Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'B28'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Rank


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 1 result

  1. Hallo har et jæv** irriterende problem med min Mercedes fra 1998. Det er en 200 CDI. Diesel motoren har en bitter liten turbo og motorvolumet er på ca 2 liter. er hvist ''Common rail'' system på CDI versjonene(?) bilen har gådd 389.XXX (se nederste i artikkelen for å se det jeg spør ettet, resten er bare info) problemet er at veldig ofte så går motoren i nødmodus(?) (det vil si at den ikke går over 3000 rpm, og har mistet en del effekt?) I tilfelle er det problemet; at motoren nekter å gå over 3000 rpm og blir enda ''latere''. dette skjer aldri under oppstart! det skjer som regel etter en tid med kjøring, og det kan også hende at den ikke går i nødmodus i det hele tatt! men blir motoren belastet hardt i oppoverbakke, da er det garantert at den vil gå i nødmodus, skjer som regel i 3-giret. (dvs. kan dra motoren ut til 4500 rpm i oppover bakke i 1,2 og 4 giret uten problemer, (5giret klarer ikke motoren i seg selv å dra i oppoverbakke), men i 3-giret er det garantert at den vil gå i nødmodus :S) men blir motoren belastet på flat mark i 3 giret er det mindre sansynlig for at den vil gå i nødmodus. derfor har jeg hatt bilen inne på feilkode lesing i håp om å få svar, og det er 4 ting som kan være galt: -en sensor ved nav ''B28'' i feilsøkings resultatene (obs har søkt litt på google å må ikke forveksles med B28/8) -turboen mater for lite på -lekasje i vakumslange-systemet -motoren drar falskluft så det jeg lurer på vet noen hvor i svarte f*n er sensoren ''B28'' i motorrommet??? (eller bakom dashbordet???) siden jeg tror (og håper) på at det er denne som er ødelakt. jeg tror at det er den som gjør at motoren blir ''tullete'' siden motoren ellers fungerer normalt. på forhåd takk for all hjelp
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.