Jump to content
Bilforumet.no
Sign in to follow this  
twizzl

2,3 motorproblemer

Rate this topic

Recommended Posts

Hei. Har nylig byttet topp på min 92' 2,3 Prelude (h23a1).

 

Motoren går veldig pent og kommer ingen ulyder. Men når jeg drar på og den kommer opp mot 3500/4000 omdreininger svikter motoren skikkelig. Det er ikke noe drag i den, men det kommer ikke særlig ulyder heller, komme "boblelyder", men vet ikke om det kommer fra motor eller eksos siden jeg ikke har montert på eksosrør enda fra ca midt under bilen. I blandt stopper bilen i blandt og.

 

Noen som vet hva det kan komme av? har trykktestet motoren og den her helt tett. Heller ikke noe lekkasje fra sylinderne. Vet at den ene batterikabelskoen er knekt og da er det ikke alltid bilen starter hvis den sitter litt løst, må klemmes på. Kan det ha noe med at bilen stopper eller hele problemet?

 

Takk for evt svar!! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.