Gå til innhold

Pokerfjes

Bruker
  • Innholdsteller

    290
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Pokerfjes

  1. Skrudde starteren fra hverandre, den så ut som ny. Går rundt når jeg kobler strøm rett på i bilen, ikke noe galt med styrestrømmen. Men med innslaget så går den ikke rundt/klarer ikke drive svinghjulet rundt. Kan det være den messingforinga som er slitt så skjeivt at starteren ikke vil gå rundt? Siden den bare er 2 år gammel, er det ett bedre og mer solid alternativ?
  2. Jeg har også problemer med starteren for tida. Den går ikke rundt i bilen, men ute av bilen funker den fint. Innslaget slår inn også når den står i, så det er ikke styrestrømmen. Det samme skjedde for ett par år siden og da var det visst en messingforing startmotorakselen går inn i som var slitt så den og starteren ble bytta. Det har tydeligvis skjedd igjen. Noen som har vært borti dette problemet? Vurderer å skru frahverandre starteren, og kanskje legge en ny styrestrøm samt pusse koblinger og poler( i motsatt rekkefølge :) ). Men tar gjerne imot ideer
  3. Takk for svar. Det var den jeg sleit med å løsne. Men med nok varme og makt fikk jeg det fra hverandre, og bytta mutter og ledd :-)
  4. Hallo godtfolk. Har ikke bytta styreledd\endeledd sjøl før, men virker som en grei prosess. Satte i gang i går og fikk løsna kula, men selve leddet sitter som juling. Har varma det, brukt rustløser og slått det. Nå er den sekskanta delen av styrestaget runda(brukte først fastnøkkel, så den trofaste sveisetanga som aldri har svikta før), og leddet har ikke rikka seg en millimeter. Så vurderer å bytte hele staget, men hvordan i all verden kommer man til ved indre leddet? Ser ut som man må av med traversen omtrent. Hvis noen har en bedre løsning er jeg meget takknemlig for å høre.
  5. Lurer å veldig på det, men har ikke fått noe svar. Mener å ha lest om det samme problemet for ett par år siden på vacn, men nå har jeg søkt meg blå og finner ingenting. Men tror den gang at jeg leste noe om tetningene rundt dysene som ble morkne som gjorde at det kom fuktighet inn der.
  6. Hei. Har eid en flott audi 100 c4 2,3 i 1,5år nå. Den har ganske ofte vært kranglete i regnvær, men det har toppa seg nå. Problemet: Når det regner eller nettop har regnet kan man ofte kinne lenge uten å få start på den. Kan holde å vente en halvtime etter regnet så starter den. Ellers så fjusker den lite, kun etter regnvær. Når det er tørt starter den alltid. Jeg har byttet fordelerlokk og plugger. Men nå har ikke bilen startet siden søndag(har regnet stort sett vær dag). Men idag var det opphold så jeg så på saken. Det er gnist og det kommer bensin i bensinfordelern. Hva kan det være? Symptonene kunne vært falsk luft, men er det grunn nok til at det kun skjer i regnvær? Stor takk til all hjelp!
  7. Vet jeg drar opp en veldig gammel tråd nå, men lurer på om dette kitet inkluderer bakfanger, ser det står hækskørt, men er det det samme som bakfanger. Må vel ha front og bakfanger til m3 ettersom de er breiere? Og en ting til, bytte fra 4 til 6 sylindra motor i e30, kreves det noe sveising på motorfester? Eller er det bare å bytte girkasse og mellomaksel? Takk for svar.
  8. Kjempekul bil, bra med potensiale i de bilene, fint det er noen som ser det. Men du Polo Classc, får man kvassere kamaksler til disse motorene? ser f.eks velox selger kammer til alle 8v motorene, men gjelder\passer det disse minste og?
  9. aiai, 2400!! hehe, får nok slå fra meg den drømmen ja. Inntil du vil selge :). Anyways, gleder meg som en unge til å se en av norges kuleste polo i action!
  10. Heter de felgene BBS e68 eller er det noe annet du mener? Fikk veldig lyst på akkurat sånne etter litt photoshopping, men finner de ingen plass. De er vel ganske sjeldene kan jeg tenke, men så sjeldene?
  11. ja, det er en egen sikring til spiller kursen. Sikringspanelet er vel under det dekselet unedr rattet. Det skal stå der hvor de forskjellige kursene går. hvis ikke står det i instruksjonsboka.
  12. bump :) har vurdert en slik bil sjæl dvs. vet at de ruster i kanaler spesiellt, men utenom det?
  13. Ok, bare legger det ut her så andre med lignende spørsmål kan se. Vil først si, jeg er absolutt ingen mekaniker. Har liten erfaring,men må jo prøve en gang. Det var jo en fyr som kunne gå på vann, så dette burde gå :) Bensintilførsel 1. Kan jeg bruke orginaltanken fra caddy? etter hva jeg har skjønt så har den innebygd mek. pumpe. Er det bare å koble på bensinpumpa fra Gti'n? Og bensinrøra? For ikke å nevne den tingen som mottar bensinen i retur(vet ikke navnet på den.)? Motorbytte 2. Planen er å sette en palle under motoren, løsne motoren og løfte opp fronten på bilen med talje. Vil det gå så greit som jeg håper? Ledningsnett 3. Hvilket av de må jeg bytte? Jeg har begynnt å pille ut alt og markere det. Ser forskjeller allerede, men f.eks. det innvendige er vel likt? Bremsekraftforsterkeren 4. Denne er bare å løsne, og bytte? Bruker de samme pumpe? Er sikkert masse jeg har glemt i farta, men det er seint...og jeg vil sove!! Men takk for svar!
  14. Ok, spørs om ikke det var inspirasjonen jeg trengte :spin . Var det du som bygde om? har ett par spørsmål om ombygginga hvis det er greit.
  15. Ok, har ett dilemma nå For en uke siden kjøpte jeg en hel golf gti delebil(kan ikke registreres). Har drevet å plukke den i deler siste uka for å bygge om caddyn, men jeg har begynnt å tvile. Grunnen til det er at jeg setter kjøreegenskaper over motor, og virker ikke som det er caddy sin store side. Er det noen som mener noe annet må de gjerne si ifra, har ikke fått kjørt min så mye (hardt) pga. dårlig registerreim. Så enten forblir caddyn en kul bruksbil med 1,6l i tilegg til at jeg kjøper meg en golf\jetta og putter gti i den. ELler så blir Caddyn Gti :) Hva mener godtfolket?
  16. Fant ikke noen grei tråd om motorbytte, så jeg bare bumper denne. Har en -83 Gti-motor på hånda, er det noen som vet hva jeg trenger for å få denne til å gå i en Caddy 1,6b-88. Jeg har lest at motoren skal gå rett i, og eksosen kan jeg vel få ordna. Men det er mest bensintilførselen jeg lurer på. Gti har vel elektrisk pumpe. Bør jeg isåfall bare montere en elektrisk pumpe? eller er det andre ting her å tenke på. Er ingen dreven mekaniker, så motorbytte kan bli avblåst. Men man lærer jo av å gjøre, så tenkte jeg skulle gi det ett forsøk. takk for svar edit. glemte at ledningsnettet også byttes
  17. takk for respons. Det er dårlig gjort å gjøre sånn med en stakkars caddy ja, den har aldri gjort en flue fortred :) . Har vurdert å sveise på en sånn plate bak ja, men etter litt bildesurfing føler jeg at den løsninga er litt vel vanlig. Så tenkte å prøve på enten strøkene nedpussa og polerte orginalfangere bak, eller delt kromfanger fra golf. Kjøpte meg noen litt mere komfortable felger\dekk idag. 6x14" ATS Cup med 195\60 . Med andre ord ikke noen lowriderprofil, men det så rimelig greit ut, og blei himmelsk å kjøre med i forhold til de 215 dekka. Det er det eneste jeg har fått gjort de siste dagene, pga. dårlig vær. Men mer kommer nok snart Edit. 3\8-07 Yes, da var dørpaneler kjøpt, og på plass!
  18. hehe, men på den 4. så er det vel enten - Hvis bilen blei stjålet, så får ikke eieren noe problemer vel, - Men hvis han ikke vil anmelde det, eller hvordan det blir, så regnes det som at han lånte den vekk til en full person. Derav delvis hans skyld I den juridiske orboka finnes ikke "tjuvlåne" Husker en tilnærma lik episode, bare med moped for noen år siden. Siden det var vennen hans, sa han(eieren) at føreren hadde lånt den. Begge mista lappen and then some
  19. cot damn... Det var sjukt kult, savner polo når jeg ser sånne bilder. Din er helt fantastisk, og de felgene.. mmmmm
  20. På tide med oppdatering. Gjør hva jeg kan, men blir mye jobbing og lite penger til bil for tida. Men jeg har fått fjerna de grusome blå fangerne, den ene kunne jeg skru av og den andre måtte kappes i småbiter for å komme av. I tilegg fikk jeg kjøpt rød akryllakk til baklyktene, og snudde de opp ned så jeg får hvitt blinklys... mener å ha lest det her på forumet en gang. Jeg har aldri gjort det med baklykter før, og hadde aldri venta meg ett så godt resultat. De ser orginale ut, må se skikkelig nærme for å se noe oransje igjen. Synes det hjalp veldig på utseende. Også fikk jeg kappa til en plate som skal dekke de hullene i coupeveggen. Skal lakke hele lasteplanen snart, siden det er i forskjellige farger og drit. Men det er ihvertfall tett og ser ikke så teit ut. Skal også sparkle igjen "kløftene" mellom plata og resten. edit. har glemt å vise hvor fin basskassa var, og i hvilket materiale den var i. Skjønte fort hva som lukta så jævlig
  21. Har pussa noe ned på sida, og lakka med boks. Det holder inntil videre Også ett skrytebilde, når jeg kom hjem og sjekka skikkelig fant jeg til min forskrekkelse "perfekte" kanaler og nesten null rust under!! det er ikke dårlig for en såå velikeholdt caddy!
  22. Og så, en hel post dedikert til en av de tidligere eier sine "påfunn" Hmm, basskasse. Kappa i karroseriet og lagd resten av kassa i drittspon hengsler til dasslokket gassdempere til dasslokket, riktig montering=en bøyd spiker! Reparering av vannlekasjer, byggmakkerteip Fangerne bak, i en lekker farge! Montering av frontfanger, riktig det? Begynnt å pusse... Mener ikke å henge personen ut, bare vise at noen gir faen i bilene sine :)
  23. Felgene er ett ukjent merke med 215\40-16 , hehe, ikke helt riktig. Det sporer veldig, og føles feil ut. Men de var det eneste komplette settet jeg har liggende Skal ha på enten disse; Revolution 7x14 Eller disse, Ukjent 7x15 I tillegg fikk jeg kjøpt meg små speil hos en lokal høgger+ en ny grill og en noe bedre eksos. Så sånn ser den ut idag(22.07.07)
  24. Morn! Kjøpte ny bil for noen uker siden....igjen(4. på ett år elns. :scared ) Hadde latterlig lavt budsjett og valget fallt på Caddy , når jeg fant en billig og kurrant. Beskrivelsen i annonsen var; Grei bil, starter og går. Årsavgifta var betalt og den er eu-godkjent til august 08. Perfekt for meg! Som alltid var jeg på leiting etter en bruksbil jeg kan gi faen i, men sånn blir det jo aldri. Er en sjelden bil å se på veien så får gi den kjærlighet. Sånn så den ut når jeg kjøpte den. Med den utrolig deilige rs-fangern! Begynte øyeblikkelig å jobbe på den. Først å fremst - Fikse eksosen, den var kaputt - Rive av rs fangeren og kaste den til heeeeelvete!!! - Fjerne horna\tutene. liker ikke kjøringa til turister mer en nestemmannen, men finnes jo grenser... - Fjerne panserforlengeren - Bolten som holder dynamoen var knukket så den hang løst. Selgern visste ingenting om det, hehe... - Bytte til 2 lykters grill - Litt småtterier på motoren osv. osv Planene utenom det er at den skal bli kul, stilren og clean. Ikke noe stylingstull(hater ikke på styling på rette biler, men caddy er ikke en av de). HJUL\UNDERSTELL - Nye dekk til ett av de andre settene felger - Senke, axelflip bak, og fjærer\dempere foran - Kanskje noen stag hvis jeg skal kjøre fort :) - Planen er rustfri her og EKSTERIØR - Fjerning av all rust - Etterhvert, lakkering(Lofotengrun eller lignende) - Frontfanger, har lyst på Polardego's kromfanger, men har nok penger i øyeblikket. Så blir nok en orginal fra høggern. - Bakfangerne. Enten skal de lakkes sort. Eller pusses og poleres. INTERIØR - Nytt instrumentpanel, da det er litt fucka. - Andre seter? - Har lyst på det gamle GTi rattet fra før 79 - Midtkonsoll med instrumenter muligens. - Ny bakrute, helst skyverute. MOTOR - Bytte Registerreim - Bytte olje,oljefilter, luftfilter,plugger,pluggledninger+++ - Bytte motor etterhvert, gti hadde vært kult. - Har lyst på rustfritt eksosanlegg, skal ha etterhvert. Hatt det fint denne motoren, det filteret veide flere kilo sikkert... Etter en kveld med demontering og felgbytte blei den slik
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår