Gå til innhold

Danny

Bruker
  • Innholdsteller

    177
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Danny

  1. Sånn som det er nå, så koster det mere enn det smaker og bytte fra 1,6 til 1,8T. En golf GTI koster ikke veldig mye mer enn en 1,6 vis du kikker litt rundt :) Det vil koste mer og bytte motoren og alt som hører til enn mellomlegget du må gi for en GTI. Det beste er og selge din 1,6 og kjøpe en 1,8T. Med mindre du kjenner en som gjør jobben for deg for en veldig billig penge :)
  2. Det du gjør er og kjøpe angel eyes lykter til golfen din. (Dette finner du flere steder) Etter hva jeg vet så heter de vel bare angel eyes lykter også. Så må du jo kjøpe xenon kit til både nær og fjernlys :) Da får du det slik du vil :)
  3. Danny

    Normal senking

    Det finnes mange tråder om dette på forumet, men trenger et raskt svar og fant ingen ordentlig svar på dette spm. Jeg skal kjøpe senkefjører, og lurer på hva som er normalt og senke. Tenkte på 35 ? holder dette? Dette er ikke til min bil, for jeg vet ikke hvor mye min er senket for øyeblikket, men regner vel med at det er mellom 35-40.
  4. Det er ettermontert :) Tror nok ikke du får denne bilen med original xenon.
  5. Hehe, ja den var mye finere enn den originale, og det er fint uten, men venter isåfall til sommeren. Fant ut at det faktisk er litt praktisk og ha den nå som det er vinter, selvom jeg omtrent ikke ser ut av bakruten ettersom den er så mørk ;)
  6. Er veldig fornøyd med infinty høytalerne jeg har i døren. Spiller høyt, rent og klart. Blir ikke "trøkk" i bilen så lenge du ikke kjører en bass i bagasjen.. Vet ikke hva du syntes er bra, men blir ikke fryktelig bra lyd om du ikke har denne eksterne basseren. Kjører MA audio sub, og det spiller pent : )
  7. ESP er ikke standard.. :) Har du ikke ESP knapp så har du ikke det heller, som blir sagt over. Senkesett er ikke vanskelig og få godkjent, og ihvertfall ikke det du har tenkt til og senke den. Bare og vise den og få den godkjent det, null stress.
  8. Blitt en del klokere etter dette spm ble stilt, men noe som er feil er det du sier om pupedyse. 115 hk utgaven får du også i pumpedyse. Eneste motor-typen i disse bilene som det er stor forskjell på er 150 utgaven. 130 utgaven har også denne større turboen som heter garret gt17, men 150 motoren har også denne bare i oppgradert verson. 150 hk utgaven har annen topp, cooler som du sier og andre kammer. Selvsagt turboen også.
  9. Jeg er ikke helt sikker hvor den guiden ligger, men gå inn her: http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1835863 Så finner du bilde guide på hvordan det gjøres :) Er ikke så vanskelig som det ser ut som. Er noen skruer under.. Du må stille speilet helt til siden og så finner du en skrue bak der også.
  10. Det kan jeg vet du :) Bare og sende en melding på PM når det blir aktuelt, så skal jeg ringe han :) Har selv veldig lyst på IC, og tror nok jeg går for det. Er spennende med noe nytt, men som sagt er det jo ikke veldig utbredt og jeg tror ikke det er så mange som har hørt om dette før. Er det noen som tester det ut, så legg ut en tråd om dette :) Hadde vært gull om det hadde funket bra!
  11. Man trenger ikke bytte ut de dysene nei. For min egen del, og de jeg vet som har gjort det samme, så funker disse dysene mer enn nok. Spørs helt hvor mye du tenker du skal ha i motoren. Skal det være litt over 200 så funker de. Når du chipper den hos noen som spesial-lager chippen til din bil så vet de hvor smertegrensen går, og det er holdbart. Når det gjelder den eksosen så har jeg veldig lite peiling på hvor det skaffes :/ Jeg ville kansje søkt litt rundt på nettet.. Eller så er det mange som har peiling på det og bygge eksos. Kan sikkert spørre på thorsov også, for de selger rør og vet omtrent hva du trenger for og bygge. Eller så kan du snakke med de på svendsen :)
  12. Jeg chippet den hos et firma i Drammen som har veldig god peiling, Men kom akkurat i kontakt med en spesialist som har utrolig god erfaring med akkurat dette. Kan Snakke med han for deg, om du er interessert i og chippe. Tenkte og chippe den der selv etter jeg har byttet til en ny turbo :) Selv har han hatt en 1,9 tdi men med 150 hk originalt. Han fikk over 230 hk i den og hadde mer og hente. Så en film hvor den spant i rundinger på tørr asvalt.. var altså en 4motion. Så blir prosjektet mitt selv og få min bil til det nivået. Den eksosen tror jeg ikke jeg ville tenkt på i første omgang om jeg hadde vært deg. Det er som sagt veldig dyrt, men det er mye bedre om du bygger den selv om du har mulighet til dette.Vet ikke om du kansje kjenner noen som kan sveise? :) En intercoller hadde isåfall vært min førsteprioritet. Dette tjener du som sagt ca 10 hk på, og det ser bra ut i tillegg :)
  13. Men en ting jeg la merke til på denne BSR siden også.. Ser ut som om de også bare kjører en standard prosedyre. De skriver f.eks det at om du har en 150 hk 1,9 tdi så chipper de den til 180hk/370 nm. Bare da jeg hadde 155 hk i bilen min, hadde jeg 390 nm. Dette var fordi de skreddersydde "chippen/softwaren" til min bil. Nå yter den over 420 nm.. Jeg vet ikke hvordan disse oppererer, men ser ut som om de også bare dytter inn en software som er ferdiglaget. Er ikke imponerende og gå fra 150 hk til 180.. 150 hk utgavaen har også en garret gt17 og man kan hente mye mer ut av denne bilen her, enn hva de har oppført. Den tåler faktisk mye før den ryker.
  14. Ja nå vet jeg hva du mener med Bsr :)!men har ikke mye kjennskap til de :) er sikkert gode som gull! Uansett, Det blir jo ikke helt strake rør hele veien, men du vil hente inn noen hester av og bytte eksos helt frem. Så høres det bedre ut også =) Bare hyggelig og kunne svare på spm =) Driver jo og trimmer og styrer på denne golfen min også, så lærer mye underveis :)
  15. bsr har jeg ikke hørt om :) Men det finnes helt sikkert mange som vet veldig godt hva de driver med :) Som "kimbeer" sier, så trenger du eksos hele veien ja :) noe annet vil du ikke få særlig effekt av. Vet ikke hvor stor forskjell det er på de forskellige effekt annleggene, men vil tro det er mye av det samme så lenge du kjører strakt;) Lyden blir rimelig heftig også! Ikke den brommingen du får på bensin nei, men kommer en blåselyd som høres bra ut, og en del hissigere lyd når du drar på og kjører på turtall :)!
  16. Turboen holder til mer en 200 :) Kjenner og vet om folk som har hatt 240 i bilene med original turbo. Fikser du eksos, IC, (mulig dyser, er usikker. ikke sikkert du trenger dette) og filter. (filteret vil du nok ikke få noe effekt av) Chiper du den etter dette hos noen som vet hva de driver med og ikke har et standard software de bare putter inn og tror du har gjort en god jobb, så får du glatt over 200 hk. Og det går bra i disse dieselbilene :P!
  17. Skal tenke på det ;)! Har veldig lyst på IC! alex_89_p: Du skal ikke ha noe problem med og få til en 200 hk + i bilen din. Selvføglelig med alt dette andre også. Den turboen holder.
  18. Mye skal du ha for intercooler mrsnikksnakk ;)? Men 130 hk tror jeg skal ha gt17 truboen org... veldig usikker, men... Det kan du ifåsfall sjekke opp.. om du har den så har du et godt utgangspunkt ;) Tror faktisk ikke du trenger og bytte clutch om du holder deg under 200 hk. Ville ihvertfall beholdt clutchen du har, og slitt den først.
  19. Med mindre du har pumpedyseversonen, så trenger du ikke tenke på dyser. Men 1998 versonen har ikke dette.. Er vel fra 2001 og oppover om jeg ikke tar helt feil. dette kan også skaffes til en rimelig pris. :)
  20. Etter hva jeg har skjønt så er en Garret GT17 en Garret GT17. Med andre ord så skal den passe ja. Men jeg ville hørt med f.eks VW om det er forskjellige utgaver. Noe jeg ikke tror det er... eller så kan du høre med de som selger den:) send en hendvendelse og spør om denne passer til din Golf :) 1,9 tdi motorene til passat er vel akkurat den samme motoren omtrent, Vet ikke om turboen sitter på samme sted. Utifra hvordan motorene til VAG er så skal det ikke være noe problem og bruke garret GT17 på en passet 1,9 tdi. :)
  21. Bare hyggelig :) Jeg tror kansje det firmaet har byttet navn, så skal sjekke det opp i morgen:) Den brukte turboen kan du finne på bildelsbasen.se f.eks :) Vet ikke om de har den inne nå, men er bare og spørre om de har Garret GT17 til bilen din =) Når du har den turboen, et åpent luftfilter og chippet den, så vil du få en rimelig fet lyd i diesel bilen din også! har ikke byttet eksos på bilen min enda, men den høres rimelig rå ut til og være en diesel bil. Du hører turboen godt, og når du slipper i det den lader får du en ganske kraftig "dump" lyd ;) vil like det! Intercooler MÅ du ikke ha, men det er jo alltid en fordel. Mer luft til motoren. Kan hente mer hester ut av bilen din om du har en, og det finner jo forskjellige størrelser. Du skal nok få noen ekstra hester også ved og installere en.
  22. Chippe den er det første du bør tenke på. Men det er viktig hvor du gjør det. Enkelte "selvksap" har bare en ferdig software som de slenger inn, og du har mer HK. Vet ikke hvor du bor, men er er noen i drammen som er utrolig dyktige på dette. skreddersyr en software til deg, sitter selv og stiller inn alt av turbo trykk og lager en software(chip) som er perfekt til akkurat din bil. Chippet først bilen min selv på et sånn "billig" firma som slang inn en ferdig software. Bilen gikk bra den, men ble lei etterhvert og hørte jeg kunne få mer ut av den, så jeg dro til de i drammen. (presser det ikke til det ryker, men skreddersyr til din bil, og det er holdbart) Bilen dro bedre hele veien, turboen jobbet bedre, bilen gikk bedre osv.. Merket stor forskjell, og en chip er ikke bare en chip. viktig hva du velger. Mange mener at et åpent luftfilter skal gi hester, sannheten er at et vanlig åpent luftfilter suger inn mye varm luft også, som ikke motoren vil få noe effekt av. kjøpte et såkaldt "soppe formet" filter, og er veldig fornøyd med det. lakt inn plater så det sperrer for at den skal suge inn varmluften fra motoren, og konsentrere seg med og suge inn luften der den kommer fra. Høres rimelig bra ut lydmessig ;)! Kjøp et effekt annlegg. Dette koster mye penger, men på dieselbilene vil du merke forskjell. Tipper en 10 HK. Blåser mye bedre med strakere rør og du merker effekten. 90 hk golfen har den "lille turboen" som de fleste har. Har du penger kan du kjøpe Garret GT17 Turboen som 150 hk utgaven har. Den kan du kjøpe brukt i sverige for en 3-4000 kr og funker som gull! Skal du gjøre dette må du bytte turboen før du chipper selvfølgelig. Ellers ender du opp med og måtte chippe den på nytt.
  23. Finnes det andre sider en tmracing som selger disse :)?
  24. Bedre og kjøpe en liten antennte kansje ? Men sier ikke neitakk til en sånn propp :)!!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår