Gå til innhold

Polyfibe

Bruker
  • Innholdsteller

    359
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Polyfibe

  1. Hei! Ønsker litt pekepinner på småting ang. passaten jeg :) - Når man åpner førerdøren, SKAL det komme en pipelyd som indikerer at lysene står på, dette fungerer ikke plutselig mere til oss, men først når jeg åpner døren, og viss jeg llirker litt på selve kroklåsen i døra. Da fungerer dørlyset under døren, og pipelyden. samt. lyset på passasjerdøra er borte, og bagasjelyset fungerer ikke :S - Bilen er visstnok bygget om fra varebil til 5seter stasjonsvogn. Det snedige er at det finnes ikke noen motordata på bilen, hverken mekonomen elr etc. finner bilen i databasen? Jeg vet ikke engang om det er forskjellige dempere fra varebil til vanlig? - Ladetrykket på turboen, evt. motor. Synes ikke at turboen guffer til noe særlig og det er liksom ikke slik dieselturbo motorlyd om dere skjønner :-p hehe Hadde bilen på madsen bil på verdaln her forleden for og rette opp en forsikringsskade, og de kunne fortelle meg at samt. 8 lenkearmer var slitte, og måtte byttes. Billlig hvor? ser norskbildesenter har komplett sett til 4990,- på forhånd, takk! :-)
  2. Hei, Har et sett 18` til E34 stående. 2stk med bra dekk, og 2stk meget slitte dekk pga. feilstilling. Kan legge ut bilde om ønskelig, men bilder ligger i prosjekttråden min, de bakfelgene med masse eiker :)
  3. Mener at jeg oppfattet "diagrammet" ditt :) Men om jeg velger og koble xenon i lyktene istede, skal jeg da forholde meg til samme koblings system? tenker på jordinga fra ballastene osv. Tegnet opp et kjapt et i paint med det samme, ut ifra det du sa :) Takk! :D
  4. Jeg skulle få med en bunt med ledninger og relè. + fra batteriet via relè. Jording i ramme. og styrestrøm til kupè via fjernlyshendel, så til egen bryter?
  5. Hei! Har handlet 2stk Hella rally 3003 for og montere fremme. Lurer litt på om noen kan være behjelpelig med og dele informasjon om hvordan evt. og koble opp slik at jeg kan bruke de sammen med langlysene, altså via hendelen i bilen? :rules: tenker også at jeg må ha en bryter inne i bilen, slik at jeg kan slå de helt av og om ønskelig:) Prøvde og søke litt, men fant liksom ingen som svarte mitt problem :P Legg gjerne ut bilder evt. av løsninger! takk :)
  6. Bra folk er mest glade i bilder;) Menmen, delebila ble henta sist torsdag, og fult nedribba på natta og levert hos høggern fredagsmorgen ;) så da har jeg någenlunde alt som trengs for manuell giring + div. nipsnaps! :D
  7. Henter delebil nå til uken, så kunne vært kjekt og fått svar? :S
  8. Overhodet noen som kan gi meg et innspill i hvor om det går overhodet an og demontere AC anlegget? :S det er "brukt opp" for gass, og er egentlig bare i veien. Kan jeg plugge dette, evt. hvordan? Og med det samme, hva er den sylinderen på sjåførsiden bak hovedlykta? Oljeånding eller noe?. Ser den på andre siden er til AC, og siden jeg tenkte og kjøre IC rør via de hullene som faktisk er der, så vil jeg ha svar! :P:rules:
  9. Nedplukkingen er påbegynt og vaskingen er begynt. Fikk demontert alt i front, samlet ledninger osv. trekker opp disse på nytt, i ordtlige kabelstrømper, og ikke den urgamle svarte tyske militærteipen! :P Ble veldig overrasket over hvor utrolig lite rust det var, bortsett fra ett og ett skruehode som var litt oppspist.. Veldig mye oljesøl og sand/lort på sjåførsiden. så blir brukt en del avfetting og skrape, vasket litt og "smekksmekk" kjempefint.. :) Må gå over flere ganger da. :) lakkere opp motorommet igjen til den sølvfargen den "engang" var ;) Uno question :P
  10. Fikk prøvemontert ei snurre før jeg begynte og ribbe motorommet en dag. Viste seg at avgasshuset ble helt feil med den typen. Det virker som at turboen er speilvendt?! :S Ser tydelig at jeg må finne ei snurre som er rett vei! :P
  11. Oversikt! Fuelrail M50, med AN8 anslutninger Diverse AN koblinger og AN stålomspunnen slanger Bildet er "tatt" fra et annet prosjekt, men blir i bunn og grunn noe av det samme til eksos, og grenrør :)
  12. Planene har blitt lagt og endret med tiden. Men de planene jeg har, er iallefall disse! :) Motormessig: Første på handlelista: 315cc dyser (300hk+) 420cc om mere. PPF Bmw E34 520i Bosch Chip, Tilpasset etter behov T3/T4 Turbo Evt. turbo kit i førsteomgang AN koblinger og stålspunnede slanger på alt Fuel rail, Nuke Performance fra PPF :) IC med 2,5 utløp Oljekjøler, catchtank WG fra PPF stålrørbend og rør fra PPF til grenrør Eksosbrakett fra PPF lens til T3/T4 for og sveise collectoren. Oljefilter adapter for 2 koblingspunkt til oljekjøler, + mulighet for utak for olje til turbo. Monteringsdeler osv. Leker litt på tanken med innsug i sveist Alu. :) vi får se:) Listen blir nok lengre etterhvert:P Drivverk/understell: Mulig det blir coilovers med tiden! Powerflex foringer M5 bremser, evt. 750i understell med bremser Manuellkasse. kaste bort automat drittn! Sinter clutch og sviktstålakslinger? +++ ting vil komme med tiden fremover :)
  13. Litt bider fra innvendig og ute slik bilen ble etter skiftet av interiør og slik den hade stått 2mnd. før jeg begynte nå :) Dark cloud voltmeter inne i luftutblås på dash. ser den såvidt. Motorrommet: Batterifestet eller Fulgebrettet på bildet! ble fjernet, borret ut punktsveisene, pusset rent og punktet igjen og preppa for lakk. Til planer som kommer senere;)
  14. Blir lagt inn litt av hver her de neste dagene, har litt som må samles opp før det kan legges ut :) Men! Iallefall, det som er gjort med bilen kan nevnes:) Interiør: Alt ble demontert og skrudd ut inne i bilen, samt bagasjerom. Likte ikke det "goe" gamle stoff interiøret. grått tøystoff, og svart dashbord. samt alle skinnområder. Dette skiftet jeg med et kjempefint, nesten ubrukt fult grått skinninteriør. (Om det er noe spesielt med dette, vet jeg ikke). i dette interiørsettet inkl. : Kapteinstoler fremme, (Ergoluftputer, varme fra lår til nakke) 2 X El.vinduer fremme. Solsjerming for og dra opp, innbygd i dører bak, + skjerming for det lille vinduet på dørene bak. H/V. La opp alt av nye kabler til og bytte ifra manuell sveivluke, til elektrisk 2-veis takluke. Elektrisk solskjermingsheis i bakvindu, (ikke montert). hodestøtter bak. ++ Skiftet hele taket innvendig, med spotlys i hver stolpe bak, midten fremme og solskjermer. montert fester for solskjerming bakrute. Nye clips, og lister. Gulvteppe ut, og nytt inn! :P klimaanlegg nytt. Hatthylle laget selv, med innfreste MDF plater og glassfier, tilpasset for manuell solskjerming, og elektrisk. Speedometer ombygget med Innopart plasmaskiver (ikke montert!) Men voltmeteret er montert inne i luftespjeldet i midt, dash. er av typen smoked, så sees ikke nesten slukket:) Utvendig: Lite gjort egentlig. :P men tanklukefester ble byttet. ( ABEFALER IKKE OG PRØVE OG TA VARE PÅ DE GAMLE, KJØP NYE! De ryker fortere en faen!:P Baklykter av M5, smoked blinkers Blinklys fremme byttet med klarglass, smoked. Montert xenon hvite LED striper nederst på framfanger 3stk LED H/V. Emblemer fra E36 ;) bedre passform og i plast! de gamle var tydeligvis i støpejern!:P Motor/drivverk/elektrisk: H1 xenon 6000K i nærlys, Würth bio-pærer i blink. xenon hvite LED i park. Ny renoverte coiler, byttet ECU. samt kabler. Byttet relefester og punkter. Batteri fjernet og plassert i ferdig anlagt plass under baksetet, passasjersiden. Kabler trekt om og sammenkoblet via spenningkoblingspunkt fremme og bak. Remus chrome dobbel eksos, helsveist ifra manifolder, med simons lydemper i midten. standsmessig så er motoren i kjempestand, ikke en ulyd, hverken tikking i ventiler eller noe. har gått 250000km på karosseriet, motor 165000km Har eneste byttet toppdekselet, siden dette var tydeligvs behandlet litt røft. pyntedekselet ar knust og i biter. Iallefall litt av det som er gjort :)
  15. Ja!, da ble det en ny tråd igjen da:) Ble litt dumt og fortsette med en ny bil på forrige prosjektbiltråd:P Bilen er en E34 520i godkjent ombygd fra M20-B20 / M50-B20 Importert i `98. Merke: BMW Modell: 5 Serie (E34) Typ: 520i Kat Den har en fin spesiell sølv farge, med ekstra flakes. hellakkert i 2006, helt ned. Dette vises da på enkelte flekker, at tiden har begynt og ta den igjen:P Men det er bare småplukket.. :) Dette er nå tredje E34 jeg har, og blir aldri lei! :) Men denne skal få en fin oppussingm samt. turbo konvertering :) Små bilder av bilen før bortparkering:)
  16. Hvordan stiller det seg til og fjerne AC rør? Systemet er tydeligis tomt, går det an og blende rørene eller gjøre noe? Har ei Manuellkasse på hånden + alt som trengs for ombygg. Starter med og fjerne div. i motorrommet i morgen, + kanskje redgjøre frontplate, fjerne ledninger for å ta ut motor, aut.kasse. Kunne tenkt meg og steamvasket motorrommet for beste resultat!
  17. Jaja! Begynte idag med opprydding av motorrommet!:) Fikk demontert alt i front, samlet ledninger osv. trekker opp disse på nytt, i ordtlige kabelstrømper, og ikke den urgamle svarte tyske militærteipen :P Ble veldig overrasket over mye utroli lite rust det var, bortsett fra ett og ett skruehode som var litt oppspist.. Veldig mye oljesøl og sand/lort på sjåførsiden. så blir brukt en del avfetting og skrape, vasket litt og "smekksmekk" kjempefint.. :) Må gå over flere ganger da. :) lakkere opp motorommet igjen til den sølvfargen den "engang" var ;) Uno question :P
  18. Enig! Dog min er noen år eldre, så var det drenering til takluke som foråsaket en "vannpytt" bak :)
  19. Glemte visst og legge inn bilder her. :) Prøvemonterte ei snurre før jeg tok vekk fuglebrettet til batteriet. :P meeen. avgasshuset var feil "vei :P Må ha det motsatt vei for og få plass! :P Det virker som at turboen er speilvendt?! :S Ser tydelig at jeg må finne ei snurre som er rett vei! :P
  20. Jepp, fikk bekrefta det i kveld :) En i gata her som visstnok jobbet med bmw i tr.heim så han skjekket over, og kom tilbake med sikringer osv. Tidligere eier har tydeligsvis gjort noe i fordelingsboksen bak, dermed så var den gamle sikringen sprengt og loddet på nytt. :hvaskjera Skiftet like greit hele oppsettet innvendig, nye sikringer osv. :) Han mente at jeg kunne koble de tre svarte ledningene fra batteriet via den fordelingsboksen fremme. så legge ny fra den bak til batteri. det skulle holde. var en på bimmers.no som hadde gjort det og. Har ingen peiling ang. AC rørene, vet ikke om det kan bli for trangt, har et sett til med de rørene og, må sikkert pakke de skikkelig med varmebeskyttelse? hehe.
  21. Batterifestet fremme ror jeg det bare skal være og meisle rett av, siden dette ser ut til og bare være punktet fast. Om ikke dette stiver av noe på noe slags måte? Blir betydelig mere plass til sneglehuset om så ivertfall. Enn AC rørene? Hva kan jeg gjøre der, kan de taes bort, eller må jeg plombere osv? Takker for svar! :D
  22. Ja var da ute og tok litt bilder av bmwn som den står ute i gården den dag idag! stått nå i 2 måneder. :D Mangler og sette på dørpaneler fremme, pga. sentrallåsene og låsesylinderne må skiftes først. Litt diverse bilder:) + spørsmål ang. enkelte tinger:) Personlig så liker jeg fargekombinasjonen mellom blå metallic og sølv :) iallefall den gang! Innvendig: komplett bygget om fra fult stoff og svart. Til fult grått skinn, 2x el.vinduer, el takluke, el solskjerm bakvindu(ikke koblet, kun manuel enda), lyspotter i kupèlys fremme, over solsjermer og bak, varme og ergoseter :) Dark cloud voltmeter inne i luftutblås på dash. ser den såvidt. Motorrommet: Og et lite spørsmål tilslutt! Som bildet forteller! :-P Altså, Hvilke ledninger er hva, eller den boksen? Og kan jeg bruke noe eller dette til og koble batteriet bak under setet. Eller må jeg trekke ny kabel fra bak, og koble det så sammen med alle de 3 svarte som allerede står på batteriet? :D
  23. Jeg gleder meg, såpass kan jeg si! :D handle lista er någenlunde lang ja. men får bare bruke tida godt :) Fortsatt veldig usikker på ang. bilens bruk da. godkjenning eller ikke godkjenning. eller banebil :) Tenke jeg skulle nappe ut batteriet idag, kabeln er jeg usikker på skal skjekke str. på den. isaåfall er det jo en enkel fiks som jeg har fått hørt nå.. :)
  24. Ikke vet jeg om det hjelper! Men selv har jeg en 520i 24V, der jeg har skiftet alle coiler. og opplevd at bilen har fjusket eller nektet og fyre på alle sylinderene nettopp pga fuktavgivning igjennom coil/plugg.. Skjekk pluggene dine for fukt/sot. Angående bekymringa di for toppakninga, er olje din vaniljekrem lignende? ved normalt defekt toppakning vil du mere litt jagende turtall og temp øk. Kan godt være at du har en "lekk" pakning ja. iværstefall sprekk elr lekkasje.
  25. Har hatt lignende problem selv. Aut. kassa havnet i nødmodus. om det er beregnet for at man skal kunne "komme" seg til verksted har jeg ingen anelse om!:P men der måtte jeg skifte det elektriske som hadde med Aut. og gjøre. Fungerer fint nå. ellers så har slitasje mye og si på en aut. kasse. Som tidligere nevnt her, ang. olje og riktig sort. Har vært bortig kasser som henger seg ved oppstart, og nekter og gå i gir før et par sekunder. Husk jevn sjekk av riktig nivå og olje! Kan enkelt tenkes som at du kvesser en spiker i en blyantkvesser!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår