Gå til innhold

TLAudio

Bruker
  • Innholdsteller

    562
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av TLAudio

  1. "Bildeler selges: Audi 100 c4 karroseri. 91 mod. 2.8v6 manuel å quattro alt ska bort.. El skinn seta fram å vanli skinnsæta bak." Bilen står i Sør - Trøndelag. Lagt ut under min profil for en kompis, det er ikke jeg som selger delene. IKKE PM, IKKE MAIL. Selger kan kontaktes på : 466 233 86 469 817 20
  2. Har fått til hornet/tuta :) Fant den under no plastikk deksel under bilen.. Ser for meg at det må være en uorginal montering... Ga opp strøm i kveld, prøver igjen imorra.. :( Ser ut til at jeg må trekke fra batteri og frem, fant ingen deksler med "pigg" til startkabler eller andre steder med konstant 12V.. Tenkte på å ta fra starter eller dynamo, men ser for meg at det kanskje er litt "usunt" i lengden? Så hvis noen kan tipse meg om hvor jeg tar strømmen fra i motor rommet, blir jeg bare happy for det :D Tok av litt dørlister og trekket i bagasjen, og der ser det jo greit ut å trekke kabel, men hvor går jeg igjennom torpedo veggen? Fant ingen kabelgjennomføringer fra motorrommet og inn heller...
  3. Hei. Er helt fersk med mercedes, så jeg håper dere kan hjelpe meg. :) Driver å monterer ekstralys, og nytt horn. 1. Finnes det noe sted jeg kan hente 12V konstant fremme i motor rommet? 2. Hvor er selve hornet lokalisert i motorrommet? 3. Hvis jeg må trekke egen ledning fra bagasje/batteri til ekstralys, hvor er best å legge den? Erfaringer?
  4. Eller har noen andre tips til trim? Hvem har best styling i norge til denne bilen? Har vært inne på BS bildeler, men syntes de hadde dårlig utvalg..
  5. Er en 88 mod. Skiltnummer slutter på partall
  6. Sjekker en bil jeg tenker på å kjøpe.. Ifølge reg.nr ble bilen eu godkjent ifjor, men har frist juni iår på ny godkjenning? Hvorfor?
  7. Selges hel som rep. objekt eller i deler. Motor er defekt, girkasse/clutch OK. Elektrisk vinduheis på begge bakdører er defekt. Dørlås på bagasjeluke må byttes. Bytte motor ligger på mellom 5000 og 15000, så kjøper du bilen komplett får du en billig bil. Skambud for bilen hel, under 15.000,-kr, avvises! Reg.nr VT 13939. Bilen var i daglig drift frem til påsken iår. Bilen står med skilter på nå, men de blir vel levert i.o.m at forsikringen er sagt opp. Ring eller mail. GSM: +47 93679029 MAIL: Liseth@home.no
  8. Bilen har AC, el.vindu foran/bak, el. speil, setevarme, høydejusterbare seter, fjernkontroll på dørlås etc.. Når det gjelder motoren er det en motor som ble satt inn fra forsikringselskapet da jeg kjørte i grøfta for å unngå elg to vintre siden. Kan være den ikke var helt bra, siden det var bytte motor, men verken forsikringselskapet eller verkstedet vil ta noe skyld siden det er nesten to år siden.. 20.000,- kr er det jeg har blitt anbefalt som pris av folk som skal ha greie på det. Jeg aner ikke hva den er verdt slik den står nå!! Jeg er 30 år, har absolutt ingen peiling på bil, så at jeg er pissryss som ikke vet hva jeg gjør synes jeg var en feil antagelse. Min stefar, som nevt tidligere, var mekaniker i mange år og han har gjordt alt av service og vedlikehold på bilen når det har vært behov for det. Og det han ikke har klart har Mekonomen på Flisa gjordt. Men jeg selger den IKKE for 5000,-kr, for det synes jeg er landeveisrøveri.....
  9. Ringte bil1din idag, men de skulle ringe tilbake med pris på motor. Har også funnet ut at 110HK motorer med motorkode AHF passer rett inn.. Etter å ha snakket med Hamjern bil, og andre, har jeg bestemt meg for å selge bilen, og heller kjøpe meg ny. Har funnet en Skoda Octavia 1,8i bensin til 45.000,-:) Så da er bilen til salgs. Etter råd fra merkeforhandler og uavhengige mekanikere, har de rådet meg til å legge ut bilen til 20.000,-kr, da det fortsatt er mye bil igjen, og at man fortsatt har fått en billig bil etter å ha kostet på et motorbytte etter kjøp av bilen. Prisen kan diskuteres..
  10. Ringer Hamjern Bil imorra å spør, jeg.. Fant en 110 HK til 8000,- på Finn.no.. Like greit å øke krafta litt når man allikevel må køpe ny.. Nå skal jeg slå av alt, og ikke tenke bil før imorra! Har surra en del tanker rundt detta siden igår:( Takk for all hjelp og tilbakemeldinger, folkens:)
  11. Neida, stefaren min er mekaniker, og han sa den hadde skåret seg.. Det var han som prøvde å dra den igang, men hjula låser så fort man slipper clutchen..:( Etter vi hadde prøvd å dra den igang, kom det tre pipelyder fra dashen, så begynte oljelampa å blinke... Takk for tips angående motorer:) Kan jeg sette inn 110HK motor, selv om jeg hadde 90HK fra før? Passer motorfester og girkasse fra 90HK på 110HK motoren?
  12. Er ikke sikker på motorkoden, men det er en 1,9 TDI 90 Hk.. Fra 1999.. Er nok en tidlig '99 modell, for den er uten takrails. Har lagt merke til at det finnes flere 99'mod med rails, så da går jeg ut ifra at min er en tidligere utgave.. Står også GLX bak, hvis det sier dere noe... Hva vil det koste for en ny (brukt) motor? Sitter å vurderer om jeg skal bare selge den billig som den er, og kjøpe ny, men alt avhenger av hva et motorbytte ville koste.. Finnes det skrothandlere med nettbutikk? Er liksom ingen som har åpent i påsken..:(
  13. Rasa motoren i Skoda idag. Kvalte motoren, skulle starte igjen, så vil den ikke snurre i hele tatt.. Prøvde å taue den igang, men kula låser så fort jeg slipper clutchen.. Så da skulle vel den motoren være ferdig:( Noen som har tips om hvor man får tak i ny brukt motor? Hva vil det koste meg å bytte motor? Lønner det seg bare å skrote bilen, eller selge den som delebil?
  14. Ta et bilde... Er det deksel rett utenpå høytaleren, eller er det plast deksel som sitter fast på orginalinteriøret? Sitter høytaleren under orginalt gitter som "sitter fast" i interiøret, må du nok av med dørsiden. Ser det ut til å sitte løst, prøv med en bred flat-trekker, men vær forsiktig.. Riper i interiøret er ikke ønskelig.. Med et bilde som referanse, er det lettere å hjelpe.
  15. Var på gatebil Ice Festival på Vikiskipet,Hamar igår. Du dæven så mye kul kjøring med bilcross, rally, shortcar, FMX, Drifting, motorsykkler OG GOKART!!! Petter Solberg hadde duell mot Henning Solberg, der Henning kjørte rallybil og Petter GoKart!! DRITRÅTT!! Tror det ble satt noen nye banerekorder i Vikingskipet igår... Sønnen til Petter, Oliver, kjørte også oppvisning sammen med andre unge gokart førere! GoKart på is ser jævlig rått ut, og er noe jeg absolutt vil prøve:)
  16. Hvis du fortsatt vil ha setet ditt foran, kan du det. Du kan koble ut airbagen selv, og alt du trenger er logisk sans og litt verktøy. Slik gjorde jeg det: Bestill airbagmotstand fra din lokale skoda/VAG forhandler. Denne koster ca.:600,-kr, og i denne pakken følger alt du trenger med. (Også klistremerke om at airbag er koblet ut.) Når du skal montere motstnaden, MÅ DU KOBLE FRA BATTERIET!! Når batteriet er utkoblet, skrur du løs airbagen. På baksiden av denne er det en kontakt som du trekker ut. Motstanden du har mottat skal kobles inn i denne kontakten. (Altså på ledningen som kommer fra bilen, IKKE bak på airbagen.) Airbagen kan du egentlig ta ut av bilen, siden den ikke lenger er tilkoblet. Når du er ferdig med dette, kobler du til batteriet igjen, og starter bilen. Nå kan det hende at airbag lampa di lyser konstant, men dette er fordi den ikke "kjenner" igjen den motstanden du har montert. Dette fikser du ved å slette feilmeldingsloggen på bilen din. Dette kan du gjøre ved vilket som helst verksted, hvis du ikke har PC med programvare og kabel for å gjøre slikt selv. OBS OBS: Fikser du ikke feilen med at airbag lampa lyser, eller ikke monterer klistremerke som sier at airbag på passasjersiden er koblet ut, så er begge eller bare en av disse tingene en 2`er feil på EU Kontroll. Jeg er skjeldent på nett, men lurer du på noe angående dette kan du ringe meg på 95243711.
  17. Står alle på hue ned i bagasjen på bilen sin nå,eller? Her var det jaggu dødt!?!
  18. Mange som skal dit? Norgescup kval på Søndag. (3X) Så alle dere som kvaler til bassrace 1 i norgescupen kan holde dere hjemme på søndag så jeg får poengene på "walkover" :lol: Vi må betale inngang på Rudskogen iår,da.. Et lite minus det, men får man ikke avtalen i havn så får man ikke avtalen i havn... Regner med at det blir 250,- for bilen hele helgen + person billett for hver enkelt dag man er der, Tor?
  19. Lenge siden jeg har vært innne på denne tråden nå,men... Eneste som er nylakkert er fronten og framskjermen. resten av bilen har samme tilstand i lakken som før skaden.. Dette vil si at den er mer falmete,slitt og at det er steinsprut og lignende... Dette er en av tegnene på at bilen er gjennopprettet, for man ser at deler av bilen er nylakkert, og at deler av bilen er slitt i lakken. For å svare på sprs om tid på reperasjon: Skaden skjedde første uka i Januar, bilen var ferdig i midten av februar. Takker for alle innlegg. Strartet denne tråden for å få vite hvor jeg sto. Har betalt ut bilen(måtte betale litt selv p.g.a for lang kjørelengde), og har akseptert at slik ble det bare. Skal til oppretting firmaet og klage på noen detaljer som ikke er bra, men ellers er jo bilen som før. Med nyere motor. Nå vet jeg iallefall til neste gang hva,hvor og hvordan man takler sleipe opprettingsfirma som skor seg på folks uvitenhet. :)
  20. Jeg vet absolutt ingenting om forsikringer, og ingen har heller informert meg. Når det gjelder at jeg skulle bestemme, har jeg alltid fått informasjonen ETTER at skaden er fikset. I.O.M at jeg dro til syden en uke, hadde mye skjedd den uken jeg var borte. Jeg forsøkte å rådføre meg med takstmann, og han var en periode enig med meg at bilen burde vært vraket, men at nå var skaden påbegynt for reperasjon så da var ikke noe han kunne gjøre.. Verksted skylder på takstmann, takstmann skylder på verksted, og Gjensidige sentralt sier jeg må diskutere dette problemet med takst mann, som igjen sier at jeg må snakke med verksted?!? Men nå er bilen gjenopprettet, og den er delvis som (nesten) ny. Så her blir det vel bare å bite i det sure eple og godta at jeg har blitt rævkjørt og rundlurt av et av norges største forsikringselkap..
  21. Hadde en utforkjøring 2 januar iår, der jeg kjørte av veien og knuste alt i fronten på bilen. Klemte opp begge kanalene, samt at reservehjulsbrønnen og eksospotta fikk en smell. Når bilen ble takstert første gang fikk jeg et muntlig overslag på 54000,-kr i skader. Så reiste jeg til syden en uke, og når jeg kom hjem var skaden plutslelig 75000. En uke senere hadde man oppdaget at det var hull i blokka på motoren og at regreima hadde hoppet over slik at motoren var gåen. Jeg har full kasko på bilen, og enden på visa var at verkstedet reparerte alle feil, bytta motor og instrumentpanel og regningen til forsikringselskpaet ble på 109.000kr. Bilen er en 1999 Skoda Octavia 1,9 TDi GLX som hadde gått 220.000 Km... Det vil si med bruktbilkalkulatoren at de manglet 1000,-kr for å ha reparert bilen for markedsverdien! Jeg ville vrake bilen fra dag 1, men takstmann og verksted har overkjørt meg hele veien. De sier nå at jeg har fått igjen en bedre bil i.o.m at det er nå en motor i bilen som kun har gått 82.000Km ved bytte. Jeg har NAF testen den, og den er godkjent. Men allikevel sitter jeg igjen med en bil som er opprettet og har vært skadet, og det teller ikke positivt om man skal selge den. Hva gjør jeg med dette?
  22. Hvor kjøper man mikkometer, og hva koster det? Funker det til å kjøre test for bassrace også? (Måle en gjennpmsnitt på 30 sekunder?) Hvis man kjøper termlab til 6500,- , får man da med prog.vare for å kjøre bassrace testing, eller er det bare ren db måling? Er helt grønn på dbdrag og bassrace, så unnskyld hvis jeg frågar dumt.. :klovn:
  23. Om det blir sesong på meg neste år, vil jeg stemme for 3x på lørdag jeg også. Dels i sympati med Stian som reiser helt fra Bergen til rette sia av landet, og dels for at lørdager er den beste dagen uansett arrangemang! (Kan du pilse til kvelds, da vet du, om det blir jackpot på treffet!) Dessuten med tanke på Gatebil, er det vel mest folk på lørdagene...
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår