Gå til innhold

Sweeper

Bruker
  • Innholdsteller

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sweeper

  1. Jeg lurer på om noen her har et koblingsskjema for hvordan du skal koble inn bakhøyttalere på en standard Volvo CR-705 bilstereo (Gammel stereo med radio og kasett spiller og ikke mye annet for å si det sånn) fikser en slik til faren min og selv om jeg ikke er noen kløpper med stereo så tviler jeg på at det vil funke greit å bare hekte bakhøytalerne på fronthøytalerne. Bilen det er snakk om er en Volvo 740 GLE Sedan om det hjelper noe da.
  2. Å vite bil og motortype hadde vært svært behjelpelig her. Som oftest burde CO stilles med tilgang til apparat, kan faktisk være så enkelt som det å bytte tennplugger noen ganger.
  3. 4WD ANBEFALES! Men skal du ha rå knusekraft så er Aston Martin DB9 kongen av purkødleggelse. Tung bil i høy hastighet er skummle greier. Skulle du ha problemer så sitter jeg på en trainer til PC som kan slå av bustingen helt og holdent men piggmatter blir fortsatt ett problem da. Men prøv først med en 4WD bil eller noe tungt for noen slagkraftige argument mot purken, bare smadre i vei.
  4. Personlig venter jeg også angående PS3. Men jeg venter av andre årsaker enn pris, det er at jeg ikke har bestemt meg, jeg sikter mest til GT5 og sånn som det ser ut nå, så ser det skummelt ut...
  5. Vell GT5 ser ut til å bli et Massive Multiplayer Online Racing Game om Sony får det sånn som de vil. Online mulighet er greit men nå er det snakk om at du må være tilkoblet internett bare for å spille single player også (Sjekk sitatet fra Polyphony i GT:HD er blitt kansellert nyheten) Ikke gode nyheter nei.
  6. For å si det sånn... Det å spille på konsoll og spille på PC er som å ha en Ford Mustang (Eller en høyytelses sportsbil, sett inn din fovoritt her) mot å eie en Honda Civic, Toyota Yaris (Eller sett inn en kjedelig framhjulsdrevet familiebil her) Familiebilen starter og går greit fra a til b uten noen problemer som oftest. Mens sportsbilen ofte må inn og du må skrue mye for å få det hele til å virke... Men da er spørsmålet, hva er morsomst å kjøre? Tror nok det blir sportsvogna som er PC'n i dette eksemplet. Personlig eier jeg både konsoll og PC men jeg foretrekker PC'n for seriøs spilling. Ellers tror jeg nok at trådstarter har kjøpt katta i sekken når det gjelder PC. Er ikke sikker på om du kan trekke ett større skjermkort, vet i allefall fra Dell sine maskiner at strømforsyningene lever i grenseland for å forhindre for store oppgraderinger og om noe skulle være likt med Packard Bell så sliter du med et bedre kort. Personlig bygger jeg PC'n selv, kjøper delene og setter sammen selv, er enklere om det blir feil også, da slipper du å sende hele rukklet inn til bytte eller service (Blir som oftest bytte da) du tar bare ut den kranglete komponenten og sender den inn, uten å måtte sende hele maskineriet.
  7. Audi'n får du KUN i Quick Race eller så må du hacke den inn på et save noe som er svært vanskelig for tiden.
  8. Har du tatt tempen på skjermkortet ditt? Om det går varmt får du det vi kaller for "artifacts" disse dukker ikke opp på screenshots men vises godt på skjermen. Om du får dette ved "kald maskin" så er det neppe temp relatert, da kan brikken på kortet ditt synge på siste verset.
  9. Dette har en relasjon med en annen tråd som SubaruL skrev og om du skal forstå det hele så må du lese hele tråden som ligger her: http://www.bilforumet.net/showthread.php?t=145245 Er vell noen som er litt lite imponert over SubaruL etter det der ja ;)
  10. Vell alt er avhengig av hva du har råd til å betale i første omgang og hva du har nå. I mitt tilfelle kunne jeg hente ut litt ekstra ved bytte til et bedre skjermkort: AMD Athlox XP-M 2600+ @ 2200 MHz 1024Mb RAM PC3200 Corsair GeForce 4 Ti 4600 EPoX 8RDA+ Hovedkort Jeg svidde av litt ekstra cash på skjermkort og for å si det sånn, jeg har ingen problemer den dag i dag med det hele. Jeg spanderte på meg et Point Of View 7800 GS kort med 256Mb RAM i AGP utførelse. Men jeg gjorde en oppveing av hva jeg hadde råd til. Enten, nytt Hovedkort og CPU og beholde GeForce4'n eller så spandere på seg et råere AGP kort. Tragisk nok så hadde jeg ikke anledning å bringe maskineriet til Sverige så jeg får ikke spillt så mye på den da men jeg synes fortsatt at jeg fikk det jeg ville ha. I ditt tilfelle om du har penger så ville jeg vurdere hva du har råd til finansiellt sett, kan du vente og har litt mer cash kommende inn så anbefaler jeg å vente også ta en full oppgradering (Ikke glem strømforsyning da, den må være kvalitet!!!) men har du et stivt budsjett og vil ha litt kraft så gjør du som meg og kjøper et billig kort nå og forlenger levetiden litt mer til du kan få inn mer penger, selvsagt så trenger du IKKE å legge like mye penger i det som jeg gjorde da ;)
  11. OUCH der har vi jo problemet med en gang jo. Gamle GeForce4 MX mangler ALT som heter shaders og litt til. Står også i readme filen at MX kort støttes ikke så du må nok ha nytt ja. AA innstillinger og nye drivere kommer ikke til å hjelpe deg i det hele tatt med noe slikt under pansret. Er som å komme med en standard Volvo 240 til ett løp i GT500 klassen i Super GT. Du kommer til å falle ut med en gang etter start ;) Kort og greit, stikk på HW.no og søk etter billigste webshop for nytt skjermkort eller ta en titt på noen bruktmarked som QXL, Ebay eller HW.no's bruktmarked for skjermkort, om du finner et 9800 Pro så skal det nok gå ganske greit til en billig penge.
  12. Om du har leket for mye med AA så må du påtvinge at den skal av. I windows høyreklikker du på skrivebordet og velger "Egenskaper" eller "Properties" Så blar du til avansert eller den borterste tabben og leter opp "innstillinger" er forresten samme plass hvor du stiller oppløsningen på skrivebordet. Avhengig av skjermkort produsenten så skal du nå komme inn i et virrvarr av menyer og her må det letes etter "Anti Aliasing" slå den over fra "Programstyrt" til off. Så er det bare å prøve, i verste fall før du bruke gamle drivere. Og til dere som prøver å kjøre på Intel skjermkort, se min tidligere post 4 sider bak eller mer, men et kort svar er at det går ikke.
  13. Sweeper

    Rx7

    Her til lands er jeg ikke sikker men jeg ville anbefalt å dra av et stort wankel miljø utenlands sånn som http://www.rx7club.com ofte raske svar, faktisk så er problemet at tråden din mest sannynlig "drukner" etter en dag ;)
  14. Disse er i det fancy reward card challenge løpene eller noe sånt. Du må komme deg opp på gullnivå får å låse opp. Og noen er online bestemt, men om du er lat så har CheatHappens.com en trainer som kan låse opp hele greia, kan også tillate deg å starte med hvilken som helst bil ut av den vanlige car loten på starten av spillet. Så om du har lyst til å denge motstanderne og Kenji i en Skyline GT-R eller Porsche 911 så kan du det ;)
  15. Nei nå har jeg lest denne tråden lenge nok uten å ha sagt det men nå føler jeg at jeg bare må si det. Her er en viktig opplysning: NFS serien har ALDRI vært simulasjon, har kanskje hatt muligheten og laget en modus som de har døpt Simulation (NFS 1 og 2 løper i hodet på meg her) men de er IKKE siktet på simulasjons markedet. NFS har aldri planer om å bli simulasjon heller så om du går å venter på noe som kjennes ekte så må jeg bare meddele deg at du er kommet feil, NFS er tvers igjennom et arkade spill som du spiller uten å måtte tenke for mye på fysikk og diverse. Personlig regner jeg meg ikke som er arkade racer men jeg har ikke noe imot å slappe av med et i ny og ne, har jo GT4 og Enthusia om jeg vil ha en dose simulasjon. Beklager, men arkade er og blir arkade folkens, om EA slipper deres simulasjons konkurrent til GT4 så blir det NEPPE under Need For Speed tittelen. For å være ærlig synes jeg at EA snart skal komme seg rundt og lage PC versjonens GT4 konkurrent. Kan vi konkurrere med tastatur? Ja, GTR 2 har bevist at det er mulig.
  16. Har du nok power så kan du jo prøve mitt triks da. Press deg foran også når han prøver et kontra angrep på deg så sørger du for å introdusere han til Mr Autovern. Funker fint faktisk, men kan være farlig der hvor autovernet er skrøpelig og gir etter, kan hende du også drar etter ;)
  17. Vell skyld på Intel og ikke EA for det der, det der Intel søpplet er bare en merkelig unnskyldning for et skjermkort... For å si det sånn, teknologisk oppbygning er det som om du tar en gammel 1980 talls Opel Astra stasjonsvogn med masse rust og sender den til et løp mot racing biler fra JGTC og bilen er i standard trim. Kort sagt, det er noe møkk de der Intel kortene, støtter svært dårlig 3D akselerasjon, eneste de kortene duger til er websurfing. Til den dagen Intel får banket hodene sammen og støtter teknologi som T&L fullt ut og diverse DX8 og 9 features så må vi nok se lenge etter spilling med disse kortene. Personlig spiller jeg på en AMD Laptop med en ATi Radeon X200 Xpress kort for tiden, går glatt men uten noe mye pen grafikk da vell og merke. Skal bli rått å prøve det på min stasjonære PC til jul med et 7800 GS kort. Morsomste er at denne laptopen jeg har kjøpte jeg på Elkjøp for rundt 5k... For øyeblikket synes jeg spillet er ganske ok om ikke supert, rikelig med FMV sekvenser i allefall i starten som skaper en historie, spør du meg er det en viktig ingrediens for EA når de lager disse spillene. Uten det tror jeg nok at de hadde tapt en del poeng ja. Gjenstår å se om det holder seg utover spillet, sliter med politiet for tiden, begynner å bli vanskelig å riste av seg, pursuit breakerne funker ikke sånn som i Most Wanted og da blir det verre å riste av seg purken. Savner MW traineren min med instant speed cheat og alt det, den var for å si det sånn, politiets verste mareritt, tror det ofte kunne stryke med 80 politibiler på kort tid.
  18. GTR2 er fantastisk, elsker skaden og at du kan skreddersy spillet akkurat slik du vil ha det. Også traction controller, ABS systemene og alt det der, de er supre, perfekte for keyboard / tastatur sjåfører, endelig kan vi nyte simulatorer også.
  19. Vell, jeg må ha misset den posten men jeg må bare si at jeg SKREV at det var et rykte. Og rykter trengs ikke å være sanne gjør de vell?
  20. Noen amerikanere har trikset med å gi bilen litt HB (Sprit, alkohol eller 96%) før de skal på kontroll. Hjelper dem med renere avgasser tydligvis, men hvor mye det hjelper vet jeg ikke.
  21. Tror det er noe rot med Honda og lisenser der. Rykter skal ha det til at de vil fjerne seg fra "Ricer" taggen de har fått i statene så da har du kuttet alle bånd til ricer spill sånn som NFSU serien. Om det funker vil tiden vise, den nye Civic'n skriker en politikk som dette: "La oss lage den nye bilen så stygg som mulig slik at alle kosmetiske mods blir seende bra ut!" Uansett, det gjenstår å se hvordan dette spillet blir, hadde blitt bedre om vi hadde fått noen virkelige bodykits. For eksempel når vi får kjøpt en Serie 6 RX-7, så vil jeg ha muligheten til å gi den Serie 8 utseende.
  22. Er mulig, men da må du kjøpe noe som heter Action Replay MAX siden GT4 ikke har innebygde koder. Men med AR MAX kan du gjøre andre ting også, sånn som å kopiere saves og replays over til PC'n din fra minnekortet.
  23. Kan delvis gjøre det, men bommer da for ofte på finturtallet, har helt spesifikke girings punkter med min R34 GT-R, for tidlig og jeg mister tid for uutnyttet kraft for sent og jeg går inn i dalende laddetrykk. Det gjelder å treffe akkurat, hører på lyden når jeg nærmer meg så titter jeg på turtelleren for å bedømme hvor langt jeg har igjen.
  24. Godt spørsmål, men jeg vet av noen som IKKE kan kjøre manuell uten å glemme å gire opp og ned. Gjorde en god del "bomgiringer" i starten og utforkjøringer fordi jeg så for mye på turtelleren. Nå kaster jeg bare et kort blikk så vet jeg om jeg skal gire eller ikke og hvor langt det er igjen. Det å lære seg manuell har MANGE fordeler, kast ut auto kassa i dag ;)
  25. Vel, om du ligger langt unna Opel så skal du være trygg... De bilene ruster så fælt at du nesten kan høre at dem ruster om du legger øret til... Men ok, Opel kom verst ut under Motors rust test med japanerne mye høyere opp på listen, tror Nissan var verst av Japaner gutta med de andre tyske merkene med merkbart mye mindre rust.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår