Gå til innhold

knedal

Bruker
  • Innholdsteller

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av knedal

  1. knedal

    >v40 maf

    Fikk feilkode p0102 på min bil og prøvde og skifte luftmengdemåler men dette hjalp ikke. Noen som vet hva som kan være feilen? BIlen stopper ved tomgang og vil ikke gå.
  2. LEnge siden tråden ble lagt ut, men har du fremdeles deler til honda accord 1994 modell?
  3. Kan vel svare på denne selv om bilen er solgt. På langkjøring kom jeg ned i 0,7l på mila, da med trim og en del forbikjøring. På bykjøring var forbruket ca. 0,9 l på mila, med trim og forsiktig kjøring
  4. Har ingen dårlige erfaringer rundt oppgraderingen med tanke driveverk eller clutch. Virker som bilen tåler noen hester til. Ang toppakningen; Hadde bilen oppe og så under den i helga, det renne en del vann under bilen, ca midt helt inntil torpedoveggen og jeg mistenker det kan være noe som kalles varmekranen. Det forteller i allefall enkelte, i andre forumer. Er ikke helt sikker på funksjonen til denne varmekranen, men skal nok få dette sjekket snart.
  5. Fant ut at jeg hadde AS2 lydanlegg i bilen min i dag. Og for dere som lurer, JA det er bare å sette inn ny spiller uten modifikasjoner, har prøvd en 7 år gammer 1DIN spiller og en relativt ny 1DIn spiller i dag uten problemer. Det er bare å trekke kablene ut av den gamle spilleren og sette dem rett inn i den nye spilleren så lenge du har standard ISO kabler som følger med stortsett alle spillere i dag. :):)
  6. Er litt økonomi inne i bildet også, og jeg har et sett med felger med dekk på hånden til en gunstig pris, derfor kan det hende at det blir 18". Har skiftet til siste oppdatering av veivhusvent., når det gjelder reg.kjede så har vel ikke denne vært skiftet, men er det nødvendig da?
  7. Ser ut til at det blir disse: http://www.tuningteile.de/produkte/33610/ MEd Boltsirkel 5x110 og ET40. Tror du de passer til sølvfargen på bilen min?
  8. Jeg tenker å skaffe meg felger og har kommet over et bruktbart tilbud på 18" med dekk. Disse felgene har boltsirkel 5x110 og ET 40, passer dette saab 9-5 98 mod. som jeg har? Takker for alle svar.
  9. knedal

    Min Saab 9-5 Aero

    Har du samme karroseri som jeg har(saab 9-5 98 mod), med de gamlelyktene? Har litt lyst på nye lykter til bilen min :) Er det mulig å bytte disse til 02 lykter? Ser på noen 18" felger med boltsirkel 5x110 og ET 40, passer dette saab 9-5 98 mod.?
  10. knedal

    Min Saab 9-5 Aero

    Hei, kan jeg ta bilder av bilen min slik om du kan vurdere om det jeg har er originalt? Synes bilen egentlig er ganske lav, men ble usikker på om det er originalt. mvh Jonas
  11. knedal

    Min Saab 9-5 Aero

    Hei, det stod gule konidempere på min bil da jeg kjøpte den(9-5 98 mod). Er det slik at disse demperne kommer originalt med bilen? mvh Jonas
  12. Da har jeg fått tilstrekkelig med tilbud på overganger, for å koble ekstra forsterker til mitt AS3 anlegg. Ønsker ekstra bass, og skal da bruke en 4 kanals Magnat Combat 4000 forsterker som skal brokobles over 1-2 subber. forsterkeren ser slik ut: Når det gjelder subber blir det enten 10" eller 8", da disse skal støpes i kasser som skal monteres klin inttil bremselysene inni bagasjerommet. Litt usikker enda, skal sjekke hvilke mål jeg trenger. Noen som har noen bilder/linker fra slike jobber i saab 9-5?
  13. da har jeg fått installert nytt luftfilter og luftinngangsrør. Hadde litt problemer med å finne luftfilteret, og ¨måtte faktisk søke litt på nett for å finne det... Merket meg at det gamle luftintaksrøret var ca. halvparten så tykt som det nye, så forhåpentligvis sørger det nye for økt luftflyt! Uansett har jeg installert følgende: En ting jeg lurer på: Disse PPC tuningboksene fra BSR, er disse låst til bilen på noe måte, eller kan de brukes til alle saaber som har lik motor som min?
  14. Er egentlig ganske fornøyd med koni demperne, bilen oppleves som svært stiv og kompakt, og er MYE bedre en original dempere til 9-5. Responsen i svinger i betydelig fart er upåklagelig, men jeg har aldri prøvd Bilstein, så en sammenligning mellom disse to kan jeg ikke si noe om. Legger ut et bilde av saaben her (kvaliteten på bildene er litt dårlig da de er tatt i full fart med mobiltelefon) som det vises på grillen har jeg satt på chromelister. i tillegg har jeg satt på øyelokk, men er usikker på om jeg skal ha dem sorte slik de er nå, eller om jeg skal lakkere dem sølv i bilens farge, eller chrome som i fargen på grillen. Ønsker gjerne tilbakemeldinger om noen har det..
  15. Hei, sjekk min tråd, jeg lurte på det samme for en halvannen mnd siden, og nå har jeg fått bilen chiptrimmet: http://www.bilforumet.no/9-5/193694-f-tt-saab-9-5-2-3t-bsr-tuning-2.html mvh Knedal
  16. Jezz da var BSR tuning systemet kommet i hus. Det ble bestilt fra elkparts den 7 april. og ankom meg 16 april. Svært kjapp og effektiv levering, så skryt til Elkparts for dere som lurer på å bruke dem! I tillegg fikk jeg nytt og bredere luftrør samt pipercross air filter for bedre luft gjennomstrømning. + øyelokk og litt småsnacks. Så over til BSR Tuning systemet, det tok nøyaktig 27 minutter å tune min bil, og resultatene er mildt sagt forbløffende! Jeg var litt skeptisk til hva jeg kunne forvente meg, men jeg angrer ikke et sekund på investeringen. For en slik forandring i draget hadde jeg ikke ventet meg, skikkelig trøkk, og godt drag. Spesielt 3. og 4. giret var helt villt. Å dra på fra 110 til 160 gikk FORT! På papiret har jeg nå nesten 380Nm, det går unna! SÅ BSR anbefales, spesielt dette med at jeg kan kjøre systemet tilbake til originalt oppsett er kjekt. Akkurat nå synkroniserer jeg BSR uniten med serveren til BSR, slik at de har en kopi av orginaloppsettet mitt om noe skulle skje.
  17. Vel, jeg vet hvordan turboen fungerer, og hva hensikten med den er. Nå er ikke poenget mitt med chippingen eller "omprogrameringen" av bilen nødvendigvis å få så voldsomt med ekstra hester, men heller det ekstra dreiemomentet da jeg liker å ha drag i bilen på lave turtall. Jeg kjører svært sjeldent i høye turtall, og en rødglødende turbo er sånn sett ikke noe problem for meg. Har dog investert i følgende som er på vei i posten fra England as we speak: 1 x Pipercross Performance Round Air FilterSaab 9-5 1 x Stage 1 PPC (+64bhp/+98Nm)Saab 9-5 2.3 M98-00 1 x Air Inlet pipe (higher flow)Saab 9-5 1 x Headlamp brows (pair)Saab 9-5 M98-01 Til den nette sum av 683£ med frakt og mva. Dreiemomentet blir da 384Nm, som jeg tror vil flytte bilen akseptabelt. :D For øvrig sitter det gule justerbare konidempere på bilen. I tillegg har den ekstra frontleppe og sideskjørt + den lekre saab spoilern, som er buet og lav (liker ikke disse svære japse spoilerne). Har nettopp skiftet bremseskivene om til bremboskiver da de gamle var utslitt. Funger greit. Det er noe steinsprang i fronten som jeg skal se nærmere på når det blir varmt ute. Så jeg har nok å holde fingrene i med dette prosjektet. Det som er utfordingen nå er først og fremst å finne ut hvordan jeg kan legge opp til ekstra forsterker i bilen. Disse originale saab spillerne har ikke normale aux utganger på spilleren, som irriterer meg grønn! Søker litt for tiden
  18. Noen som vet hvor jeg får tak i adapter til bilen min? Jeg har både cdspiller og kassetspiller, med 3 høytalere i dasjbordet, 2 i dørene i front, 2 i dørene bak, og 2 høytalere ved hattehyllen. Da er det vel AS3 jeg har? Fikk forresten fikset pikselfeilene på bilen min i dag. Trengte bare et skrujern og en penn, så fungerte alt perfekt!:D:D
  19. Er det noen som vet hvordan en tar ut cdspillerenheten? Det er 2 hull på hver side av spilleren. Skal en stikke pinner inn her å dra spilleren ut? Noen som vet? Jeg tenkte å koble på en forsterker for å få litt ekstra bass i bilen.
  20. Speedparts virker greit. BSR er da mye billigere på Saab Parts, Accessories & Saab Performance Tuning, Worldwide Shipping. - Hvis det ikke er kvalitetsmessige ting jeg må ta hensyn til, velger jeg BSR. Er det noen som forsåvidt har erfaring med elkparts?
  21. Har endelig fått med en saab 9-5 2,3t 98 mod. 168 000 km. Bilen går greit originalt, men har sjekket og lest litt på forumet om BSR chiptrimmingen som for såvidt virker svært enkelt. Er det noen som har erfaringer med dette? Tenker meg et steg 1 som yter 234Hk. ER det anbefalt å bytte turbo, bensinpumpe etc etc. i forhold til denne trimmingen? Takker for alle svar!!
  22. Hei, har nå hatt min neon i over ett år og har blitt klar over lydene som merker seg på bilen. Jeg kjenner meg igjen i lydene du beskriver, i tillegg kan jeg nevne at når jeg svinger i lav hastighet med min bil kan det forekomme lave smell i tillegg til knirkelyder ved svinging. Jeg tipper det kan være foringene som kanskje begynner å bli noe slitt, men dette skal jeg sjekke nærmere mot jul. Har endelig fått garasje å stå i, så nå har jeg sted å gå gjennom bilen. Har også oppdaget lekasje på begge baklykter, noen andre som har oppdaget dette?
  23. Har nå kommet i kontakt med firma via ebay som selger nye dempere. Det ser ut til at jeg trenger å skifte de bakre demperne da det kommer en smellelyd når jeg kjører over små humper. Bilen har også en tendens til å "hoppe" noe med rumpen når jeg kjører i svinger i stor hastighet (ca. 100 km/t) hvor asfalten ikke er helt plan. Siden nye bakdempere kommer på 1400 per stk på mekonomen har jeg sett på disse demperne: http://i23.ebayimg.com/05/i/000/b2/f8/5f97_1.JPG De koster skarve 300USD + 145USD totalt =450 dollar(pluss moms) for 4 stk nye dempere med fjører som er senket 1,25". Hva tror dere om dette?
  24. Hei, potten er 2" mens originale eksosen på neon er 2,5" om jeg ikke husker feil, så du må nok på mekonomen å kjøpe overgang. Potten er kjøpt på mobilsentrum for 450,-, mellompotten kostet 350,- på mekonomen og alle rørdelene kom vel på ca. 400,- Alt i alt en billig eksosoppgradering. Alt er kommet på, men jeg har ikke hatt tid til å ta bilder pga av studier.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår