Gå til innhold

NeDDz

Bruker
  • Innholdsteller

    306
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om NeDDz

  • Bursdag 05/01/1988

core_pfieldgroups_99

  • Modell (eks S4)
    Mondeo
  • Biltype (eks Audi)
    Ford
  • Årsmodell (eks 1995)
    1998
  • Yrke eller sivil status
    Fast ansatt
  • Motor (eks 1.6)
    1,8 zetec
  • Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)
    Sjekk bilder
  • Fylke
    Rogaland

Contact Methods

  • Bosted
    Rogaland

NeDDz's Achievements

  1. Takk for kjekke tilbakemeldinger.. Slikt gir arbeidslyst! :) Skal være kjappere med å legge inn bilder når jeg har kommet lenger.
  2. Hehe jepp. Ser nå at det var stress å komme hjem til tregt nett og laste mye bilder! Må komme over til side 4 før neste update. :) Grillen er ikke så galen nå som den er emblefri, men tenkte å lakke ringen rundt hvit slik som bil..
  3. Thanks :) Nå oppdate igjen.. Subkassen er ferdig og montert! Spiller greit, men må justeres mere.. (som resten også) Har litt kabelstrømper og krympeslange liggende som jeg måtte bruke litt av... Tegningen Kassebygging.... Elverums.... ? :) På plass i bilen :ar: Arbeidsradioen :) Kabelrot før sortering Kabling til forsterekeren som skal være montert på kassen Måten kablene blir festet på, også generelt i hele bilen.... Utstyrseske.. Greit å ha ting samlet i alt rotet Kabelsko + sikring. Kabelskotang med mening! :bf: Jordingspunktet i setet Defa kontakten Montere 300/4´n på subkassen.. Det var alt av bilder jeg hadde til nå.. Enjoy... :bt:
  4. Har skjedd litt på regnfylle høstdager: Har sveiset ramme til batteri, lader, sikringer og subkassen. Kjørende verksted.. hehe... Fikk ryddet og dempet før jeg målte opp og fant ud hvordan ting skulle være. Bildene forteller for seg.... Genial lydløsning da.. :D Greit skittent metallet.. Gikk over med Lynol for å vaske det før jeg grunnet og lakkerte det. Stor takk til Ole T for hjelp til sveising. :dh: Spør om det er noen dere lurer på.. Greiere enn å skrive å skrive. :) Holder på å legge kabler fint i bagasjen samt koble til det andre batteriet og laderen.. Subkassen er ferdig og montert, skal få gang på bilder av dette litt kjapt. :br:
  5. Tweeterne skal ha ha inne i speilhusene så da må det støping til. Har lite og ingen erfaring med støpleplast egentlig, så dette var kjekt å sette i gang med. Maskerte slik at støpeplasten ikke skulle gå igjennom hele speilhuset. Skjærte ut ringer i mdf som jeg festet og vinklet on-axis. Puttet noe papir inni for ikke å støpe igjen hullet. Slik ble "ryggen" Ferdig formet med støpeplasten. Glassfibersparkel, pussing, pussing, finsparkel og pussing Klasket på litt ekstra glassfibersparkel bak for å støtte opp det tynne laget med støpeplast Nærmer seg. Nye tweeteren.. Engen Audio.. Hvilke ble det tro? Sprøytet lim på Vinyl-1 fra Intallbay Ferdig trukket rundt. Tok ca. 1 time :bm: Aldri trukket før da, og i tillegg så var det et mareritt og bli kvitt bølgene.. Ferdig med diskant montert. Montert i bilen. Bilde med prøvevinkling av mellomtonene også..
  6. Hei Da var det på tide å oppdatere tråden med det jeg har flest bilder av.. Går fremover hele tiden, selv om det ikke viser igjen i tråden. Dempe taket og trekke om taktrekket. Demontering Vasket me lynol, selv om det ikke var noe overfladisk skittent. Dynamat Extreme 8mm Splen Så over til trekkingen av taket.. Dynket i støpeplast og herder. Gjorde en liten tabbe med at jeg ristet herderen slik at den ble litt skummete, og da ble ikke blandingsforholdene helt etter 4/3. Mer 4/2 eller noe. Resultatet viser på bildet. Tok en liten svipptur til en lokal som nå er åpnet... Jeg ville ikke gå på å trekke taket selv siden det er såpass lyst, en dråpe gjennomslag og jeg må trekke på ny. Ikke kjekt med den m2 prisen det er på comfort sueden. Lars Ove har pusset ned taktrekket og sparklet rundt taklyset for å få bedre heft over bøyen. Kjent, utolmodig medhjelper som venter klar til å joine trekkingen. "Få gang, jeg vil røke snart" :dy: Legger på comfort suede´n Tilbake på plass i bilen, ferdig trekt. B-stolpene (ved sikkerhetsselen) Pusset ned plasten med 80 sandpapir. På med trekk. Ferdig. Usikker på hvordan jeg skal lage til ved skruehullet.. Noen tips?
  7. Dempet ytterblekket med Bimast bomb, Dynamat Extreme og en dynamat lydplate. Innerblekket ble dempet med Dynamat Extreme inderst, bomb over hullene, asfalt matter og til slutt Splen 8mm. Veldig kjekt å få bilen igjen fra tektylering når de ikke har gjort det de lovet. De skulle sprøyte bunnen, kanter og skjøter med tektyl... Ikke hele flater som de gjorde her. Lynol er et kjempe middel til å vaske bort alt som er på metalloverflater. Etter noen minutters gnikken ble det slik. Begynt med dempingen. Kablingen som viser er til den elektriske vindusheisen. Grei rulle å bruke til å få på platene skikkelig. Ingenting luft osv.. Et lag med asfalt utpå. De to hullene mitt på er for å komme til skruene som fester vinduet. Det er med tanke på soting av rutene til sommeren. Splen ble lagt oppå der igjen før det orignale ble lag på øverst. Luftekanalen måtte vike for å få plass til høytalerledningen til tweeter`n. Dempet bakdørene. Bildene taler for seg... Samme produkter som nevnt før.. Arbeidsbenken for høytalerbrakettene. Utskåret og dynket i polyester. Innslagsmuttere slått inni. Komplett M4 umbrakoskrue med skiver og låsemuttere for å fest braketten i døra. Lodda fast høytalerledningene til høytaleren, brukte krympestrømpe og merket høytaleren. F O R S I K T I G.... På plass i døra. Med dørtrekk. Skal lage et deksel der hvor man ser hvor kartlommen har vært. Skal såklart monteres på baksiden og trekkes i samme vinyl som dørtrekkfargen. Nok for denne gang. Kommer mulig oppdate fra stolpene i morgen. :dj:
  8. Alle kabler ble lagt i vinylstrømper og brukt krympestrøkper i begge ender. Monstercable, Stinger og Kicker kabler er blitt brukt. Brukte sikkert 50-60 strips under leggingen. Kabling til midtbass, tweeter og el. vinduer blir trekt inn i døra. Kabling fra døra/skjermen og ned mot gulvet. 50mm2 Stinger strømkabel fra motorrom og bak til bagasjerommet. Brukte gummi kabelgjennomføring fra Installbay. Det svarte dere ser er tektyl og sika. Ingen fukt skal komme til. Viktig å gjøre det skikkelig når man først er i gang. Kablingen på venstre siden. Midtbass, tweeter, diskant og strømkabel. Remote, ai-net og 2-cha rca kabel. Her under hanskerommet og ned mot gulvet. Høyre side. Midtbass, tweeter, diskant, ai-net, remote og 2-cha rca. Da var kablene trekt. More to come.. Hente kinamat :ag:
  9. Ser at jeg har glemt helt av å poste her på bilforumet.. Tenkte å oppdatere om noen andre også ser gleden i det. :) Fikk byttet spiller brakett(?) igår. Den gamle holdt ikke spilleren helt på plass. De gled litt og litt ut etter som jeg kjørte i humper o.l. Det gamle spillerfeste: Nytt festet plassert og festet: Skrur på noen klips: Spillern på plass med riktig komfårstilling :D Har oppgradert planene med bilen ganske mye fra sist oppgradering. Målet er å få bilen klar før kommende EMMA sesong, og planen er å stille i Experienced Unlimited nå i starten så får vi heller se hva som skjer. Har egentlig gjort flere av disse tingene for en stund siden, men har ikke giddet å oppdatert prosjekttråden da jeg har vært litt på latsiden. Har hatt hele bilen på tektylering, noe bodyshuss(?) og kanal lakkering for bilen 100% nå i vinter. Når jeg først skulle ta full behandling av bilen så fant jeg ut at jeg ville ta fatt på gulvet også. Greit å vite at det ikke vil komme rust ovenifra når man først har sikret seg fra unsiden. Demontering... Ble litt interiør etter hvert.. Greit med stor garasje. Skittent gulv, før vask vell og merke. Noen små sorte prikker som jeg tror eg mid, men teppet og isolasjonen så helt fin ut så tror ikke det er det. Bare kreativiteten som stopper når man skal slippe å demontere for mye elektrisk. Godt igang med vasken. Bare litt pussing igjen, så klar for maling. Malingen påført. Mens malingen tørket så fant jeg ut at tettet trengte sårt å bli støvsuget og renset. Ganske fornøyd med resultatet. Brukte Meguiars Carpet Stain Remover. Fikk bort all dritten og gråfargen kom mer frem. Finner du flekker, så vask dataskjermen din, hehe.. Satte inn en defavifte for å få opp temperaturen og få ned tørketiden.. Satte opp vinduene for å få "gjennomtrekk". Da malingen størknet så dempet jeg torpedoveggen for å få ned litt motor- og vegstøy. Dynamat Extreme ble brukt rett på gulvet og Splen 8mm oppå. Akkurat likt på andre siden. Nærbilde av der hvor strømkabelen kommer gjennom og dempingen rundt. Mer bilder av dette kommer snart. Dempet baksetet på samme fremgangsmåte. Teppet klar for montering. Godt å få ting på plass igjen. Litt trangere enn før, men det gikk helt greit. Finish, more to come :)
  10. Vi har forstått poenget ditt nå, og når det gjelder bilder, så klarer vi ikke se forskjell på VOKSEN som er brukt via bilder. Eneste jeg kommer på her er et bilde Truhaa har tatt av en gammel rød volvo(?) som sto oppi en skog eller noe slikt. Der mener jeg han har tatt et bilde med godt(?) kamera hvor man ser forskjellen på blankheten/wet looken på 2 vokser.. Men jeg vil ALDRI fraråde noen til å holde seg til billigvokser selv om man har ny og blank bil. For å holde bilen like blank og fin, så nytter det ikke å dra innom karcher´n på statoil og rett hjem i TW paste´n. Da har man misforstått.
  11. Hvilket sete var det? Om du har tid og mulighet, så kan du jo ta ut sete og ta av trekket. Vask trekket for hånd i badekaret eller dusjen. Selve sete kan du jo på løs med et rensemiddel da det sikkert sitter lukt i skummen som former setet. Lykke til!
  12. Ok, takk :) Får bare sikre den med noe gjengetape for å høyne kvaliteten og sikkerheten noen hakk ;)
  13. Er det noen polishprodukter som passer til roterende maskin? Til MG gul/finish pad. Hvor i Norge selges http://www.autogeek.net/mgplates.html Må passe best tools sin gule roterende maskin. Kjøpte feil fra mg. For små gjenger. Need help! :)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår