk ålreite og MENNESKELIGE, ikke minst...

 

Håper det går bra med deg, er ikke lett å takle sånt som dette.

 

Polisen er liksom dem som skal rydde opp i slåsskamper og mishandling etc, også driver dem med det selv..

 

- Jonte

- 02 Porsche Carrera 4

- 98 Porsche Boxster (selges)

http://www.jonte.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

<<--snip-->>

 

Originally posted by Jonte

 

Men, alle politi er ikke som dette. Noen er faktisk ålreite og MENNESKELIGE, ikke minst...

 

- Jonte [/b]

 

<<--snip-->>

 

Pointet er da at dem som ikke holder seg på matta må få en smell. SEFO er kjøpt og betalt av svina, masse korrupte smådjævler i det organet.

Kanskje på tide med en uavhengig kommisjon som holder purkesvina og SEFO i ørene?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff... At det går an.... Anmeldelse og sivilt søksmål er tingen. Trodde jobben til politiet var å være smidig og rydde opp i bråk, men dette viser at det er noen som ikkje har skjønt hva jobben deres består i. Dette er det vi kaller grov uforstand i tjeneste eller noe, det vil si at de bruker sitt yrke som forsvar for å drive vold.

 

Her har de gått så til de grader over streken. Og jeg både tror og håper at de får store problemer pga denne episoden, er jo ikke første gang slikt skjer. Slike arrogante politimenn er det for mye av. Gjerningsmannen vil nok få dette på rullebladet sitt, men det hørtes ut som at han allerede var en forbryter eller en med en ustabil vennekrets, i og med at du skulle få store problemer dersom du anmeldte. Han får ihvertfall sin straff, selv om den blir alt for lav.

 

Politimennene har opptrått veldig uproffesjonell, og må bli straffet. De har ikke rett arrestere en person uten grunn og heller ikke la gjerningsmannen få stikke av. Du har blitt behandlet som om du var et avskum. Du er blitt mishandlet og ikke fått den legehjelpen du har krav på. Så du gjør helt rett i å saksøke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Politiet er kanskje kjipe mot dere fordi dere oppfører dere som drittunger.

 

Akkurat som Delta legger jeg meg flat hver gang de tar kontakt med meg, av to grunner.

 

1) De er en autoritet. De er tildelt makt av samfunnet for samfunnets beste.

 

2) Jeg vil ikke ha bråk av noen slag. Jeg vil ikke ha bøter. Jeg vil ikke krangle med noen som kan sende meg rett inn i buret/bothelvete.

 

Det er lettere å ha en hyggelig tone og legge seg flat enn å drite seg loddrett ut og være eplekjekk.

 

Hvorfor skal man være så jævlig kjepphøy? De fleste i politiet er normale folk. Prøv med en litt annen innstilling neste gang du starter en samtale med en tjenestemann.

 

Du kan ikke tro at en tjenestemann skal være hyggelig med sukker og krem hver gang du driter deg ut og gjør noe galt.

 

Det var alt jeg hadde å si om de som generelt har politihat og/eller autoritetshat.

 

----------------

 

Dette som skjedde med BiOToXiN er tragisk og viser at noen tjenestemenn ikke er egnet for arbeidet de skal utføre.

 

Jeg håper at BiOToXiN kjører hardt på og får erstatning for både psykiske og fysiske plager.

 

Jeg er lei på dine vegne, BiOToXiN.

 

(Jeg beklager hvis noen skrivefeil har dukket opp, men det begynner å bli sent for meg.)

 

----------------

 

Flame meg så mye dere vil, men dette er min mening.

[o] 1992 Toyota MR2 GTI

[x] 1990 Toyota MR2 GTI

[x] 1986 Ford Escort 1.4

[x] 1988 BMW 320i

[x] 1985 Suzuki SJ413JX

[x] 1993 BMW 318i

[x] 1981 Volkswagen Golf 1.1 Formel E(conomy)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Originally posted by Ivar

Politiet er kanskje kjipe mot dere fordi dere oppfører dere som drittunger.

 

 

----------------

 

 

Flame meg så mye dere vil, men dette er min mening.

Hei Ivar.

 

Har ingen interesse av å flame deg, men jeg har en kommentar. Politiet er ikke kjipe mot Bio eller en del andre som har blitt misshandlet av dem pga at de er drittunger. Dette er voksne personer som i beste intensjoner har kontaktet politiet i en fin tone, og har hatt behov for å få hjelp eller liknende, men hvor lovens lange arm har snudd seg mot dem som de er satt til å beskytte.

Problemet her i norge er ikke korrupte og voldelige polititjenestemenn og kvinner, men at SEFO som skal ha oppsynet med politiet ikke uttfører den jobben dem er satt til. Se på statistikk over antall anmeldte tilfeller av overdrevent maktbruk, politivold osv, og antallet domfellelser. I 1999 var dette 20.000 saker, som endte opp med 2 domfellelser. Dette er en forsvinnende liten del. Tenk også på mørketallene, hvor folk ikke tør anmelde overgrep.

Hadde SEFO fungert som dem skulle, hadde polititjenestemenn og kvinner oppført seg skikkelig, men nå kan dem ture frem som dem ønsker, siden det aldri blir noen smekk på lanken!

Derfor oppfordrer jeg igjen alle som har blitt misshandlet til å oppgi tjenestenummeret, slik at andre lovlydige borgere kan beskytte seg mot disse utskuddene som ødelegger for de andre som er i lovens tjeneste.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Viser til kommentar fra politiet i Rogalands Avis 23.10.02;

 

Politiet kaller meg en løgner!

Denne saken blir mer og mer tåpelig. I følge politiets kommentar, ble jeg arrestert for ordensforstyrrelse på fredag, mens det hele faktisk skjedde natt til søndag.

Første inntrykk jeg sitter med, er at politiet er ute etter å sverte meg, og på en eller annen måte prøver å dytte ansvaret over på meg. I følge politiet løp jeg til politibilen og ba om hjelp, noe som faktisk er tilfellet, men at politiet da kom til stedet utenfor Barbaren, og at dem fant to skadde personer der. Dette stemmer overhodet ikke, pga jeg var alt blitt arrestert og på vei til politikammeret.

Ifølge vitnene på stedet var det kun jeg som ble skadd, og ingen ble brakt til sykehus. Politiet sier også at begge oppførte seg provoserende, noe som jeg stiller meg totalt uforstående til. Politiet var aldri i kontakt med gjerningsmannen og meg samtidig, så hvordan kunne dem da komme med en slik uttalelse? Når jeg var den eneste som ble skadd, hvor henter da politiet disse opplysningene fra? Er det kanskje to saker dem blander sammen?

Det som også er provoserende, er at jeg angivelig er blitt anmeldt for ordensforstyrrelse. Denne anmeldelsen har enda ikke blitt presentert for meg, og jeg ble aldri forklart hva jeg ble arrestert for. Jeg trodde at når man ble arrestert, så skulle man få vite begrunnelsen for dette, og at politiet skulle ta en forklaring. Til nå har jeg ikke hørt et kvidder fra dem, og eneste kommunikasjon med politiet har vært gjennom Rogalands Avis.

Nå må det være slutt på "coverups" og denne trakaseringen fra politiets side. Jeg som offer er nå uthengt offentlig som en gjerningsmann på lik linje med personen som umotivert angrep meg bakfra. Det at jeg blir likestilt med denne personen, og at jeg blir kriminalisert ser jeg som meget krenkende.

At jeg i tillegg blir uthengt offentlig er en ekstra stor belastning for meg, etter en så sjokkerende hendelse, samt at det lille som måtte finnes av respekt for låvens håndhevere, er forsvunnet nå som dugg for solen.

fuq the police

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjenner Bio, og slik jeg kjenner han, så er han en rolig og beskjeden gutt. Han er ikke no kraftig eller stor slåsskjempe, så hvis han skulle banket noen så kraftig at vedkommende ble sendt på sykehuset, så måtte det være en dverg. No offence, Bio ;) Men da sier det seg selv at personen heller ikke kunne ha brukket nesa til Bio...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Originally posted by BiOToXiN

Natt til søndag 20.10.02, Stavanger sentrum

 

Før jeg fikk ringt, så jeg at det sto en uniformert politibil på motsatt side av veien, så jeg gikk over gaten, åpnet døren på politibilen, og sa jeg trengte hjelp fordi jeg var blitt sparket ned. Det virket som gjerningsmannen med sitt følge var på vei bort fra Barbaren, så jeg gikk tilbake for å se hvor de gikk. Politiet reagerte overhodet ikke, så jeg gikk tilbake til politiet og ba om hjelp på ny, og føreren hoppet ut av bilen, kastet meg mot midtrabatten i veien, og beordret kollegaen til å sette håndjern på meg. Jeg ble temmelig irritert på tjenestemannen, og spurte hva de drev på med, at de satte håndjern på offeret mens gjerningsmannen med følge løp avgårde. Disse løp rett forbi politiet, og jeg påpekte dette, og prøvde å si at det var gjerningsmannen som løp avgårde der, mens de hadde satt jern på offeret. Jeg fikk beskjed om å roe meg ned, og ble geleidet inn i bilen av tjenestemannen som satt på passasjersiden. På veien til politistasjonen prøvde jeg å gi beskjed om at de hadde gjort en tabbe, og ba gjenntatte ganger om å bli kjørt på legevakten. Dette ble blankt avvist.

 

Les dette avsnittet igjen alle sammen! Dette er våre kjære Polititjenstemenn på sitt beste og er dessverre en erfaring tusenvis av andre Norske borgere har gjort seg. Et Politi med en slik overlegen og arrogant innstilling til folket er dessverre realiteten i enhver "storby" i Norge i dag. De hører ikke på hva de blir fortalt og tror enhver person som har drukket alkohol eller blør (enda værre i kombinasjon) er en forbryter og behandler dem deretter.

 

I dette eksempelet tar de seg ikke engang bryet med å stanse personene som blir utpekt for å konfrontere dem med beskyldningene og få deres kommentar til saken. Har de i det hele tatt fått undervisning på Politihøyskolen ??? "Arrester den som tar kontakt med oss - umiddelbart. Noe så uhørt... åpne bildøren vår, tilgriset i blod og besudlet av djevelens ildvann (alkohol), dette må minst være en barnedrapsmann - få ham i jern!!! "

 

Følelsen av hjelpesløshet og fortvilelse når de samfunnet har satt til å hjelpe deg ikke gjør det, men hovent ignorerer dine fortvilede bønn om hjelp, og lar de ansvarlige for udåden forsvinne uanfektet hen misunner jeg ikke Biotoxin. Jeg har sett dette skje gang på gang, på gang, på gang, på gang her i Oslo og er dessverre ikke overrasket. :mad: Jeg er også en mangeårig Politiradiolytter og får med meg mye av deres holdning til "offeret" der. For å si det sånn: Det er ikke rent sjelden offeret legges i jern og arresteres helt uten grunn før de slippes ut igjen i sokkelesten på Grønland Politikammer. Det er stort sett din skyld hvis du blir slått ned - uprovoserte overfall og blind vold eksisterer ikke i Oslopolitiets vokabular, neppe hos Stavangerpolitiet heller om vi skal tro Biotoxin's historie her.

 

Det er et ordtak som heter "if you pay peanuts - you get monkeys", i oversatt betydning: man får de ansatte man betaler for. Polititjenestemann-/kvinne er et lavtlønnsyrke - Figure it out!

 

På denne måten går samfunnet glipp av de dyktigste folkene, kompetansenivået synker betraktelig, sosialt oppegående og mentalt utviklede mennesker søker i svært liten grad mot Politiyrket og det er de dårligste tjenestemennene-/kvinnene som patruljerer gatene våre. De få dyktige menneskene som finnes i etaten søker seg til (og får) andre stillinger i etaten. Slik som etterforskning, Kripos, Narko osv, hvor de faktisk får betalt for jobben de gjør. Resultatet av denne politikken (AP's) kan vi lese om i første post i denne tråden. :(

 

Biotoxin : Lykke til med saken din.! Uten like stor grad av alvorlighet(heldigvis), har jeg selv fått føle realiteten av inkompetente politimenn's overilte handlinger, og kan bare forestille meg dine følelser for situasjonen du ble utsatt for.

 

Give them hell !!! ;)

2001 Audi Allroad 2,5 TDIQ

1988 Audi 90Q/S2 3B - Baneprosjekt

x-'95 Audi S6 4,2 V8

x-'94 AudiCab 2,8

x-'99 Golf GTI 1,8T

x-'98 Renault Megane Coupè

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår