Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'Turteller'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 15 results

  1. Vi har en Opel Corsa 2007 model med 1.4l - 90 HK bensinmotor og automat. De 2 siste årene har det hent noen ganger (maks 5% av turene per måned) at turteller har sluttet å fungere. Den står bare på 0 (vibrerer kanskje litt) men det har normalt bare vært for kjøreturen. Tok en tenning av og på så fungerte den ok igjen. Men de siste 6 månedene har den fungert perfekt uten feil og vi regnet med at problemet hadde løst seg selv. Men sist uke begynte det igjen og nå står den bare på 0. Fungerer ikke i det hele tatt. Alle andre instrumenter fungerer 100% korrekt (speedometer, tank og tempmåler med mere). Ingen andre varsellys er aktive. Noen som har vært borti tilsvarende og har tips? Noen som samtidig vet hvordan en kommer til bak instrumentpanelet på en Opel Corsa 2007 slik at jeg kan sjekke kabler og annet selv?
  2. Monterte biltema turteller 32-259 på Opel 2liter 8 ventil C20NE . Turteller virker, men nåla beveger seg altfor tregt. Når motor endrer turtall, f.eks ved akselerasjon, henger nåla fleire sekunder etter. Turteller er kobla (grønn) inn på coil som instruksjon. Nokon som har erfaring med denne turtelleren? https://www.biltema.no/bil---mc/elektrisk-anlegg/malere/analog-turteller-2000028531
  3. Jeg har en Audi A4 1.9 tdi 2000 modell. I ca ett år har instrumentpanelet levd sitt eget liv. Det startet med at dieselmåleren ikke fungerte, pilen lå helt på bunn akkurat som når tenningen ikke var på. Men den fungerte om jeg skrudde av og på tenningen etter bilen var blitt varm. Videre begynte turteller å spinne rundt i alle kanter og hakke seg frem og tilbake. Så sluttet speedometer å fungere ilag med måleren til motorvarmen. Med unntak av turteller fungerer alt når jeg har kjørt et stykke og motoren har blitt varm (må skru av og på tenningen), speedometer spretter opp når motoren blir varm. Jeg skjønner ingenting og klarer ikke å finne det logisk at dette skal fungere kun ved varm bil... Har ikke "tuklet" med noe elektrisk på bilen men har blitt fortalt at en kabel sannsynligvis ligger å gnisser en eller annen plass... Setter pris på svar!
  4. Har nylig overtatt en 1995 Chrysler Neon LE (automat) etter at den har st�tt parkert i 2 �r. Var p� Eu-kontroll med den i dag, hvor den kom overraskende godt ut av det. St�rste feilen ble at den kun g�r p� 3 sylindere. Bilen kj�rte helt fint til og fra eu-kontrollen. Men n�r jeg senere bare skulle ut � pr�vekj�re den en liten tur, ble det problemer. P� flat bakke gikk bilen str�kent, men s� fort jeg startet turen opp en oppoverbakke, startet den � ruse seg kraftig og turtelleren hoppet infernalsk helt til bilen bare stoppet. Den startet igjen uten problemer, men fortsatte bare � ruse seg opp s� fort jeg fikk start. Pr�vde � sette giret i `drive`, men da stoppet den bare med en gang. Slik ble det gjentatt flere ganger inntil den ble mer normal igjen og jeg kom meg ned bakken igjen. P� den flate strekningen tilbake skjedde dette 2 ganger til. Hva kan v�re problemet her? Og kan det ha noe med saken � gj�re at den kun kj�rer p� 3 sylindere? At bakken rett og slett ble for mye for motoren � klare? N�r bilen st�r i ro, virker alt greit..men merker at turtelleren kan hoppe litt etter at bilen har st�tt en stund, og n�r bilen blir varm. H�per noen kan komme med forslag om ting jeg kan sjekke ut :)
  5. Det er en feil som kommer og går. Ofte lader den når jeg har kjørt en stund. Fikk ny dynamo til 3500,- på yrkesskolen, men hjalp ikke. Kjøpte brukt motorstyring på huggeren uten at det ble forskjell. Turteller går til null og voltmeter faller når den ikke lader. Er det noen ladefølerkrets med ladelampe som ikke virker? Kan ikke se at det er noen ladelampe som ikke lyser. Bilen er ubrukelig slik den er nå, synd å skrote den pga et ladeproblem! Lurer på å bestille enda en motorstyring. Hvordan sjekker jeg at ladelampekretsen fungerer på 120A Boschdynamo? Har sett etter ledningsfeil, men finner ikke noe.
  6. Heisann! Jeg hadde kjørt et godt stykke i dag før jeg parkerte bilen (1996 Volvo S40 2.0) og slo av tenningen i sikkert 5 minutter. Når jeg skulle starte opp igjen, funket ikke turteller, blinklys, varmemåleren eller parklysene. Hva kan dette være? Det må tilføyes at parklysene har ikke funket på en god stund. Jeg har LED i mine parklys, men når jeg satt i de orginale pærene begynte parklysene plutselig å fungere igjen. LED pærene har neppe gått, ettersom de er forhåndsvis nye.. (Ja, har satt de på rett måte i sokkelen) Tror parklysene er et problem i seg selv og har kanskje ikke så å gjøre så mye med mitt "nye" elektriske problem, men tenkte jeg bare skulle ta det med.. Man vet aldri :-) Det startet med at LED pæra på den ene siden gikk.. Dagen etter begynte den andre å flimre.. Deretter var begge historie.. Hmm :hvaskjera Noen som vet noe om turteller, blinklys, varmemåler problemer?
  7. Heisann! Klarte ikke holde meg lenge borte herfra.. Men siden jeg fikk god respons på et tidligere problem, så spør jeg igjen ;) Problemet er at jeg har byttet motor på bilen min, Ford Mondeo 02(2liter) og speedometeret fungerer ikke. Kabelen er koblet inn så vidt jeg vet, men har blitt fortalt at en sikring kan ha tatt kvelden. Jeg har såklart sett etter denne, men det var ikke så enkelt og finne det. I tillegg så er trip og kilometerstand borte, er kun sånne ---- Streker der nummererme skal være. Jeg har testet selve enheten, den fungerer. Takk for all hjelp !
  8. noen som vet om det er mulig å koble på en turteller på en carina 2 som orginalt ikke har det og i så fall hvordan ???
  9. Noober

    Oljelampe blinker

    Hei Igår hadde jeg det litt travelt og kjørte passaten hardt og plutselig pep det tre ganger og den røde oljelampa begynte å blinke. Jeg stoppa motoren, og når jeg slo den på igjen var det borte. Bilen stod i en times tid, før jeg kjørte 1.5 mil og da skjedde det igjen. Har peila oljen, og alt er som det skal. Bytta filter og om til syntetisk olje i vinter.. Det som er veldig rart, er at turtelleren slutter å funke samtidig som oljelampa begynner å blinke. Når oljelampa slutter å lyse, starter turtelleren igjen. Mistenker en el-feil, men vil ikke kjøre og risikere havari
  10. Hei. Har følgende problem på min Ford focus 2000 mod. Ved høy hastighet 80- 90 km og skal gire ned, trykker inn klutcen så synker turtelleren i null slik at rødlampene lyser ( starter på gir igjen ) Dette skjer ikke ved lavere hastighet 60 / 70 km feks. da fungerer alt bra. Har vært på verksted å byttet tennplugger og kabelsett ( usikker på om tomgangsmotoren er renset) men feilen er der alikevel. Kan noe her inne gi meg et svar på feilen så er jeg takknemlig.
  11. hei, har en primera p11 97 mod og etter at jeg satt inn cd spilleren kom det ett lysglimt fra bak spilleren. og etter det har speedometeret,turteller,bensinmåler, km teller, cdspilleren og taklampen ikke fungert. det er lys i dashbordet men ikke noe liv.regner med at noe ble kortsluttet. og når jeg eks har lysene på etter at jeg har trukket ut nøkkelen piper det ikke, som det egentli skal gjøre. så etter kortsluttelsen så har det skjedd noe rart med bilen. jeg har sjekket sikringene i motor rommet, og de er ikke sprengt, de fleste sikringene i bilen, og der er heller ikke sprengt. bortsett fra siktingen til taklyset. såeh, håper det er noen der ute som har peiling på hva det kan være :P takk for alle svar! :)
  12. har en turteller fra auto gauge som jeg skal montere i volvo'n. problemet er at koblingsskjemaet er sinnsykt vanskelig å forstå. hvis noen ville hjelpe meg villde det vært utrolig bra Mvh Mittet ;) ps: turtelleren har seks ledere ?
  13. Har en corolla e10 1996.mod (75hk/55kw) med det instrumentpanelet uten turteller, og vil gjerne bytte til det andre med turteller som også ser bedre ut etter min mening. Er dette mulig? legger med bilder om dere ikke skjønner hva jeg mener.. Med turteller: Uten turteller: http://bilder.lagabasen.se/delar/3905/390582671Vy1.jpg
  14. Turtelleren min virker bare av og til, dette er mildt sagt irriterendes. noen som veit hva som kan være problemet mitt? har en teori om dårlig kontakt en plass, men hvor skal jeg lete? bilen er en mitsubishi carisma 1.6 1996. takker for alle svar :)
  15. Har en volvo med b230f motor som jeg har kjøpt en original turteller som man bytter ut med klokka i dashbordet. men jeg kjønner ikke hvordan man kobler den på. Bak på turtelleren er det 4 punkter man kan koble kabler på. det står noen tall vedsiden av som er følgende +58, +30, -31 og 1. derfor lurte jeg på om noen sier hva som skal kobles hvor
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.