Jump to content
Bilforumet.no

SStande

Bruker
  • Content Count

    353
  • Joined

  • Last visited

About SStande

  • Rank
    Registrert bruker
  • Birthday 12/16/1986

core_pfieldgroups_99

  • Interesser
    volvo 244 prosjekt
  • Modell (eks S4)
    audi coupe
  • Biltype (eks Audi)
    audi coupe
  • Årsmodell (eks 1995)
    1985
  • Yrke eller sivil status
    elektriker
  • Motor (eks 1.6)
    femmer
  • Fylke
    oppland

Contact Methods

  • Bosted
    vågå
  1. Hvor mye trykk kjører du på? Og er du 100% sikker på at reg reima ble riktig etter kam bytte?
  2. Hei, bilen er en 95mod 940 automat. Har problemer med turtallet på bilen når jeg slipper gassen(ved motorbrems) fenomenet skjer når turtallet kommer på magiske 1300-1500 da begynner turtallet og variere opp og ned ca 500rpm. Om jeg er på gassen igjen eller kommer under 1300 så er det ikke problemet der. Noen som har vært borti lignende?
  3. tikkende lyd ja, høres ut til og vær helt forran på motor.. kan være ventiltikk.. reg reima er sjekket 2 ganger uten hell :\ har byttet temp sensor også uten hell.. tomgang systemet er i orden etter mitt hode,men kan ta feil :p nå har jeg omsider fått feilkode på lamda.. men det har vel naturlige grunner siden den får mye i starten og soter kanskje? Skal renske den idag og måle den om den regulerer atter en gang.. begynner og gå veldig tom for ideer.. kanskje det er noe mer fatalt? Tar imot ALLE råd folk kan komme med har sjekket nr på styrenhet også og den stemmer..
  4. oppdatering... registeret er fint.. på tomgang står motorn og hopper og rister,høres ut til at den går på 3.. men ved gass hørest den normal ut.. bare lat.. tar jeg av lmm på tomgang dør motoren helt. dysene er målt til 16.2ohm,rotor og fordeler er byttet,og har fremdeles ingen feilkoder. tempsensor til styreenhet er målt til 6.9Kohm ved 3.5- grader.. skal være 6Kohm ved 0 grader. pluggledninger er byttet..
  5. Kjøp deler fra RSI bor blokka til 96,5 så de passer stemplene fra rsi, kjøp lavkomp stempler med originale råder så kommer du på 5,5 i kompressjon og kan fint kjøre på 1.4-1.5 i ladetrykk :) med 16v topp og dette hær kjører du rævva av fk motorer med vanlig chipp :) husk og chippe hjernen din :) Har vært helt oppe i 1.8 i ladetrykk uten at det var i nærheten av tenningsbank på 95 bensin, men justerte ned igjen til 1,4 grunnet de originale rådene :p Har ikke klart og knekkt rådene ennå her vertfall og den har ikke akkurat vært gubbekjørt :p
  6. sjekk bensinpumpe relet under dashen på høyre side.. hvitt rele med 6pinner.. bare åpne releet og lodde de punkta som har sprukket :)
  7. Disse hjernene er det forskjell på ja. du kan bruke de om hverandre men da vil ikke kaldstarten virke som den skal,harker og hoster på tomgang ved kald motor.
  8. Har nå fått byttet styreenhet til riktig enhet og da går bensinpumpen som den skal igjen,hoppa i bilen i god tro(kald bil) og kjørte en tur,bilen gikk som den skulle i ca 2 minutter så begynnte den og dra dårlig igjen. har heller ikke feilkoder. noen som har ideer? kan det være noe galt med regreima? kil eller noe på hjulet til reima? når jeg ruser den opp og slipper gassen så høres det ut til at det er en mettallisk lyd i motor. Er vel bare og bite i eplet og rive fra hverandre registeret og sjekke der,skal også bytte kjøleveske giver til styreenheten og. Hjelper ikke dette så veit neimen ikke jeg :S
