Gå til innhold

-cardudde-

Bruker
  • Innholdsteller

    1,830
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av -cardudde-

  1. Hei! Dette blir min første post på veldig, veldig lenge. Tenker å bestille mine første felger til bilen, da dette blir min første sesong med bilen hvor ting virkelig skal skje noe (har alltid hatt det i kjeften, og etter 2 år er det vel på tide å gjøre noe "drastisk"). :P Har for lenge siden falt for disse felgene: http://www.rotiformuk.com/wheel.php?wheel=15&car=502 Felgene er 18" og kan leveres i ET 8,5 eller 9,5. Jeg er helt grønn på dette (jeg jobber i helsevesenet så dette bør si sitt egentlig), men jeg ser hvert fall for meg hvordan jeg vil ha bilen seendes ut. :) Er ute etter et lite "stuk" på bilen, hvor dekk og felg har en bitte liten "poke" utenfor hjulbuene, ikke noe drastisk. Litt lavere foran, men ikke mye, og bilen skal "hvile" på dekkene. Kan poste ved et bilde:http://www.rotiformuk.com/images/shop/wheels/cast/nue/gallery/52.jpg Noe i denne duren med overnevnte detaljer, selv om dette er en MK6. Same shit, different wrapping. Spørsmålet er da er det noen som har et forslag på et bra oppsett med senk, dekk og felger? Coilovere bestilles så fort jeg har et oppsett klart og vet hva jeg skal jobbe ut i fra. Oppsett som gjerne kan godkjennes, og går rett i gjennom da jeg ikke kan skru selv. Er avhengig av kompiser og bedrifter som gir "bror-priser" som vi sier her nede på østkanten, for å få dette gjennomført. Hittil har det funket kjempe bra! Orker ikke å ha Statens Vegvesen hengende over nakken på grunn av spacere o.l. Har alltid fått god hjelp her, så regner med at mye ikke har forandret seg! :) Takk på forhånd Dusy
  2. Hei! Mamma hadde et lite uhell med bilen sin i dag, noe som gikk utover grillen. Det jeg lurer på er om det er noe forskjell på S-line grillen og den originale grillen med tanke på feste og størrelse osv? Ser at det ligger en annonse ute på en finn som selger en grill til facelift modellen, men er usikker på om den passer med tanke på at bilen originalt har S-line front. Og evt, hvis vi finner en S3 grill, vil denne passe uten å måtte tilpasse så mye? En ting til, begge grillene der hvor grøftelysene er har kommet ut av festet sitt, de stikker ut mao. Er det bare noe å dytte tilbake? Er så redd for å ødelegge noe der. Takk på forhånd. Mvh Dusy
  3. God jul godfolk! Virker som jeg kommer til å starte nyåret med en ganske nedtur måte. Lyset som viser at det er noe feil på avgass systemet har begynt å lyse, og det kommer "Exhaust workshop" på kjørecomputeren. Er det noe som vet hvor mye dette kommer til å koste? Bilen drar ikke like bra som den pleier, hadde den i 5 gir i 100 km/t med gassen helt ned på bunn, uten at den gikk noe særlig opp i fart, holdt seg på 100. Ikke nok med dette, så har bremsen blitt JÆVLIG hard, må nesten bruke alle krefter for å få bilen til å stå stille, og er veldig skummelt å kjøre den. Hva kan dette være? Og hvordan funker den mobilitetsgarantien til møller? Ser at det står: "For å nyte godt av Volkswagen, Audi og Skoda Mobilitetsgaranti må du utføre service hos et Møller Bil verksted eller et annet autorisert merkeverksted." Jeg hadde bilen sist på et autorisert ikke merke-bilverksted i Asker, altså, ikke Møller med andre ord. Kan jeg fortsatt få nytte av den garantien? Alt er jo stengt i dag, så får ikke vite noe før i morgen. :( Hater når det kommer sånne uforutsette utgifter.
  4. Jøss jeg er ikke alene! Trodde det bare var jeg som hadde blitt paranoid..
  5. Får vel ta sjangsen, fikk slippe unna en bot på 2000 kr for noen uker siden for å kjøre med parklys og grøftelys på dagtid... Noen her inne med en VAG COM og har lyst til å tjene litt gryn??
  6. Fikk svar på det jeg lurte på ang lyden, var bare noen løse deklser. Og nå har lyden plutselig forsvunnet, men skal få de deklsene fjerna så fort lønninga ruller inn på konto. Bllir nok en verkstedsjobb. Men nå lurer jeg på om det er lovlig å kode om lysene til US parklys samt de vanlige parklysene? Og om i det hele tatt er mulig via en som har og kan VAG COM? Slik: http://media.photobucket.com/image/US%20GOLF%20Mk5/markikeda/KJ54%20EKM/KJ54EKMJune0955.jpg bare at han jukser.. Dusy
  7. "Sjøl" om ingen har svart på denne tråden vil jeg likevel komme med at vaskehallen ikke var klar for normal drift (var bare trailere der som fikk vaske visstnok) før neste uke. Så da tok jeg turen til Kolsås i Bærum, nærmere bestemt Shell bensinstasjonen ved det store lyskrysset der. En Turtle Wax vaskehall som var oppvarmet, kjøpte 4 poletter for 100 spenn (25 kr stk). Fyrte opp med affetning på bilen, og ble drit skremt av å bare se hvitt skum, trodde jeg hadde loka det til og tatt på såpe med en gang. Men neida, var en helvetes sterk afetning som tok knekken på skitten! Spylte av, og la merke til at noe av afetninga hadde satt seg som faen, og var vanskelig å spyle av. Men nå blir det mye her; fikk vasket den ferdig, og Golfen har aldri sett så pen ut om vinteren. Afetningen har 80 prosent av æren! Alt i alt er jeg drit fornøyd med vasken, og det tok ikke så lang tid heller! 2 ulemper var det: En 16 år gammel gutt ble påkjørt rett ovenfor stasjonen. http://www.budstikka.no/nyheter/en-person-bevisstlos-etter-pakjorsel-1.5860093 Og en sykt utålmodig kar som ikke lot meg tørke bilen i fred. Sykt deilig det er å kjøre en ren bil blant alle andre skitne biler..og som om dere ikke har tenkt den tanken før! :P :)
  8. Noen som vet om den har åpnet enda? :)
  9. Jeg håper det! Men fikk nettopp vite fra en bekjent at faren hans ble tatt for det samme på samme strekning..holdt 60 han også, og fikk bot på 1500 (snakket i mobiltelefon også). Med andre ord, så ser det ut som de har satt ned fotoboksen. :(
  10. Hei! Kjørte hjem fra skolen nå i sta, og kjører forbi en fotoboks i 60 km/t. Det er 60 km/t på denne strekningen hvor fotoboksen er, men det er nå satt ned til 50 med gule skilt på grunn av vei arbeid. Jeg, og flere andre jeg har sett, har kjørt forbi i 60 uten at det har blinket før. Men i dag flashet det plutselig rødt. Bilen foran meg som forøvrig ble kjørt av en gammel mann kjørte drit fort, hvert fall mer enn 60! Og da lurer jeg på, var det meg den tok bilde av, eller var det han som ble tatt bilde av? Mulig at han kjørte så fort at flashen kom etter han passerte, eller? Jeg mener å huske at jeg lå et stykke bak, og at jeg ikke holdt mer enn 60. Jeg har en sykt ekkel følelse i meg akkurat nå. Hvis jeg ble tatt, hva kan jeg evt forvente i bot? Som sagt, så har jeg flere ganger før kjørt forbi i 60 uten at noe har hendt selv mens veiarbeidet har pågått.
  11. Kun når clutchen i fri. Startet den i dag tidlig for å dra på skolen, og da kom det ingen lyd, men etterhvert så kom den tilbake når jeg tråkket clutchen inn. :( Lurer også på om dette er noe jeg kan ta opp med bilverkstedet som utførte 120.000 km service på den i høst? Er det noe de kan ha oversett evt?
  12. Da har kong vinter virkelig satt sine spor. Og når jeg skulle kjøre hjem fra jobb for en time siden så hører en utrolig irriterende lyd når bilen står på tomgang eller når jeg trykker clutchen inn for å skifte gir. Lyden kan minne om noe som klokke som tikker utrolig fort, en durende lyd. Er det noe som kan være galt? Noe som kan være løst evt? Takk til alle dere som svarer på forhånd. Faen heller, hvis det er noe galt så røk planen om ny vinterjakke.
  13. TUSEN takk for hjelpen :) Har noen av dere erfaringer med å kjøpe felger fra USA? Lønner det seg egentlig? Har så veldig lyst på felger ingen andre har, på en måte..:doh Har regna ut hva det kommer til å koste sånn ca for felgene + frakt. Litt i overkant av 10.000,-. Det er vel ikke så ille det! Kan jo slenge på noe rimelig dekk også..hva syntes dere?
  14. Jeg skal slenge ut noen bilder, nå er den skitten og dekket av snø :( Er veldig mye fram og tilbake med valg av felger, men tror jeg har kommet fram til en beslutning! RML Snowflakes http://fifteen52.us/wp-content/uploads/2010/05/4913468755_a29ed082b0_z.jpg Er 18", men vet ikke hva slags oppsett jeg skal gå for. Noen som kan hjelpe meg? Er 2 valg: 1. ET35 2. ET45 Bolt Pattern: 1.5x100 2. 5x112 Er som å lese gresk for meg dette..
  15. Dårlig med respons her gitt..men oppdaterer for det om (dreper litt tid) Etter mye stuk har jeg endelig fått skiftet om til vinterdekk, og gud forby, den ser skikkelig tøff nå! Slenger opp noen bilder senere, kanke dere mase litt a? Haha. Men bear in mind, felgene er veldig skitne ettersom mamma ikke gadd å vaske de før hun satte de inn for sommern. Har prøvd å få vekk det verste, men må nok kjøpe litt stash for å få dette vekk. Tips til felgrens anyone?
  16. Noen her inne som kjører en sykt lav rød E36 sedan med Brock B1 felger om jeg husker riktig? Eller kjenner til hvem som kjører en slik? La meg hvert fall bak deg / han fra Kiwi i Heggedal og opp mot Torpmarka, og hadde det veldig morro! Ville bare si takk for turen! :tannløs:
  17. Bumper denne tråden igjen jeg.. Jobber for tiden med et særemne på skolen, og jeg har valgt å ha om bilreklamer. Men jeg trenger et utvalg av NORSKE bilreklamer. Er det noen som har noen på lager og gjerne vil dele? :)
  18. Har ikke skjedd så mye nytt egentlig. Bilen har nettopp vært p¨¨ 120k service. Pengene har gått til å drite bilen og ha den på veien, og samtidig betale mamma for bilen. Men kommer gode økonomiske tider nå framover, og ser etter justerbart senkesett. Nye felger og dekk kommer nok ikke før på vårparten. Første prioritet med neste lønning nå blir å skifte høyre staget foran, da den gir fra seg noen ulyder. Lærer fort at det er dyrt å kjøre hardt. Skulle bare ønske jeg hadde mer tid til den og mer penger. Kan slenge opp noen ferske bilder av bæret i hvert fall! :) Det er nesten utrolig hvor mye man kan bli glad i en bil..:happyhappy:
  19. Hei! Har en Golf 2004 modell som snart har rundet 118000 km, og kjørecomputeren har i de siste dagene fortalt meg at det er snart tid for service. I og med at jeg er en fattig skoleelev som i tillegg skylder mamma en del penger for bilen, så frister det akkurat ikke å besøke Møller for en sjekk. Så det jeg lurer på er om dere vet om noen verksted som kan utføre servicen for en grei sum og levere tilbake en "ny" bil. :) Helst i Oslo og Asker/Bærum området. Har forøvrig ringt Mekonomen, men de kunne ikke gi meg en pris før på mandag. Edit: Fikk nettopp tak i Snap Drive, de ga meg en pris på ca 7800 på en full intervall service. Hva syntes dere om det?
  20. Syntes mennesker også kan ha stance jeg ;)
  21. Sier Frida Hammertime deg noe Hansi? ;) haha..
  22. Gratulerer så mye med en SYKT rå Golf!! :) Skal ikke holde tilbake at jeg er jævlig misunnelig, du får kose deg og ta godt vare på den! Mvh en som er like gammel med en Mk5 Golf 1,9 TDI..*host* trendline *host* (sa noen highline?) haha ;) Sniker meg inn ett bilde om jeg får lov:
  23. Dårlig med respons her a gitt :( Men litt updates skal dere få hvert fall, selv om det er nedtur updates. :( Merker at bilen lager sånne rare hule lyder, som om jeg kjører på høyt turtall selv om nåla står på 2k omdreininger. Veldig irriterende, og det høres også ut som om det kan komme fra dekkene, men der er jeg veldig usikker. Hva tror dere det kan være? Vanskelig å forklare lyden med ord, men håper noen kan forstå dette! :P
  24. Ganske stille her på Mk5 forumet syntes jeg, så får vel lage litt liv her. :pray Da har tiden kommet for at jeg skal kjøpe meg min egen bil, og hvorfor ikke da kjøpe mammas lille Golf med litt avslag i prisen? Det er en Golf 1,9 (105 hk) TDI Trendline, ganske basic modell. Eneste som er "fancy" ved bilen er at jeg har ESP, elektrisk klimaanlegg, grøftelys og regnsensor (men det var vel standard på alle MK5?). Selvfølgelig har jeg lagt planer for bilen, vi får se hva lommeboken til en 18 åring lar meg gjøre: Felger (Porsche Twists, usikker på om jeg vil ha de polerte eller ikke. Eller så snuser jeg på tanken på BBS RS med sort senter, men i min nåværende økonomiske situasjon så kan jeg bare drømme om de) Justerbart senkesett(Anbefalinger på forskjellige senkesett mottas med stor takk) Lakkere grillen sort Fjerne emblemer på bakluka og bytte disse med kjøleskap bokstaver i forskjellige farger Lakkere speilene sort samt taket og panseret? Annlegg (hvor vanskelig / lett er det å bytte annlegg i en Mk5? Er det noe man kan gjøre selv uten å lage alt for mye styr?) GTI bakfanger lakkert i bilens farge, bortsett fra det i midten hvor eksosen stikker ut. Mørkere baklykter (R32 eller Hella sine) Angående senkesettet, så har jeg ett spm: Jeg har en fetter som studerer nede i Polen akkurat nå. Kan jeg spare penger på å la han kjøpe med ett senkesett og ta det med hjem til Norge? Hvordan blir det med toll og slikt? Hvordan bør jeg gå fram med chipping av bilen? Og hvor mye kan jeg hente ut fra motoren uten å måtte gjøre noe med bilen? Dette blir en tråd med masse spørsmål, og jeg håper dere kan hjelpe en 18 åring med disse! Til slutt slenger jeg opp noen inspirasjonsbilder: http://img340.imageshack.us/i/mk5golf523.jpg/ http://img405.imageshack.us/i/mk5golf443.jpg/ http://img181.imageshack.us/i/mk5golf441.jpg/ http://img707.imageshack.us/i/img1315z.jpg/ http://img708.imageshack.us/i/446156291863ae926064.jpg/ Mvh Dusy
  25. God dag alle Photoshop guruer der ute! Det har seg slik at jeg en gang var en ivrig photoshopper, men nå har jeg mistet alt som heter Photoshop på pcn, og ikke minst kunnskapene. Så jeg håper det er noen av dere der ute som kan hjelpe meg litt! Jeg kjøper bilen til min kjære mor til sommer, og i den anledning har jeg allerede lagt noen planer/idèer for bilen (så langt lommeboka rekker hvert fall). Her har dere utgangspunktet (skitten bil): Og det jeg lurer på da, er om noen kunne være så snille og photoshoppe den litt, slik at jeg kan få en grov oversikt over hvordan jeg vil ha den? Senk (lav, men ikke så lav at den er ubrukelig på norske veier) + felger. Lakkere grillen sort (noe ala samme farge på listene og ikke lakkere VW logoen!). Mørkere baklykter. Cleane bakluken bortsett fra VW logoen og farge denne sort. Felger: Bakfanger: Tusen hjertelig takk på forhånd til de som gidder!! :)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår