Jump to content
Bilforumet.no
Sign in to follow this  
244volvo

B230F uten lambda

Rate this topic

Recommended Posts

Har handla meg 240 med B230F uten lambda og med kaldstartsvansker.

Har dette en sammenheng?

Hvis ikke, hva kan det være?

Bilen har hatt lambda før selfølgelig, men den er klippet vekk.

Edited by 244volvo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dette skal ikke ha noen sammenheng da innsprøytninga ikke bruker lambdasignaler før det oppnås en viss temperatur i motor/eksos og sonde.

 

Jeg ville heller konsentrert meg om temp.sensoren til sprutet. Er det lh2.4 så kan du jo se om det finnes noen feilkoder i enten tennings- eller bensinhjerne (hull 2 og 6).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dette skal ikke ha noen sammenheng da innsprøytninga ikke bruker lambdasignaler før det oppnås en viss temperatur i motor/eksos og sonde.

 

Jeg ville heller konsentrert meg om temp.sensoren til sprutet. Er det lh2.4 så kan du jo se om det finnes noen feilkoder i enten tennings- eller bensinhjerne (hull 2 og 6).

 

Okei.

En kamerat som mente det kunne være tomgangsregulatoren som var dårlig, men den byttet jeg (byttet med en annen brukt en).

 

Hvor sitter temp sensoren til sprutet?

Share this post


Link to post
Share on other sites
sensoren sitter under innsuget helt innerst m0t torpedoveggen.

skrur den enkelt ut med mulitiledd lang forlenger og en 19mm langpipe

 

Er det da meninga å prøve å bytte denne?

Burde helst kjøpes på volvo? Eller er det kun der jeg kan få tak i den? Er ikke en bil jeg gidder å bruke så sinnsykt mye penger på.

 

Ingen spydigheter pga min uvitenhet takk1

Share this post


Link to post
Share on other sites

De kan være mugne å starte om lambda er defekt, selv kalde(selv om den skal ignorere lambdasignal da), men om det er problemet skal jeg ikke si for sikkert.

 

Har du fått lest feilkoder(om den har LH2.4)?

Share this post


Link to post
Share on other sites
De kan være mugne å starte om lambda er defekt, selv kalde(selv om den skal ignorere lambdasignal da), men om det er problemet skal jeg ikke si for sikkert.

 

Har du fått lest feilkoder(om den har LH2.4)?

 

Er 2.2

 

Skal sette på lambda som jeg har fått fra en F motor og prøve.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.