  9. hehe,kan bli forbannet til tider ja :p har problemer selv jeg med en b230fx motor fra 93 240. irriterer meg grønn og finner ikke ut av det... Er nok ikke dumt og bytte til evt turbomotor,da har du jo insprut og org motor bruker mindre en forgasser. går jo an og få forgasser til og gå "billig" også men da er du ikke ivrig på gassen :p hadde en gang en 90 mod 240 med org motor, den gikk på 0.68 l/mila på langkjøring og 0.8 blandet kjøring og det er bra til og være 2.3L fra 1990 :) Lykke til med turbokonvertering isåfall :)
  10. er det originl forgasse på denne? har du sjekket om det er hull i membranen i forgasseren? Er også værdt og ta en titt med tennigslampa vil jeg tro :)
  11. kjøpt en 93 volvo med b230fx motor for og bygge i en 79 244, tenkte jeg skulle få den til og gå som den skal før jeg tar motorbytte på bilene. men står litt fast her. Bilen drar forholdsvis greit opp til 3000-3500rpm og etter det drar den veldig lite, hadde problemer med at bensinpumpen gikk hele tiden dette ble borte og iorden etter jeg byttet styreenheten til bensin. denne var ifra en 90 mod med b230f motor. men bilen drar fremdeles dårlig. og det ble problemer med at bilen går dårligere på tomgang ved kaldstart men dette er vel fordi 90 mod har kaldstart dyse og det har ikke 93 mod. men uansett så drar bilen ikke og jeg har heller ikke feilkoder. Kan det skyldes matepumpe i tank? om jeg flater bilen fra tomgang så hender det at den skyter litt i insuget også og det kommer kanskje av tenningsproblemer? tar imot ALLE ideer her
  12. Er vel ikke såå stor kunst og få en volvo 240 opp i 300km/t.. Ta for eksempel en audi 200 og en chip så kan den dras opp i 300km/t og den har ikke så spesiellt mye bedre aerodynamikk.. senk den litt forran,putt i en frisk motor,m90 kasse eller lignende,skift utvekslingen der bak, finn deg en lang strekke med lite trafikk,trykk hardt med høyre bene og titt på spedometeret(GPS'n) etter en stund på siste giret..
  13. Sliter med og få bilen til og gå over 3,5-4000rpm.! Legger ut litt info om hva som er gjort sålangt: 2.8l innmat fra RSI 12.5:1 i statisk komp,21 i dynamisk komp, 16v topp, sitter en forgasser der nå holley 4150 dobbelpumpe, bensinpumpen leverer 100gph og har max 8psi i trykk, innsugskammen fikk jeg besked om å vri 4grader etter så det er gjort, har saab fordelerlokk og kortet fordeler(problemet er at fordelern ikke har vakum eller vekter) lurer på om man har en fordeler med vakum og tar av vakumslangen,justerer tenningen og har på vakumen igjen. blir det da slik at du får mindre på tomgang og til det du justerte til ved gasspådrag? grunnen til at jeg ikke har vakum er at plassen er veeeeldig dårlig!! trenger sårt forslag til hva som kan være galt. TNX
  14. Hei. kan fortelle deg at jeg sliter veldig uten vakum og vekter! Jeg har en b230 blokk med 2.8l RSI innmat, 16v topp, og en holley 4150 forgasser bensinpumpe er en holley som gir 100gph og max trykk på 8psi. Kan også nemne på at det er 12.5:1 i statisk komp, ligger på 21 i "crank"komp. bilen drar flott opp til 3,5-4000 da begynner den og harkle og hoste og "dør" ut. og for de som er kjent med b230 blokk og 16v topp så blir det veeeeldig dårlig plass til fordeleren! Men du sier her at på tomgang så har ikke vakumklokken noe og si, men når man tar av vakumslangen så minker jo turtallet. Om noen har en flott ide til hva jeg kan gjøre for og få på vakum eller vekter så tar jeg gjerne imot forslag! eller om noen vet hvorfor den "dør" ut ved 4000rpm? det med vekter? er det sett man får kjøpt? Beklager litt OT.
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.