Jump to content
Bilforumet.no
Mariusn

Lysbryter lyd indikator viker ikke

Rate this topic

Recommended Posts

Hei

Har en halvgammel polo (Polo 6R, 6C1 2011).
Plutselig har "varsel lyden" som indikerer at lysbryteren står på sluttet å virke. Hva kan årsaken være og  Er dette noe som en kan fikse på egenhånd.. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Virker alt annet som eks at døren viser at den åpen når du luker opp?

Par ting som kan være årsak til dette er defekt mikrobryter i låskassa.

Ledningsbrudd evt selve alarmen.  

Ta en diagnose på bilen så kan det komme opp hva som er feil på bilen.  

Mulig du kan høre med noen her inne som kan utføre diagnose på bilen din.

Eller må du ta den inn på verksted som kan gjøre dette

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan virke som det er dør sensoren som har tatt kvelden.. da taklyset heller ikke virker ved åpning var fører døra. Er det noe en med et par ekstra tommeltotter kan finne ut av?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.