Gå til innhold

ChR|S^_

Bruker
  • Innholdsteller

    468
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ChR|S^_

  1. Hei! Har samme bil som bruksbil selv. Med 2x 15" Zachry (møkk) i bagasjerommet. Du må finne en måte å få lyden inn i kupeen, enten ha en port opp i hattehylla, eller ta hull i midtarmlenet. Viss ikke får du ikke mye lyd :) Jeg kjører som oftest med nedfelte bakseterygger :P
  2. Åh, jeg husket jeg hadde så lyst å kjøpe denne før du slo kloa i den! :) Skikkelig pen bil, hadde ikke jeg hatt prosjektet mitt hadde jeg nok slått til! Litt senking så er dette en råtøff bil! Får jeg spørre hvorfor du selger den? Edit: Du glemte å nevne breddingen på skjermene bake :)
  3. Hei! Ikke skjedd mye her i det siste, ramler vel inn et lite lass med deler rundt nyttår tenker jeg. Skal også hente ny motor om ikke så alt for lenge :) Fått på nytt ratt da.. Momo Commando 350 mm, i svart og grått som matcher resten av interiøret :) D2 Coilovers, Mugen Bodykit, nye baklykter går jeg og venter på nå. For tiden driver jeg og lager noen diskantholdere på innsiden av speilene, gjør litt når jeg kjeder meg, ikke noe som haster egentlig med de..
  4. ChR|S^_

    Crx nr. 2

    Aha, trodde det var d-serie han hadde kjøpt jeg. my bad ;) Men JR lager jo til B16 også, så det er jo ikke umulig.
  5. Alt ferdig montert! :-({|= Hjulene på 'rexen' de går rundt og rundt, rundt og rundt.. :-({|= Manglenede pins på ene kallipperen. Se prisen. 286 kr for to hylser! Fann ut at det også mangla pakninga, men det passa heldigvis over fra noe jeg løyvde fra rep.kittet jeg kjøpte til fram-bremsa. Jaaada, overflate-rust på støvbeskyttelsen på spindelen, men ellers synes jeg det ser temmelig bra ut :) Og nå står den på hjul. Rally-høgde på framhjula, pga tomt motorrom. Bake: Venstre side bake: Hmm, høgre side bake: Dette jevnet seg ut når jeg fikk trillet bilen opp og av hengeren :) Det som gjenstår nå er å finne meg en ny garasje siden jeg ikke fikk være der som det var planlagt likevel. Styling bestilt. Front, sideskjørt m/dørpanel, bakfanger. Er på utkikk etter noen skjermbreddere fra golf eller escort nå, pga: *kommer noen breie hjul på bilen. *ble for mye sparkel på skjermene.
  6. Takk for den :) Skjedd litt i det siste, men har ikke orket å lagt ut updates.. :) Han som eier den er ikke her inne, å han kjøpte bilen sånn som den er nå. MEN, jeg kjenner han som eide bilen før han, så jeg kan høre med han hvor han skaffet de.. Disse lyktene passet egentlig ikke i det hele tatt, så det var litt glassfiber og sparkel inn i bildet. :) Edit: Btw, det var vel baklyktene det var snakk om nå? :P
  7. Hehe, var bra det da ;) Må slenge ut bilder!
  8. 93 mod ed9? hmm, de ble jo bare produsert fra 88-91.. Dessuten har ed9 skivebremser foran og bak orginalt.. Er ikke en del sol da?
  9. Til slutt tenker jeg. Understellet er ferdig nå, og nå når neste lønning kommer (om noen dager) skal jeg til på karosseriet, bli ferdig med det (klart til lakk) og deretter tar jeg motor.
  10. Hva med den gode gamle Cerwin-Vega! Stroker 18D ? :D
  11. ChR|S^_

    Crx nr. 2

    Tipper det er en Jackson Racing kompressor! :) Men at den lader hele veien kan sikkert være morsomt det! :D
  12. Hvorfor? For den er billig i drift, morsom å kjøre, går godt, ligger som STØPT på veien bare med noen litt brede felger, og de er ikke så dyre.. :) Mer? ;)
  13. Super førstebil vil jeg si iallefall! Turtallsvillig (kanskje litt for mye egentlig) :) Supre å kjøre ihvertfall. Jeg har forsikringen på faren min, med delkasko betaler vi 2700 i året. Han har vel noen prosent bonus også. Forsikring på deg, uten bonus osv tror jeg vil bli heller dyrt på denne bilen. Ting du bør se etter når du kjøper den, er OLJEFORBRUK! Prøvekjør den. Få noen til å se bak om det kommer blårøyk. Ellers er det rust den er mest plaget med, under sideskjørtene på kanalene. Får ikke sett dette uten å plukke de av. Til slutt er det takluka, som er en slitedel på disse bilene. Helt sikkert opprusta, så du må ha ny og ny pakn.holder og pakning. Ellers er det en super bil, som jeg smiler av å kjøre hver gang! Kan jo ta en titt på prosjekt-tråden min her, så ser du rusten jeg prater om ;)
  14. Nei, men skulle ønske det var en!! :) Dyret er en katt!
  15. God respons ja :win Noken bilder fra igår: Min nye koselige skruplass :? Snikra sammen en benk, og imorga skal ej sannsynligvis gjer noke med golvet, så det blir beint :) Nye maskoten min! :P :( Bilder fra idag, den 10/10. Handla inn litt meir stasj: * Henta fjørene på posten * Varmluftspistol * Hore * Arbeidslys * Ventilhetter * Rød lyktespray * Avisoleringstang * Splinter Måtte litt justering til for å få på fjørene framme, men fekk det til til slutt! Blei tøft syns ej :) Her e alle ferdig montert: Ej jor den tabba at ej monterte opp alt understellet untatt demperane, men måtte plukke ned igjen alt idag, for å få dei på plass :x Dama kom å hjelpte mej å male :) Å blei lei etter 30 minutt. Det som e tegna over va litt hemmelig :) Satsa på å få montert på litt bremser imorga! Kanskje den står på hjula om noken daga! :D
  16. Takker og bukker :) Tror ikke det er så alt for mange innom på CRX-delen og kikker! Alltid artig med litt tilbakemeldinger på arbeidet jeg gjør! Pitteliten update: Nye fjærer er bestilt, FK Automotive, 35/40mm senking. Litt fleire bilde skada ikkje! :) No venta ej egentlig berre på nye-fjørene så står den på hjula!! Øvre bærebru: Verste jobben hittil. Hata å male! Liten service på volvoen :P Stilig grav? Og resultatet av uhellet mitt ;) (Bilde tatt etter utretting av panser) Biltema og Per Aaland-deler: Rep-kit til kalipper fra Mekonomen: Motorstativ: Bolten på berearma som ej ødelagte. Som ny, berre et hakk mindre :) Deilig å ha tilgang til skikkelig verktøy! Foringane montert. Måtte berre prøve. Flott syn! :) Nesten klart no! Fy og fy så stivt det blir!
  17. Bestilte motor igår, samm som jeg har fra før, DOHC ZC som den heter i usa. Kommer forhåpentligvis om noen uker :)
  18. Ja jeg fikk nesten sjokk nå! ;) Tror ikke det er så mange som er inne på dette forumet.. Men har blitt gjort en del ja! Takk for kommentaren! :D
  19. Fikk gjort noke idag, me, men jævlast med foringane på styrestaget! :evil: Fikk det til til slutt, måtte løyse berebrua. Fikk igjen kalipperane idag, sendte dei til sandblåsing i går :) Noken flekka som ikkje går vekk, men det går bra. Berre en tettering som ikkje holdt ut sandblåsinga også, så det gikk bra vil ej sei! Foringane på styrestaget ferdig montert. Når ej begynte å montere på igjen berearmer slo det mej ka foringane som var til overs skulle brukast til! :) Tilnærma like stor kraft, var litt forskjell på nye og gamle ja! Utslitte va dei også. Angra litt på at ej ikkje lakka alle delane på understellet, hadde sett mykje bedre ut, men whatever. :P Bake: Tappert forsøk på å ta bilde av korsen den ser ut under ;) Heilt utrulig deilig å få begynne å sette sammen igjen! Om ej he fått inn lønn fredag eller laurdag, SKAL bilen stå på hjul på søndag! :twisted:
  20. Nesten ferdig med foringane ej no! Holdt på i heile kveld, til ej såg på klokka, den va 01.00, så da måtte ej heim, skal på jobb imorga. Va deilig å endelig få montere noke nytt på bilen :D Fant forresten ut at å sandblåse kalipperane blir veldig vanskelig, med det utstyret ej hadde tilgjengelig. Sendte dei med en kompis ikveld, som he skikkelig sandblåsingsutstyr på jobben. Skulle ordne det imorga! Slenge ut noken bilde ej! Pressa: Så vidt begynt å komme på plass: Gamle vs. nye: Pappa i aksjon ;) Så gjor ej litt heime i garasja: Opphenget på giroverføring. Litt meir tight enn den gamle! Støtdempertårn innvendig: Utvendig: Alle ferdig montert: Styreaksling? Veit ikkje ka den heite ;) Men i instruksjonsheftet som fulgte med stod det at dinne foringa passa kun på bila med servo. Koffor den passa her da? Foringane på berebruene blir ordna imorga: Då va det berre disse foringane igjen. Fann ikkje ut kor dei skulle monterast. Front strut ett eller anna stod det i heftet. 4stk. Enda meir på styreakslingen. Vanskelig å få på plass uten å plukke ned, men skal få det til. Rakk dessverre ikkje å fullføre ditte, sida det blei so seint. Noken foringa til overs. Kanskje Hellfire vil ha? :D :twisted: Alt for ikveld. Biltema og Mekonomen på fredag eller laurdag! :) Ser det bra ut?
  21. Hehe :) Synes bilen er steintøff jeg, men skjermene falt ikke helt i smak, men det er ditt valg! :) Deilig lyd av bilen ihvertfall, gleder meg til å høre japselyd fra min egen bil igjen! :D
  22. Fått gjort reint det ej orka på girkassa. Ser bra nok ut syns ej! Tok også å bytta kabelen fra starter til batteri, prøve mej med litt "friske" farga Ny og gammel ledning: Va til Ørsta idag, roadbloc hadde fått foringane mine, så da bar det rett inn! Blei forbanna når ej kom heim å åpna opp øska, trudde det va et komplett sett, men neida, må bestille noken foringa til ej Fuck! Jaja, her e noken bilde, dei va no iallefall tøffe! Så no må ej berre sette mej ned å finne ut delenr osv på dei ej mangla, so bestille ej dei + nye fjører.
  23. ChR|S^_

    Hei

    Noen sitat fra Club-Honda forumet: ************************ Noen som vet om den fremdeles er i like god stand som den var når "Cadence" hadde den? (Fikk inntrykk av at den var temmelig strøken da) Sett bort ifra turboen som er blåst åt helv... .... Karrosserimessig.. Noen som vet hvordan den er der? "Cadence" (Har ikke navnet på deg så...), du som hadde bilen før.. Er det gjort noe spes. med den i henhold til rust osv? *************************** Hmmm... De må ha skifta ruta bak på den nå, siden den ble knust da bilen stod i Mosjøen i vår/sommer. Noen idioter som hadde vært og kasta stein... Den er nok i veldig god stand enda, da denne eieren sprengte turboen på vei over Saltfjellet fra Bodø da han nettopp hadde kjøpt den av "Cadence", såvidt jeg vet. Siden da, har bilen stått ganske urørt utfor Honda i Mosjøen inntil for 1-2 måneder siden. Karosserimessig ser bilen veldig bra ut. Ingen bulker og sånt. Tviler på at det er noe rust på den heller. Stort potensiale på den bilen, vil jeg tro... ***************************** Dette er en veldig fin bil, jeg er vel en av de heldige som har fått kjøre leketøyet. Og tja... Og om man vil ha mer gamp så er det vel bare å dra til atec og få nytt grenrør og turbo. Er jo smidd innmat allerede så. Jeg syns likevel fokus bør være på å gi den det den fortjene,r en oppshining av interiøret og coilovers / bedre understell og bremser, i tillegg var det noen foringer i understellet som måtte byttes, sjekk om dette er gjort nå. Håper noen i klubben kjøper den :) ******************************* Var med når denne ble kjøpt første gangen i Tyskland,tightere CRX har jeg aldri kjørt. Meget god bil,og på en måte er det jo bra at den ikke er misbrukt etter Stian hadde den.Hadde jeg hatt råa,hadde jeg ikke vært i tvil..Forelsket meg tvert i denne..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår